Brzi, kako ko...jebemu miša ja nemogu stić ni Freeridera a kamoli ove što su na motore ugradili krila, ali baš me briga
Emire hoćeš mi bit prijatelj 
Ma sto to pricas, gdje si ti mene stizao, nisam dosao na jug mjesecima vec?!

Vlaho pukla te benzina, zatvori cep od rezervara da ne udises pare

... Ako ces stizat free ridera moras se otisnut malo dalje od dubrovnika

...

...salim se. pozdrav ... dobar ti je post o mladim motoristima.
2jurica777: nije cilj vozit brzo, nego dugo!!!

(kako emir kaze!!!)
2Raga: Sto je? Jel ti vise ne pricas sa mnom
2jurica777: Jurice, mene je 88' zgazio svabo u konavlima. Tad sam imao bt50 i atx50. Nas par se na cilipskom igralistu igralo hvatanja motorima i dodje policija. Mi bez kacige, registracije, prometne, u ljetnim slapama. Ja krenem bjezat, gas preko magistrale bez da sam pogledao lijevo i desno - i jedino sto se sjecam je da sam okrenuo glavu u desno i vidio kako auto stoji kraj mene; medjutim nije stajao nego je jurio jako brzo - to ti je ono kad ti se vrijeme izduzi prije nesrece. I puf! Ispod auta!!!! Oteklina na glavi koja mi je blokirala centar za ravnotezu, nisam mogao hodati, roditelji su me nosili u dvoje da se lagano ponovno otisnem na noge - par mjeseci iza. Danas imam 29g i zenu i dijete i nikad ne prespavam noc - jer ako spavam duze od pola sata okrenut na lijevu stranu ukoci mi se kicma i bol je neizdrziva. Jednostavno je nesto od tad ostalo u meni - neki udarac u prsljenovima. Tad sam imao 30kg, da sam bio tezi danas me ne bi bilo. Ne trebam ti ni spominjat kako sam izgledao od asfalta jer sam bio samo u majci. Nekim ljudima koji su to vidjeli i dan danas dodje povracat kad me sretnu!!! Od tad mi nikad nije palo na pamet da cak ni sjest na motor a da nisam komletno zategnut opremom i cak i kad samo sjedam na neciji motor da vidim polozaj, stavljam kacigu!!! Pa sam tako i prezivio sva svoja sljedeca izljetanja (3 veca komada - jednom u nasip sa strane, jednom u polju kroserom gdje sam ostao spavat onesvjesten jer sam puko glavom u neku granu al me spasila kaciga a tijelo mi je bilo isprobijano grancicama, jednom pod kamion koji je bio parkiran, i jos bezbroj puta proklizavanja preko prednjeg tocka po mokrom zbog nedostatka iskustva ili sodera, ili mog osobnog glupiranja) sa tezim i brzim motorima. Od mog prvog udara je proslo nekih 17godina (a na motoru sam i dvije godine prije tog), ja sam jos uvijek ok i vozim sve dalje i uzivam. Odvozio sam 2/3 Europe, svugdje sam bio, druzio se i druzim se sa hrpom pravih bikera i tek nakon skoro 20god na motoru pocinjem uzivati u svemu sto donose... Jednostavno: oprema!!! A sto drugi kazu, to te nije briga - jer su glupi ...
Sjeti se samo djiva miloslavica (mog dobrog prijatelja), tvog zupljana!
Danas vozim 1000km u komadu - po kisi; ili na temperaturi od 45 stupnjeva; ali je uvjek na meni full oprema. Znas da je gora vrucina nego studen. Evo ti primjer. Stavi sebi fen za kosu na kozu, pojacaj ga na maximum i stani tako 3h (recimo neki ekvivalent voznje) - isto ti tako bije vreli zrak kad na motoru vozis po vrucini bez opreme - dehidriras u trenu, koza ti se spali; a od studeni ti se jebu sinusi, koce koljena i dobijes artritis. Ti sam odluci sto ti je bitnije - postati motorist ili ostati motorist!!!