Autor Tema: glanspapiranje zadnje gume  (Posjeta: 6554 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

glanspapiranje zadnje gume
« u: 17 Ožujka 2007, 09:15:51 »
ljudi,neznam jeli to tko od vas imao priliku vidit ali ja evo po drugi put naljecem na vozace koji glanspapirom graspaju rub zadnje gume,jednog sam pitao zasto to radi kaze da ga je strah da ne zbrisa "kad ga previse nagne" [smilie=lol]  [smilie=lolroll]  [smilie=lolroll] a ovaj drugi govori da nije on to radio glanspapirom nego da ga on tako vozi [smilie=lolroll] aq  A ono tamo umalo nije skino natpis s gume koliko je drljo bice 150tkom da je manje uocljivo [smilie=lol]  [smilie=lolroll] jeli tko vidio nesto tako :?:

Offline vucko

• **
  • minja 636
« Odgovori #1 u: 17 Ožujka 2007, 09:35:11 »
Neki imaju obicaj novu gumu malo prijeci glaspapirom ne bi li joj skinuli onaj vanjski skliski sloj... ne znam bas koliko to pomaze, nisam to nikad isprobao, ali znam da je nova guma puno skliskija i od najistrosenijeg slicka kojem vire zice.

« Odgovori #2 u: 17 Ožujka 2007, 10:10:11 »
da..to sam i ja čuo..ali ne radim to. :D
radi onog prvog sloja.

« Odgovori #3 u: 17 Ožujka 2007, 10:19:54 »
Citat: "vucko"
Neki imaju obicaj novu gumu malo prijeci glaspapirom ne bi li joj skinuli onaj vanjski skliski sloj... ne znam bas koliko to pomaze, nisam to nikad isprobao, ali znam da je nova guma puno skliskija i od najistrosenijeg slicka kojem vire zice.

To je zajebano klizav sloj kojom konzerviraju gumu a koji se potroši u prvih parstotina kilometara usljed trenja o asvalt i rastopi usljed povečanja temperature gume!

Ja nisam to s brusnim papirom nikad radio iako znam da ljudi takve stvari čine kad stave nove gume! Mislim da osim malo više pažnje pri vožnji s novim gumama nikakve druge akcije nisu potrebne!
...zajedni¹tvo stvara snagu, disciplina stvara mir...

Mi nismo ljudska biæa koja imaju "spiritualno iskustvo" - veæ spiritualna biæa koja imaju "ljudsko iskustvo"!

Zemlju nismo naslijedili od svojih predaka, veæ smo je posudili od vlastite djece.

Offline aurellie

« Odgovori #4 u: 17 Ožujka 2007, 10:21:48 »
To sam ja napravio sa svojom prvom gumom. Jebiga, bilo me strah, svi pričaju o tom sklizavom sloju, a ja prvi put u životu gumu vidio.

The machine spirit is with me!

« Odgovori #5 u: 17 Ožujka 2007, 10:22:12 »
jes ali znate sto je problem :big_smile: sto guma nije nova [smilie=lolroll]

« Odgovori #6 u: 17 Ožujka 2007, 10:26:03 »
aaaaaa tako! E onda ti je to isto ko kad sam ja išo u srednju školu pa su se vozili penci, poneko atx ili bt, i takvi su naravno bili veči frajeri jer su imali motor, a neki koji nisu imali motor išli su u školu autobusom a na ljevu tenisku bi stavili malo patine, kao šporko je mjenjač!
 :lol:
...zajedni¹tvo stvara snagu, disciplina stvara mir...

Mi nismo ljudska biæa koja imaju "spiritualno iskustvo" - veæ spiritualna biæa koja imaju "ljudsko iskustvo"!

Zemlju nismo naslijedili od svojih predaka, veæ smo je posudili od vlastite djece.

« Odgovori #7 u: 17 Ožujka 2007, 10:30:52 »
Citat: "markan1000"
jes ali znate sto je problem :big_smile: sto guma nije nova [smilie=lolroll]
:shock:  [smilie=lolroll]  e hebiga onda!  [smilie=lol]

« Odgovori #8 u: 17 Ožujka 2007, 10:35:03 »
Citat: "Vedro"
aaaaaa tako! E onda ti je to isto ko kad sam ja išo u srednju školu pa su se vozili penci, poneko atx ili bt, i takvi su naravno bili veči frajeri jer su imali motor, a neki koji nisu imali motor išli su u školu autobusom a na ljevu tenisku bi stavili malo patine, kao šporko je mjenjač!
 :lol:
zar je u mokosici ikad bilo takvih tipova mali hee...t..j....;.. [smilie=lol]  [smilie=lolroll]  [smilie=lolroll]

« Odgovori #9 u: 17 Ožujka 2007, 17:31:49 »
Katastrofa što sve ljudima pada na pamet! :lol:
Moèiæi-Konavle

« Odgovori #10 u: 17 Ožujka 2007, 17:32:47 »
Markane,kad si već spomenuo bi li mi vratio onaj glaspapir što sam ti posudio [smilie=lol]  [smilie=lolroll]
nisam brz,ali sti¾em

« Odgovori #11 u: 17 Ožujka 2007, 18:08:47 »
[smilie=lolroll]  [smilie=lol]  [smilie=lolroll] sastruzi ga s asfalta [smilie=lolroll] neka urota opet :twisted:

« Odgovori #12 u: 17 Ožujka 2007, 18:11:56 »
Citat: "jackie"
Markane,kad si već spomenuo bi li mi vratio onaj glaspapir što sam ti posudio [smilie=lol]  [smilie=lolroll]
mora da ti nakon glanspapira koristis jos nesto prirodnije deranju gume o asfalt,koga boli taj se CESE [smilie=lolroll]  [smilie=lolroll]

« Odgovori #13 u: 17 Ožujka 2007, 18:13:23 »
Citat: "markan1000"
mora da ti nakon glanspapira koristis jos nesto prirodnije deranju gume o asfalt,koga boli taj se CESE [smilie=lolroll]  [smilie=lolroll]
mozda BRUSILICU :lol:

Offline f6

« Odgovori #14 u: 17 Ožujka 2007, 18:16:13 »
ja uzmem šlajfericu  :shock:  [smilie=lolroll]  [smilie=lolroll]

a zašto??? :shock:
pozdrav moto Foruma¹ima-ma gdje bili