Autor Tema: Razglednica iz Dalmacije  (Posjeta: 3848 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Razglednica iz Dalmacije
« u: 18 Veljače 2007, 01:07:05 »
Mala vožnja a veliki užitak.............. Split,Rogoznica,Primošten,Sibenik,Boraja,Trogir,Split.Temperatura 14-15 stupnjeva -idealno.

Jutro 9 uri sunce zanči idemo u đir po dogovoru !Na izlazu iz Splita prema Šibeniku krcamo gorivo i dogovaramo se za prvo stajanje.Stajemo u Rogoznicu preljepo malo misto (ali su ima ležeči panduri največi i najviši u državi ) 45 km od Splita.Stajemo samo napravit par slija i nakon 20 min idemo prema Primoštenu .Cesta brza zavojita i suha za vožnju fenomenalna,prometa gotovo da i nema.
ŠIBENSKA  ROGOZNICA
_______

Stajem da napravim koju fotku u vožnji ali nisam napravio dovoljnu razliku za promjenit objektiv tako da je slikano kako je slikano. U Primoštenu uz more kava i guštanje.Sunce ,more i fjaka -ne ovaj sa foruma hehe.
PRIMOŠTEN
________

_______

Nastavljamo dalje prema Šibeniku Krešimirovom gradu.Na obali pijemo caffe i jedemo najjeftiniju malu pizzu u državi 10 kuna (da da 10 kuna) a dobra i nije siromašna .Na Rivi guštamo uz tete koje se samo na ovim područjima mogu nać-praznik za oči.
ŠIBENIK
___

Povratak u Split idemo na moj nagovor preko Boraje,nekad nezaobilazne kratice prema Splitu.Cesta popravljena i nema više onih pandura koji su zaustavljali za 10 km/h prekoračenja brzine.
Zadnja fotka je sa zadnjeg zavoja kada se spuštate sa Boraje.Vidi se cili Split,Brač.............
BORAJA

Mislili smo da če nas kiša oprat ali nije tako da još odlazimo do Trogira grada prepunog starina ,i onda u Split.
Izvozali smo 160 kilometara koje nismo ni osjetili .Zaključak nešto slično čemo ponovit ..........

Razglednica iz Dalmacije
« Odgovori #2 u: 18 Veljače 2007, 01:34:06 »
lijepo se prisjetiti gdje sam sluzio vojni rok :-)...

stvarno lijep djir... a lijepe i fotografije :-)  :thumbsup:

Razglednica iz Dalmacije
« Odgovori #3 u: 18 Veljače 2007, 01:51:43 »
lijepo lijepo  :D

Razglednica iz Dalmacije
« Odgovori #4 u: 18 Veljače 2007, 07:43:44 »
:thumbsup:  :thumbsup:
...zajedni¹tvo stvara snagu, disciplina stvara mir...

Mi nismo ljudska biæa koja imaju "spiritualno iskustvo" - veæ spiritualna biæa koja imaju "ljudsko iskustvo"!

Zemlju nismo naslijedili od svojih predaka, veæ smo je posudili od vlastite djece.

Razglednica iz Dalmacije
« Odgovori #5 u: 18 Veljače 2007, 08:04:04 »
lijep đir, super slike  :thumbsup:
:)

Razglednica iz Dalmacije
« Odgovori #6 u: 18 Veljače 2007, 08:44:32 »
Odlicno!Super su slike! :thumbsup:
Dezurni kamikaza !!!  A.K. ZUPA DUBROVACKA
MK Dvije Rote

Razglednica iz Dalmacije
« Odgovori #7 u: 18 Veljače 2007, 09:20:13 »
umjetničke slike :big_smile:

Razglednica iz Dalmacije
« Odgovori #8 u: 18 Veljače 2007, 09:34:57 »
A što da vam kažem... :thumbsup:

Razglednica iz Dalmacije
« Odgovori #9 u: 18 Veljače 2007, 11:36:42 »
Ko da je sred ljeta!

Stvarno divota,ja se samo pitam zaasto se vi Du motoristi ne uputite na kakvi malo duzi djir ovako zajedno,max idete do Neretve il tako nesto prema CG,a lipo na 2 dana negdi napravit djir i po do srca Dalmacije gori
...

Razglednica iz Dalmacije
« Odgovori #10 u: 18 Veljače 2007, 12:34:07 »
prvo joke imenjače, lijep đir lijepe slike, sve 5 :thumbsup:
2oli: a vjerojatno radi posla se neide na više od jednoga dana... i onda ovi još malo stariji imaju neke druge kućne obaveze i to ti je to...
ili neki nemaju adekvatan motor za to(kao ja npr.:oops:  :evil: ), i tako malo po malo suzi se broj mogućih... :roll:

Razglednica iz Dalmacije
« Odgovori #11 u: 18 Veljače 2007, 13:00:18 »
Citat: "OliveRR"
Ko da je sred ljeta!
Joke malo vise teksta ubaci :wink:

Stvarno divota,ja se samo pitam zaasto se vi Du motoristi ne uputite na kakvi malo duzi djir ovako zajedno,max idete do Neretve il tako nesto prema CG,a lipo na 2 dana negdi napravit djir i po do srca Dalmacije gori

Moram reč da na DU  forum  najviše volim stavit fotke jer  vidim da sa guštom to pogledate,a i meni je zadovoljstvo viditi vaše komentare.Što se tiče texta ovaj put sam napisa jako malo texta i to ste odma primjetili znači ipak se i čita.OK drugi put ču pazit na to iako nisam baš neki pisac. :mrgreen:
P.S.
Kupio bi majicu sa oznakom DU forum i zanima me kako do nje.(crna)

Razglednica iz Dalmacije
« Odgovori #12 u: 18 Veljače 2007, 16:06:33 »
e imenjače i ja je čekam ko ozeblo sunce... :shock:  :D

Razglednica iz Dalmacije
« Odgovori #13 u: 18 Veljače 2007, 18:46:23 »
Imam ja jednu viška majicu. Ko prvi do mene, dobija je... :mrgreen:

Razglednica iz Dalmacije
« Odgovori #14 u: 18 Veljače 2007, 19:15:33 »
Citat: "Gasho"
Imam ja jednu viška majicu. Ko prvi do mene, dobija je... :mrgreen:

Prijavljujem se za utrku  :mrgreen: