Autor Tema: Smrtonosni dar!  (Posjeta: 26817 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline aurellie

Smrtonosni dar!
« Odgovori #105 u: 18 Lipnja 2006, 23:07:08 »
f6, stravicna prica. Ne do Bog vise nikome...

Aster - slazem se s tobom u vezi kazni za kacige, ali provodjenje toga u djelo je malo teze. Kad netko zgine, u zapisnik udje "imao je zastitnu kacigu" a u stvarnosti na glavi je bio nekakav nevezani komad plastike...

The machine spirit is with me!

Smrtonosni dar!
« Odgovori #106 u: 18 Lipnja 2006, 23:19:51 »
Meni je žao šta neki ne žele učiti na tuđim greškama, ova priča kao i sve druge bi nas trebala potaknut na razmišljanje o svom životu, životu svojih najbližih pa i o životu sudionika u prometu. Ali ima bit da se neki ljudi nikad neće opametit :(
ster

Smrtonosni dar!
« Odgovori #107 u: 19 Lipnja 2006, 08:02:42 »
Meni je drago sto vidim da je ovaj forum ucinio dosta da svi vi mladji shvatite o cemu se radi...
Upravo je sinoc poginuo i jedan mladic iz Bara, vozeci skuter u popodnevnoj guzvi, naravno, prebrzo i bez kacige...

Smrtonosni dar!
« Odgovori #108 u: 19 Lipnja 2006, 08:52:07 »
Citat: "nienna"
danas su nas zaustavili niz batalu...i prijateljica treba platit 700kn  :?

ako je to jedino rjesenje da se opameti onda 700kn je ništa...
za te solde se moze i kufer i kaciga kupiti....

i jeli vas pustio dalje bez kacige ?

a da ne napominjem kako su me neki iskusni motoristi/forumaši htjeli vozit na svojim motorima, i to bez kacige i ja im rekao NE...

Smrtonosni dar!
« Odgovori #109 u: 19 Lipnja 2006, 10:34:26 »
nećemo ih imenovat ???  :twisted:
CIKLAMA

Smrtonosni dar!
« Odgovori #110 u: 19 Lipnja 2006, 12:05:41 »
2 fjaka: pa naravno da ih je murjak pustio! :wink: Kad je prometnicima bila bitna sigurnost na cestama... bitan je samo broj kazni koje napišu u cilju stjecanja nagrada i punjenje državnog proračuna! Svako ko kaže da nije tako je budala!
--
Br¾e nisam mogo, sporije nisam htio

Smrtonosni dar!
« Odgovori #111 u: 19 Lipnja 2006, 12:27:00 »
Citat: "SuperHik"
2 fjaka: pa naravno da ih je murjak pustio! :wink: Kad je prometnicima bila bitna sigurnost na cestama... bitan je samo broj kazni koje napišu u cilju stjecanja nagrada i punjenje državnog proračuna! Svako ko kaže da nije tako je budala!

npr. izmjere nekom 1 promil naplate kaznu i onda ga puste da vozi...
isto to i sa kacigom, ponovo na motor i bez kacige...

pa naravno punjenje proracuna... ali ponašaj se prema zakonima i neces puniti proračun ;)
ne znam ni jedan primjer da je nekome naplacena kazna bez razloga...
a znam da su mi par puta progledali kroz prste...

Offline Dado

• *
  • Africa Twin Adv Sports, Vespa PX, Vespa VL1 1955
    • http://www.du-moto.com
Smrtonosni dar!
« Odgovori #112 u: 19 Lipnja 2006, 13:29:37 »
a je li se vama čini da se u ovom gradu uvijek isti stalno voze bez kaciga (neki i bez registracije) i da tu drugovi plavi ništa ne poduzimaju... ali ovo bi mogla bit tema za jedan novi topic...

