evo ja ću hehe...
zaluđena sam autima a prvenstveno motorima i od desete godine (ćak i ranije) želim svoj motor..(sad mi je skoro 18)...razmišljam na totalno drugi način od svojih vršnjaka kad su u pitanju motori..njima je to sredstvo za zajebanciju i da izvinite, qur*enje...i kad vidim "gasere" po našem gradu,krstim se nogama i nadam se kako se neće razbit....meni je motor nešto što ćeš vozit ako ih voliš,ako ti je prijeko potreban i slićno...
50% ovih balavaca nema pojma što je automatik a već su im napametu zvijeri poput ninje,cbr-ke,gsx-a i slično....i u glavi imaju samo to kako će ispasti faca ako udare po gasu pred balicom cura ili prijatelja iz razreda koji su pješaci....
prvenstveno bi išaketala roditelje koji svojoj djeci daju motor (iako nemaju položeno-->nažalost ima i toga,nisu rijetki slučajevi)..i pustila da se zapitaju,kako će se osjećat ako ima dijete padne ili nedaj Bože,ćak i pogine...imat će na duši njega i nedaj Bože još nekog ko je sudjelovao u nesreći...
ja osobno sama sebi sam neke granice postavila što se tiče vožnje motora (iako mi neće baš bit lako odoljeti im..) ali sam ih postavila jer znam da se i ja nekad volim pokazat i kako lako prihvatim razne izazove...
neznam dalje što bi pisala osim kako bi neke određen face na skuterima/kroserima i svemu ispod 125 ccm rado izmlatila