Autor Tema: Smrtonosni dar!  (Posjeta: 26877 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Smrtonosni dar!
« Odgovori #45 u: 10 Ožujka 2006, 01:37:19 »
aurellie kad je to bilo?
Imas komentar na str. 2od3
...

Offline aurellie

Smrtonosni dar!
« Odgovori #46 u: 10 Ožujka 2006, 01:48:27 »
prije godinu-dvije. na svom motoru sam napravio  prvi djir 28. sijecnja 2005. godine  :D

The machine spirit is with me!

Smrtonosni dar!
« Odgovori #47 u: 10 Ožujka 2006, 02:20:17 »
ja sam uvijek vozio tuđe motore(od ujaka...od frendovca)......i dan danas je to tako....nažalost štedim kolko mogu ali nikako da skupim pare...rekao sam još samo godinu dna i zimam neku kramu....ionako stalno neš na skutu šarafim i radim pizdarije.....(ali ono njgore! sad sam oliko zagrizao za skutere da je meni to gušt! posebno moj!i ne znam šta da radim! već sada bih ga mogao prodati...zvali me ljudi ali ja s en mogu odvojit od nejga :(  koliko para živaca gušta! ženana njemu sam prevezo....čak sam imao i smiješnih situacija na njemu :mrgreen: (zanju Bajac i Aurellie....gaćice! :mrgreen: )
Ali žalonso je koliko mladih ljudi olako shvaćaju dva točka ilitiga dvije rote....
i mene je bilo strah kad sam ko pican sjeo prvi puta na automatica! i pado....i sa apna sam pado.....sa većih motora nikada....a sada kad ljosnem(rjetko ali dogodi se)svaki puta još više tražim da vozim.....to je meni zapravo znak!da nastavim!
jer ima nešto u nama! znam dosta frendova koji su pali eto frend u Osijeku..jedan u Zgarebu....i nakon pada prodali su motor... :shock:  ne žele više ni pomišljat da sjednu na motor....to je njima "znak" da prestanu!
ali meni je govorilo idemo dalje! zarast će!idemo dalje!
nikad me nije bilo strah vozii i sjesti...poegnuti gas....Bože sačuvaj ...pa vozim motore i skutere od voje ja mislim 9-10te godine bilo je tu svega i svačega.......a tek prvi moj motor bila je evo ova moj aprilijica! pola stara pola ja kolko sam imo....i to je to!neeema više pomoći!
Doći će i meni taj dan!
Ali je li normalno da nemam nekog određenog straha???? imam zato sam pažljiv vozač..znam granice iako me pukne katkad žta minuta aliii......nemam straha od smrti!! je li to normalno????možda kad bih imao bi drugačije razmišljao????jer..ne moraš ti biti kriv!a ja sad ne znam....teško j o tome pričati...bilo bi jako lijepo kad dođem sad u Dubrovnik pa se naći na kavu..pa pričat o ovakvim temama! jel ko bi me bolje mogao razumijeti nego vi....
"..ono što zoveš ti potrošeni benzin meni je mnogo mnogo više,čim motor upalim osjećam da sam živ i da život tu i nije zadnja riječ..." citirao sam jednu pijesmu od Hladnog piva

Offline vucko

• **
  • minja 636
Smrtonosni dar!
« Odgovori #48 u: 10 Ožujka 2006, 15:49:18 »
Citat: "Faber"

znam granice iako me pukne katkad žta minuta aliii......nemam straha od smrti!! je li to normalno????

Nemaš se zašto bojati smrti, ali se imaš zašto bojati umiranja...

Smrtonosni dar!
« Odgovori #49 u: 30 Ožujka 2006, 19:51:20 »
Evo opet ako ste culi za 1 slucaj u Sibeniku,od kolege mog susjed,nedavno mu kupili roditelji TUONO i Bog mu dao pokoj,prije 2 dana,on i prijatelj,18 i 17 god. paf,na mjestu mrtvi,u 4 h ujutro kolko cujem....motor neregistriran i bez dozvole.
Toliko o darovima,ja bi se ubio da sam taj otac,al nije kriv.Neznam jesam pametan vise oko ovoga,al mozda stvarno jedino rjesenje i je ono pomalo sa 50 pa nadalje ccm valjda.A isto tako i mislim da nesto ima u nama do te 25 god.Vecina nas je luda tad,i nemislimo,i neozbiljni smo...
 :cry:
...

Smrtonosni dar!
« Odgovori #50 u: 30 Ožujka 2006, 20:11:05 »
nema to veze s godinama
nekima od nas bi trebalo zabraniti da ikakojedamo na motor....
mcho racing company

Smrtonosni dar!
« Odgovori #51 u: 30 Ožujka 2006, 20:15:55 »
neznam je li u godinama ili ne.....

Ali znam na svom primjeru....
JA kad sam dobio motor na 16-ti rodendan..
Prvo sam prvih 1000km, ga razradivao i kasnije jos partisuca vozio polako ne preko 80-100, a po gradu ne preko 50...
dok nisam malo vidio kako se treba kretat u prometu, odk nisam malo naucio....
Ali nikad nemozes sve naucit, uvjek ti netko moze izletit......

I oprema uvjek, tj. kaciga obavezno....
to je pola sigurnosti....

Smrtonosni dar!
« Odgovori #52 u: 30 Ožujka 2006, 21:21:40 »
Citat: "omcho"
nema to veze s godinama
nekima od nas bi trebalo zabraniti da ikakojedamo na motor....

e baš me zanima koliko će te držat ili će bit čim izađeš: 'I'm a fuel injected suicide machine'
color=red]Baba Zanetti[/color]

Smrtonosni dar!
« Odgovori #53 u: 30 Ožujka 2006, 21:26:15 »
a cim budem mogo pritisnut i gas i kocnicu skupa......sjedam na motor :mrgreen:
mcho racing company

Offline f6

Smrtonosni dar!
« Odgovori #54 u: 30 Ožujka 2006, 21:37:52 »
sjedaš ti samnom čim izađeš
pozdrav moto Foruma¹ima-ma gdje bili

Smrtonosni dar!
« Odgovori #55 u: 30 Ožujka 2006, 22:08:37 »
Danas sam dobio jedan komentar na moj motor,Stari odlicna je,vrhunska ali je ovo prebrzo.Onda sam ja na ovo odgovorio,nije nikad motor prebrz,bitno je koliko si ti u glavi brz,koliko odvrces rucicu gasa i gdje.Slazete li se?
“Netko mora nastaviti ostvarivati snove poslije Honde a to je BMW”

Offline f6

Smrtonosni dar!
« Odgovori #56 u: 30 Ožujka 2006, 22:11:40 »
Citat: "NiksaRR"
Danas sam dobio jedan komentar na moj motor,Stari odlicna je,vrhunska ali je ovo prebrzo.Onda sam ja na ovo odgovorio,nije nikad motor prebrz,bitno je koliko si ti u glavi brz,koliko odvrces rucicu gasa i gdje.Slazete li se?

Brz je onaj ko vozi, a tvoj motor je močan i lijep. I ko ih j..... :headbang:
pozdrav moto Foruma¹ima-ma gdje bili

Smrtonosni dar!
« Odgovori #57 u: 30 Ožujka 2006, 22:31:46 »
Citat: "NiksaRR"

Slazem se potpuno,i ja volim da je motor ljep i zato bi ja odma na 1000,iako nebi vozio preko 150,hehe...
Al onda se zamislis sta ce nam takvi rr motori za ceste?Zar za ceste nisu bolji sport touring a sport za piste?Ali mozda sam u pravu,al ipak RR je RR i nema,je to racing replica,al malo sam sebi zvucim kontradiktorno,to mi je ipak najdraze,iako nema svoje svrhe na cesti po meni je isto motor za cestu...Al neznam vise sam cili zbunjen,al svakako vozac je glavni a sudbina je iznad njega,kolko god vi bili spretni ako niste sretni slikajte se....svak vozi,i zato ste izlozeni tolikom riziku,e da  je cesta pista...gusta :mrgreen:
...

Smrtonosni dar!
« Odgovori #58 u: 31 Ožujka 2006, 01:10:09 »
Citat: "f6"
sjedaš ti samnom čim izađeš
ja ipak mislim da bi sa mnom na skuterku bio sigurniji  :lol:  :wink:

Offline Rookie

• Z1000 / Piaggio X7 250 i.e./ Piaggio Energy mc1
Smrtonosni dar!
« Odgovori #59 u: 31 Ožujka 2006, 01:15:32 »
Sumljam da bi bio sigurniji kad ti se evo skuterko stalno kvari..... ocito nevoli nasu klimu :mrgreen:
  Faberu pa sto ti radis odi u ove ure????
 Ja evo maloprije izaso iz garaze.... cjelo vece sam se mucio oko pripasavanja ralice ali u ponoc je sve bilo gotovo. Bas sam pacijent
-AKO NEZNAS PSOVAT,KUPI TOMOS-a*  
 :peace:  (èita se ruki)