ja sam uvijek vozio tuđe motore(od ujaka...od frendovca)......i dan danas je to tako....nažalost štedim kolko mogu ali nikako da skupim pare...rekao sam još samo godinu dna i zimam neku kramu....ionako stalno neš na skutu šarafim i radim pizdarije.....(ali ono njgore! sad sam oliko zagrizao za skutere da je meni to gušt! posebno moj!i ne znam šta da radim! već sada bih ga mogao prodati...zvali me ljudi ali ja s en mogu odvojit od nejga

koliko para živaca gušta! ženana njemu sam prevezo....čak sam imao i smiješnih situacija na njemu

(zanju Bajac i Aurellie....gaćice!

)
Ali žalonso je koliko mladih ljudi olako shvaćaju dva točka ilitiga dvije rote....
i mene je bilo strah kad sam ko pican sjeo prvi puta na automatica! i pado....i sa apna sam pado.....sa većih motora nikada....a sada kad ljosnem(rjetko ali dogodi se)svaki puta još više tražim da vozim.....to je meni zapravo znak!da nastavim!
jer ima nešto u nama! znam dosta frendova koji su pali eto frend u Osijeku..jedan u Zgarebu....i nakon pada prodali su motor...

ne žele više ni pomišljat da sjednu na motor....to je njima "znak" da prestanu!
ali meni je govorilo idemo dalje! zarast će!idemo dalje!
nikad me nije bilo strah vozii i sjesti...poegnuti gas....Bože sačuvaj ...pa vozim motore i skutere od voje ja mislim 9-10te godine bilo je tu svega i svačega.......a tek prvi moj motor bila je evo ova moj aprilijica! pola stara pola ja kolko sam imo....i to je to!neeema više pomoći!
Doći će i meni taj dan!
Ali je li normalno da nemam nekog određenog straha?

imam zato sam pažljiv vozač..znam granice iako me pukne katkad žta minuta aliii......nemam straha od smrti!! je li to normalno????možda kad bih imao bi drugačije razmišljao????jer..ne moraš ti biti kriv!a ja sad ne znam....teško j o tome pričati...bilo bi jako lijepo kad dođem sad u Dubrovnik pa se naći na kavu..pa pričat o ovakvim temama! jel ko bi me bolje mogao razumijeti nego vi....
"..ono što zoveš ti potrošeni benzin meni je mnogo mnogo više,čim motor upalim osjećam da sam živ i da život tu i nije zadnja riječ..." citirao sam jednu pijesmu od Hladnog piva