7H3 M345UR3 0F 1N73LL163NC3 15 7H3 481L17Y 70 CH4N63

Smrtonosni dar!
« Odgovori #113 u: 19 Lipnja 2006, 13:59:06 »
slažem se s Dadom..točno se zna tko je uvijek bez kacige i bez tablice.....uvijek jedni te isti...
a žalosno je to,što ako netko od nas (vas) s razlogom makne tablicu ili slično,odma bi ga zaustavili.... :evil:
®ivot je samo jedan, stoga, pazite na sebe i druge, vozite glavom, a ne rukama i nogama i uvijek se sjetite da ste to mogli biti ba¹ vi...

Smrtonosni dar!
« Odgovori #114 u: 19 Lipnja 2006, 14:17:05 »
Citat: "shezael"
slažem se s Dadom..točno se zna tko je uvijek bez kacige i bez tablice.....uvijek jedni te isti...
a žalosno je to,što ako netko od nas (vas) s razlogom makne tablicu ili slično,odma bi ga zaustavili.... :evil:

Sjećam se kako je u onom režimu iz postaje prometne policije bilo jedno brdo motora koji su zaplijenjeni zbog raznih razloga, danas te više i neće ni isključit iz prometa, da je tako i danas, sve bi bilo drugačije možda.
--

Offline Dado

• *
  • Africa Twin Adv Sports, Vespa PX, Vespa VL1 1955
    • http://www.du-moto.com
Smrtonosni dar!
« Odgovori #115 u: 19 Lipnja 2006, 14:19:37 »
ma nema to veze sa isključenjem iz prometa, to ima veze sa "vezama"

7H3 M345UR3 0F 1N73LL163NC3 15 7H3 481L17Y 70 CH4N63

Smrtonosni dar!
« Odgovori #116 u: 19 Lipnja 2006, 14:31:57 »
Citat: "Dado"
ma nema to veze sa isključenjem iz prometa, to ima veze sa "vezama"

A čisto sumnjam. ali eto... ja mislim da se njima ne da peglat, jerbo im je bitnije napisat prijavu.
--

Smrtonosni dar!
« Odgovori #117 u: 19 Lipnja 2006, 14:32:31 »
sad nista vise ne ide bez veze........
ubjes nekoga i puste te sutra jer imas vezu, zasto te onda ne bi bustili kad napravis prometni prekrsaj. Opomene i predavanja nisu dovoljna da bi se nekoga uvjerilo da se pridrzava propisa i koristi opremu, najbolje ucis ako te udare po djepu.....(nazalost vazniji su nam novci nego nas zivot) I mi smo bili mladi voljeli da nas se vidi na motoru i nenosili kacige, ali srecom nismo imali prejake motore. Danas su motori sve jaci i brzi, ceste su nam iste kakve su i bile (grozne), a nemamo bas neke navike nosenja opreme. Ne treba se cuditi za ucestalost nesreca.....
Mozemo skupiti vas starije koje vas drze za idole i primjere dobrih vozaca da koji vikend zaustavljate mlade motoriste bez kaciga i djeliti savjete :mrgreen:  Mozemo napraviti i naljepnice u obliku male kacige i da na njima pise "helmet user" i ljepiti ih mladim delikventima na kacige....
mcho racing company

Smrtonosni dar!
« Odgovori #118 u: 19 Lipnja 2006, 14:55:06 »
Jes... ali pobogu... veza nastupa nakon što murjak poduzme sankcije... Ja hoću reć da oni niti ne rade to, a mislim da imaju pravo. Ako ništa mogu uputit na prijevremeni tehnički, ali zašto, pegla im je to očito!
--

Smrtonosni dar!
« Odgovori #119 u: 19 Lipnja 2006, 15:06:58 »
Citat: "omcho"
Mozemo skupiti vas starije koje vas drze za idole i primjere dobrih vozaca da koji vikend zaustavljate mlade motoriste bez kaciga i djeliti savjete :mrgreen:  Mozemo napraviti i naljepnice u obliku male kacige i da na njima pise "helmet user" i ljepiti ih mladim delikventima na kacige....

:mrgreen:  :thumbsup: