Autor Tema: Kod????  (Posjeta: 3281 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Kod????
« u: 01 Ožujka 2007, 12:43:36 »
Zna li tko koja je procedura za doznati "kod" koji pripada kljucu u slucaju da se izgubi????Dali se originalni kod moze doznati preko tvornice po briju sasije [smilie=think][/b]

Offline Rookie

• Z1000 / Piaggio X7 250 i.e./ Piaggio Energy mc1
Kod????
« Odgovori #1 u: 01 Ožujka 2007, 12:44:48 »
Samo preko tvornice... ilegalnim putem je moguce al nebi preporucio.
 Ovlasteni uvoznik za HR bim ti mogo pomoć :thumbsup:
-AKO NEZNAS PSOVAT,KUPI TOMOS-a*  
 :peace:  (èita se ruki)

Kod????
« Odgovori #2 u: 01 Ožujka 2007, 12:49:29 »
...moze preko ovlastenog dealera ali je dosta skupo, isto tako trebao bi imati one plocice i sifre sto idu uz kljuce tako da cijela procedura ide lakse i brze...

Kod????
« Odgovori #3 u: 01 Ožujka 2007, 12:55:53 »
Jedno glupo pitanje, makar nema glupih pitanja...
Kaj se desilo sa ostalim kljucevima? Kopijom, masterom.
Svakim danom sve sam blizi vretenastoj ribi

Offline pAx

Kod????
« Odgovori #4 u: 01 Ožujka 2007, 16:05:35 »
Ja ne znam o cemu vi pricate.... tj. odgovarate da je kod kljuca moguce dobiti.
Evo meni je otac prije 2 dana izgubio kljuc od Opela, da stvar bude gora - auto je na leasingu i drugi kljuc je kod njih, dali su nam kljuc ali treba poc u Opela na Batali (dakle u ovlastenog dealera) i odnijeti im prometnu iz koje oni uzmu broj sasije vozila i taj broj skupa sa sluzbenim zahtjevom posalju tvornici (vjerojatno u Njemacku  :D ). Novi kljuc dodje za mjesec dana, a korisnik niti dealer nemaju nikakve veze sa kodom.
Cijena? oko 200-250 kn za kljuc bez daljinskog i oko 350kn za kljuc s daljinskim, mislim da se tako krecu cijene i kod drugih auto kuca osim ako nisu neki "specijalni" kljucevi.

Offline SLIK

• *
  • TDM 900
Kod????
« Odgovori #5 u: 01 Ožujka 2007, 17:05:09 »
kao prvo trebo bi imati rezervni ključ,drugo plučicu na kojoj piše kod u slučaju gubljenja oba dva, a ko treće

pođi do onog gdje si kupio motor on ti po broju šasije naručuje novi i to ti košta oko 400 kuna.

Kod????
« Odgovori #6 u: 01 Ožujka 2007, 19:23:14 »
Kad sam kupio motor dobio sa dva kljuca-kodirana, od kojih sam jednog izgubio!Imam jos jednog ali sto je najgore negdje sam izgubio i plocicu sa kodom a nisam kod prepisao u servisnu :cry: Jako je malih dimenzija ta plocica na kojem pise taj kod i mislim da je necu uspijet pronac,tako da ovog nosim oko vrata jer ako njega posijem-najebo sam!!moram sto prije uzet jos dva.Zvao sam ih u Eurorent pa su mi rekli da bi trebao doc sa motorom i tim kljucem,sto je najgore nemoze se zasada jos to napravit u Splitu nego bi trebao u ZG.Ako netko zna neki drugi nacin????volio bi da postoji neki jeftiniji put do kljuca :thumbsup:

Kod????
« Odgovori #7 u: 01 Ožujka 2007, 19:25:50 »
ako ga izgubis nahebo si tip je u zg to sve pogubio i zadovoljstvo ga je kostalo 20 000kn,na yamahi R1
Z-POWER

Metrobiker

Kod????
« Odgovori #8 u: 01 Ožujka 2007, 19:45:21 »
Nisam znao da je to toliko komplicirano(skupo)poc cu do Zg.cim budem mogo :shock:Japanci J.im M.

Offline Rookie

• Z1000 / Piaggio X7 250 i.e./ Piaggio Energy mc1
Kod????
« Odgovori #9 u: 01 Ožujka 2007, 19:47:25 »
Pax je vidim dobro naucio lekciju :mrgreen:   Nema ti druge nego to s ovlastenim serviserom. Kljuc se narucuje u tvornici amozda eto suza ima nekog posrednika za europu pa nerade kosooki sve :big_smile:
 Ovo sto moras dovest motor.... to je malo cudno.Dobro.. kad se usteka komp na komp od motora trebalo bi se doznat kod al naravno bar kod vw-a se ide online direkt uspostava s tvornicom.
 Druga stvar je da ako dovodes motor onda oni mogu dobit druge kljuce s drugim kodovima pa samo prekodiraju procesor od tvoje suze.  Procesor se moze odblokirat tj da nema nikakav kod al to ti ovlasteni servis nikad nece rec :big_smile:
-AKO NEZNAS PSOVAT,KUPI TOMOS-a*  
 :peace:  (èita se ruki)

Kod????
« Odgovori #10 u: 01 Ožujka 2007, 22:47:14 »
Citat: "markan1000"
Nisam znao da je to toliko komplicirano(skupo)poc cu do Zg.cim budem mogo :shock: Japanci J.im M.

Nema ti to veze sa Japancima, i za BMW-a je isto, samo malo skuplje...

Kod????
« Odgovori #11 u: 01 Ožujka 2007, 23:27:38 »
....vozio sam bmw ali nije imao kljuc sa kodom,to imaju malo zesci igraci 8)Nebi ti ja Gasho usporedivao svabu i japancerose...Neznam kakav je kod njih sistem ali sam siguran da nije isti kao kod Japanaca :wink:

Kod????
« Odgovori #12 u: 02 Ožujka 2007, 00:12:22 »
Covjek od koga sam kupio BMW-a je nakon tri dana izgubio ključ. Ostao mu je samo mali plastični, sa kojim je mogao da upali motor, ali pošto je ključ od plastike, poslije nekoliko paljenja bi se izlizao i zato je trebao da podje u Sloveniju gdje je kupio motor da mu urade drugi ključ. Oni su mu uradili to sve, i dali mu ponovo plastični ključić sa kodom. Koštalo je 600 eura. Kodovi su bili drugačiji od predjašnjih. Ovaj tip je pronašao ključ u bašti ispred kuće i probao je da sa tim ključem upali, ali odmah mu se oglasio alarm, što su mu i obećali ovi u Sloveniji, ako neko pokuša da ga upali sa starim ključem...

Offline bubson

• KAWASAKI 636
    • http://www.buba-moto-servis.hr
Kod????
« Odgovori #13 u: 02 Ožujka 2007, 00:13:55 »
što je i uredu
APN 6s automatsko paljenje   nogom 6 puta sna¾no !!!

Kod????
« Odgovori #14 u: 02 Ožujka 2007, 08:06:15 »
gadno li je to sa tim kodovima.. jeli Buba? :-)