Autor Tema: Smrtonosni dar!  (Posjeta: 26856 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Smrtonosni dar!
« Odgovori #75 u: 14 Lipnja 2006, 15:59:36 »
Normalno da je odgoj važan ali ja poznam par ljudi mojih godina kojima su roditelji sasvim OK ljudi a oni su totalne kamikaze što se tiče vožnje na motoru,tako da ponekad odgoj nekad nije dovoljan!Barem tako ja mislim... :mrgreen:
ijem,padam,ustajem ali ne odustajem!!!

Smrtonosni dar!
« Odgovori #76 u: 14 Lipnja 2006, 19:00:58 »
Odgoj igra vaznu ulogu ali i nacin na koji su doticni dosli do motora. Kad roditelji poklone djetetu skupu "igracku" ono to ne zna cjenit.  :roll:
Koliko vidim ovdje na forumu vecina se krvavo naradila da bi priustila motor (npr. rookie radi dva posla, faber crnci na plazi...) pa stoga uopce ne cudi i njihov odnos prema sigurnosti u prometu.

Smrtonosni dar!
« Odgovori #77 u: 14 Lipnja 2006, 22:37:25 »
Citat: "cancy"
Odgoj igra vaznu ulogu ali i nacin na koji su doticni dosli do motora. Kad roditelji poklone djetetu skupu "igracku" ono to ne zna cjenit.  :roll:
Koliko vidim ovdje na forumu vecina se krvavo naradila da bi priustila motor (npr. rookie radi dva posla, faber crnci na plazi...) pa stoga uopce ne cudi i njihov odnos prema sigurnosti u prometu.
:shock:  :mrgreen:  :mrgreen:  Faber crnči! kako to meni smiješno zvuči! ko da mi baka crnac! :mrgreen:  :mrgreen:

Čensi! imaš pravo!... :wink:

Smrtonosni dar!
« Odgovori #78 u: 14 Lipnja 2006, 23:32:16 »
crnčimo ko japanci
CIKLAMA

Smrtonosni dar!
« Odgovori #79 u: 15 Lipnja 2006, 10:19:25 »
odgoj je jako važan ali kad pogledaš..opet je sve u glavi....
®ivot je samo jedan, stoga, pazite na sebe i druge, vozite glavom, a ne rukama i nogama i uvijek se sjetite da ste to mogli biti ba¹ vi...

Smrtonosni dar!
« Odgovori #80 u: 15 Lipnja 2006, 17:09:12 »
Citat: "shezael"
odgoj je jako važan ali kad pogledaš..opet je sve u glavi....
pak je nekaj i u guzici :lol:  :wink:

ajde ti klincu od 17 18 godina neke stvari dokaži ako on neće sam skontat....
ne znam...ne znam šta da kažem drugo....

Offline f6

Smrtonosni dar!
« Odgovori #81 u: 15 Lipnja 2006, 17:22:39 »
Volio bi da se u ovu raspravu uključe i forumaši od 15 - 18 godina, da vidimo i njihova razmišljanja i iskustva
pozdrav moto Foruma¹ima-ma gdje bili

Smrtonosni dar!
« Odgovori #82 u: 15 Lipnja 2006, 18:18:43 »
evo ja ću hehe...
zaluđena sam autima a prvenstveno motorima i od desete godine (ćak i ranije) želim svoj motor..(sad mi je skoro 18)...razmišljam na totalno drugi način od svojih vršnjaka kad su u pitanju motori..njima je to sredstvo za zajebanciju i da izvinite, qur*enje...i kad vidim "gasere" po našem gradu,krstim se nogama i nadam se kako se neće razbit....meni je motor nešto što ćeš vozit ako ih voliš,ako ti je prijeko potreban i slićno...
50% ovih balavaca nema pojma što je automatik a već su im napametu zvijeri poput ninje,cbr-ke,gsx-a i slično....i u glavi imaju samo to kako će ispasti faca ako udare po gasu pred balicom cura ili prijatelja iz razreda koji su pješaci....
prvenstveno bi išaketala roditelje koji svojoj djeci daju motor (iako nemaju položeno-->nažalost ima i toga,nisu rijetki slučajevi)..i pustila da se zapitaju,kako će se osjećat ako ima dijete padne ili nedaj Bože,ćak i pogine...imat će na duši njega i nedaj Bože još nekog ko je sudjelovao u nesreći...

ja osobno sama sebi sam neke granice postavila što se tiče vožnje motora (iako mi neće baš bit lako odoljeti im..) ali sam ih postavila jer znam da se i ja nekad volim pokazat i kako lako prihvatim razne izazove...

neznam dalje što bi pisala osim kako bi neke određen face na skuterima/kroserima i svemu ispod 125 ccm rado izmlatila

:mrgreen:
®ivot je samo jedan, stoga, pazite na sebe i druge, vozite glavom, a ne rukama i nogama i uvijek se sjetite da ste to mogli biti ba¹ vi...

Offline nienna

• metro xD
Smrtonosni dar!
« Odgovori #83 u: 15 Lipnja 2006, 19:36:13 »
stoku...onog malog zadranina  :evil:
..........na hladnom sjeveru

Smrtonosni dar!
« Odgovori #84 u: 15 Lipnja 2006, 19:43:58 »
Citat: "nienna"

[smilie=club]  [smilie=club] nemoj mi protiv bibinjskog gusara :twisted:  :twisted:
Bog i Hrvati

Smrtonosni dar!
« Odgovori #85 u: 15 Lipnja 2006, 23:23:26 »
da....poznavao sam jednom jednog isto tako...kad je prvi puta stavio slike nekih stuntova na forum...a bez kacige..pa su ga svi popljvali..eno ga na sad....piči po Grobniku zajedno sa Waynderom..riječ je o Pakyu(iz Pakoštana jel) ti Zadrani su stvarno opičeni hahhaa!

Inače Ivan se zove....i vjeruj mi...od kada je uzeo tog Vxr-a 180 učio je učio lomio se..ali je naučio i više nego osnove stunta....ali iskreno......izabarao je krivi skut za stuntanje(4t je...i prilikom dizanja na zadnji i vožnji na zadnji..ne podmazuje se dobro da ga hebeš..zato se inače koriste jači dvotaktaši.....
itd..... :|

Offline nienna

• metro xD
Smrtonosni dar!
« Odgovori #86 u: 15 Lipnja 2006, 23:45:16 »
stoka mu je nadimak
i tog gusara ja znam vec duze...... :evil:

Smrtonosni dar!
« Odgovori #87 u: 15 Lipnja 2006, 23:49:22 »
stoka mu je nadimak
:(  onda sam krivo skonto mislio sam da pričate o...ama znaš kojem leeku?onda kad smo ja ti laske i hik jeli kolače na kembriđu..noo??jel ta osoba?

Smrtonosni dar!
« Odgovori #88 u: 16 Lipnja 2006, 00:44:36 »
Citat: "Faber"
stoka mu je nadimak
:(  onda sam krivo skonto mislio sam da pričate o...ama znaš kojem leeku?onda kad smo ja ti laske i hik jeli kolače na kembriđu..noo??jel ta osoba?

je ivan iz zadra ako i ona misli na njega
Bog i Hrvati

Offline nienna

• metro xD
Smrtonosni dar!
« Odgovori #89 u: 16 Lipnja 2006, 01:02:23 »
Citat: "grga"
Citat: "Faber"
stoka mu je nadimak

je ivan iz zadra ako i ona misli na njega

da to je on
dobro vozi...ali bez kacige i ugrozava ljude oko sebe  :evil: