Autor Tema: prometna....  (Posjeta: 7899 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

prometna....
« u: 04 Ožujka 2007, 12:18:03 »
Posto sam jucer imao priliku sa skuterom okusit na sebi direktan udarac u auto koje mi se isprijecilo na sred puta ispred apoteke u Lapadu,APELIRAM na sve vozace na tu "crnu tocku"gdje se cujem i prije mene ginulo i padalo!Srecom sam imao na sebi uz kacigu i zastitnu jaknu i prosao sam "samo" sa ozljedom vrata i donjeg dijela kraljesnice i sretan sam sto sam danas opet tu sa vama!Uz totalnu stetu na motoru i ovratnik kojeg cu morat nosit oko mjesec dana skupo me kostalo nepostiavanje prednosti prolaska od auta u koje sam se zabio.Mislim da moramo vise paziti na crne vozace kojih je pun Grad, nego na sama mjesta gdje se dogadaju ovakve i slicne nezgode.Iskoristio bi priliku ukoliko ima ocevidaca ili da znaju nekoga tko je to vidio da me kontaktiraju!Bilo je dosta ljudi ali "ja nisam nikoga vidio"SAVJET-OBAVEZNA KACIGA"

Offline aurellie

prometna....
« Odgovori #1 u: 04 Ožujka 2007, 12:45:06 »
Hoćeš bar dobit naknadu za štetu i ozljede? Nemam pojma gdje je ta apoteka  :oops:

The machine spirit is with me!

prometna....
« Odgovori #2 u: 04 Ožujka 2007, 12:57:03 »
kad izlazis iz Keruma u Lapadu pa dodes na onaj izlaz dole prema posti,a gore na semafore.Ja sam isao svojom trakom prema semaforima a ovaj sa autom izletio ispred mene-direkt preko krova i desetak metara naprijed pao na put.Nije me odma nista bolilo ali zato sad ne mogu maknut sobom :cry: a to sa osiguranjem treba snosit negova polica valjda-nisam upucen jos,vidit cemo sutra!

Offline pAx

prometna....
« Odgovori #3 u: 04 Ožujka 2007, 13:18:45 »
Znam na koje mjesto mislis ali daj nam malo bolje opisi sto se tocno dogodilo.
Ja kad idem uz bulevar tu redovito idem lijevom trakom pa se poslije ljekarne prestrojavam upravo zbog takvih budala  :evil:

Za one koji ne znaju o kojem je mjestu rijec evo link.

prometna....
« Odgovori #4 u: 04 Ožujka 2007, 13:24:52 »
pa da uprav tako pax, a i prije se preusmjeravati u onu desnu traku je krivo, jer to bi onda značilo da idete desno za kerum.
 ja isto vazda se šaltam u desnu traku tek kad prođem ono raskrižje...:roll:  :wink:
sva sreća markane da je sve u redu :thumbsup: , a štoćeš bolje nosit okovratnik neko vrijeme nego šetat po bolnicama mjesecima i mjesecima...  :roll:  :wink:  :thumbsup:

prometna....
« Odgovori #5 u: 04 Ožujka 2007, 13:46:10 »
Bem ti misa...pa ja vidim svake godine u Du na toj crnoj tocki nesrece sa skuterasima i motoristima,a budem godisnje 10 dana tu...uzas...kako hebeno mjesto trebali su to davno rjesit nekim semaforom il necim...nemogu vjerovat da se na istom mjestu opet dogadjaju tolike nesrece!!!
\\

Bogu hvala dobro si proso :thumbsup:
...

prometna....
« Odgovori #6 u: 04 Ožujka 2007, 13:52:11 »
...isao sam od poste prema semaforima.ispred sebe sam imao auto koje je skretalo desno prema Kerumu-Ja sam isao pravo prema semaforu,a ovaj je izletio na prikljucak(Od keruma)PRAVO i oduzeo mi prednost prolaska.Imao sam vremena samo dohvatit kocnicu i BUM!Sto se tice ozlijeda,vjeruj mi nisu mi ostete na pameti dok me ovako boli...nemogu okrenut glavu ni lijevo ni desno!!!!

Offline ntR

prometna....
« Odgovori #7 u: 04 Ožujka 2007, 13:58:32 »
Tamo mi je poginuo susjed prije par godina, ista stvar samo on nije imao kacigu i isto je preletio auto ali on nije imao srece..
ust remember..Where you've spent your time. Can't respect all the tears you have cried. Just remembe

prometna....
« Odgovori #8 u: 04 Ožujka 2007, 14:02:47 »
Ne mogu vjerovat.
Dobro si proso.
Zamisli da si bio na Suzukiju.
“Netko mora nastaviti ostvarivati snove poslije Honde a to je BMW”

prometna....
« Odgovori #9 u: 04 Ožujka 2007, 14:06:23 »
A stari onda si se dobro natuka???!!!

A hebes ga,miruj malo i ozdravi,dobro si prosa...ljudi su tamo i ginuli kolko se sjecam?

Nemogu vjerovat...kako glupih ljudi ima...pa na istom mjestu se godisnje dogodi 5 nesreca i niko nista ne mjenja!!!

A Markane ajd ode upisi da je to crna tocka...ti si to osjetio...pa glupo da ja pisem..  http://du-moto.com/forum/viewtopic.php?t=772
DU Moto Forum :: Pogledajte temu - Oprez!!

...stvarno valja tamo pripazit...ljudi se malo zalete pravac je,malo ispred kafica gas gas i tako... a od vamo od Keruma je slaba preglednost nevidi te i nemoze on u rikverc kad je vec izasa do pola trake...
...

prometna....
« Odgovori #10 u: 04 Ožujka 2007, 14:09:36 »
da, moraš skroz izać na put da vidiš ima li koga, full je slaba preglednost...

prometna....
« Odgovori #11 u: 04 Ožujka 2007, 18:28:11 »
uhhhh
drž se markane i ozdravi što prije...

prometna....
« Odgovori #12 u: 04 Ožujka 2007, 18:42:17 »
Citat: "markan1000"
kad izlazis iz Keruma u Lapadu pa dodes na onaj izlaz dole prema posti,a gore na semafore.Ja sam isao svojom trakom prema semaforima a ovaj sa autom izletio ispred mene-direkt preko krova i desetak metara naprijed pao na put.Nije me odma nista bolilo ali zato sad ne mogu maknut sobom :cry: a to sa osiguranjem treba snosit negova polica valjda-nisam upucen jos,vidit cemo sutra!

zbog adrenalina....i ja sam nekoliko puta padao sa skuterom..i uto me sašijo itd....  :cry: ali nikad na tom mjestu..inače na tom mjstu ako s ene vram ima jedna slika di se netko zbubo i mozak na cesti ili koji klinac???  :shock:  zapmtio sam tu sliku i zgrozio se. moj stari je vidio kako je netko poginuo..na izlazu kod Keruma kod Ljekarne..opasno mjesto! :thumbsdown:

prometna....
« Odgovori #13 u: 04 Ožujka 2007, 18:43:20 »
Citat: "joja"
da, moraš skroz izać na put da vidiš ima li koga, full je slaba preglednost...

ma ne treba... dovoljno je do kraja zebre... vidi se, nije problem... ali previše ljudi očekuju da će im se stat i pustit ih pa idu tako glavom bez obzira samo naprijed pa što bude... u takvim situacijama je najteže motoristima  :cry:
Nebi reko da je krivo prestrojavanje u tu traku prije raskrižja... samo treba pazit i ne ostavit žmigavac, tj. ugasit ga odma čim uđeš u tu traku da vozač koji izlazi na tvoju traku ne promisli da skrećeš... događalo se i to! držse markane
--
Br¾e nisam mogo, sporije nisam htio

Offline SLIK

• *
  • TDM 900
prometna....
« Odgovori #14 u: 04 Ožujka 2007, 18:44:30 »
sreća u nesreći da nisi bio sa 1000-ćom onda bi bili dodatna bol.