Pomognite rad i daljnje funkcioniranje DU Moto Portala i Foruma Postanite Supporting èlan
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Ma pusti sad zene,o njima cemo drugi put! Na yamahi mi se sviđa šira zadnja guma i volio bi je ostavit,samo me interesira bili se popravile vozne osobine kad bi stavio širu felgu?
Gledam jel bude tko što pametno izjavio a nitko niš konkretno ........moje mišljnje ja da nema neke prreevelike razlike , a neki od razloga su ti npr. sve širine guma (govorimo samo o onima za cestovnu primjenu) ti se rade u više vrsta pa samim time se razlikuje i nagib i "brijeg gume" a da ne govorimo od proizvođača do proizvođača.....
Zapravo rečeno je sve što se imalo reć, a mišljenje ti baš i nije dobro. Naravno da se gume rade različih profila ali ovdje nije stvar koliki će bit taj nagib, nego što će bit nepravilan i deformiran. Nećeš imat nekakav polukrug nego nešto što liči na sve samo ne na pravilan polukrug. (pokušavam povezat drugi dio posta sa temom ali mi ne ide)
čekaj sad ću ti nacrateditma neda mi se crtatgle guma od 160 u prikladnom fejlgi će bit polukruga 180 u svojoj felgi isto takoa ako uguraš 180 u manju felgu iskrivit ćeš i počne stranice i profil i sve će se izbečiti neznam zašto sad ti tu imaš govorit da neće, jer kad bi to moglo svi bi to radili.
može, nemože
Da samo što sam ja u 2 godine isprobao ukupno 6 različitih guma, pa i probao ugurat 190 u felgu od 5.5 inča. A ti nisi