Autor Tema: Smrtonosni dar!  (Posjeta: 26825 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Anonymous

Bok
« Odgovori #15 u: 20 Listopada 2005, 16:48:27 »
Raga mislim da nisi u pravu, ja imam vec 2 god. motor i nije reg. niti imam vozacku,imam tek 16 god.
Takve nestece se nebi događale da svaki vozac osjeti pad sto prije(naravno laksi) tek onda ce paziti i nositi kacigu.TOme nisu krivi roditelji nego djete koje nije razmisljaloo tome sta radi.

I kupi sinu motor!!!!!!

PUkn 4 EVEr

Offline aurellie

Smrtonosni dar!
« Odgovori #16 u: 20 Listopada 2005, 18:18:07 »
Da i ja kažem par riječi...roditelji ne smiju kupiti skuter djeci a da im ne kupe kacigu i plate polaganje vozačkog...malo razmišljam pa ja zapravo i nisam toliko stariji od te cure, a prvi motor na kojem sam i šaltat naučio je bila zvjer od preko 100ks...od koga sam ja naučio koliko je to ozbiljna stvar i koliko je važna oprema i razumna vožnja? Nikoga oko sebe nisam imao, prijatelji su mi se smijali kad sam kupio kacigu pola godine prije motora, a vas sa upoznao tek kad sam se usudio vozit po otvorenoj cesti! Ni moji roditelji nisu imali pojma o tome pa su opet izdvojili nevjerojatne količine novca za moju sigurnost! Možda su mi uzor bili pravi bikeri koji su i meni mahali kad sam bio dijete? Neznam, ali znam da uvijek puštam djecu da se penju po mom motoru i pri tom im uvijek govorim kako treba vozit i da je dobra oprema svakodnevni život motorista. Nažalost ja sam izgleda jedini u mom malom mjestu kojem je kaciga važnija od cvika za sunce, a na kraju i ta djeca i prijatelji kojima sam toliko puta pričao o odgovornosti vozača motora, većina ih ode krivim putem  :(  A dok god je tako, dok god njihovi roditelji prigovaraju meni jer vozim 130 po magistrali umjesto svojo jdjeci koja se skuterom bez kacige voze 90 kroz uske uličice, uvijek će bit sudara i poginulih. Jednom kada se dogodi, onda je uglavnom prekasno za ispravljat greške, ja živim s tim u glavi i zato vozim razumno a razum mi se uvijek nalazi iza 12kg kože i kevlara, a dok sam živ uvijek ću podučavat mlade bikere kako se živi na dva kotača i nadam se da će na kraju ipak poći pravim smjerom, nezavedeni društvom i izigravanjem frajerstva.

The machine spirit is with me!

Smrtonosni dar!
« Odgovori #17 u: 20 Listopada 2005, 19:07:47 »
Bravo aurellie.
2jurica:
tipično razmišljanje 16- godišnjaka. Dobronamjerni savjet - mijenjaj mišljenje, hitno, a u međuvremenu se čuvaj.  :evil:

Offline emirharley

• Harley-Davidson Road King Classic FLHRCI
    • http://www.facebook.com/pages/The-First-Sarajevo-Harley-Davidson-Club/121702474647007 http://www.facebook.com/media/set/?set=a.163078797061414.27691.100000778847200&type=3&l=daf8484f07
Smrtonosni dar!
« Odgovori #18 u: 20 Listopada 2005, 23:05:14 »
Aurellie, svaka ti cast, odlicno! U sridu!

I ja cijeli svoj zivot masem djeci, a kada me zacudjeni prijatelji priupitaju "pa zasto mases svoj toj djeci" u smislu pa oni su samo kraj puta, a ti si vec projurio, ja im odgovaram ono sto sam nekada davno, veoma davno cuo: "I djeca zele da imaju svoje heroje!"   :D

I mozda si bas ti bio taj, Aurellie, kojem sam ja mahao, tko zna.......ali svakako nastavi tradiciju i uci i druge tome.

P.S.
Evo tek sada kada editiram ovaj post, vidim da sam vec ranije bio izrekao istu ovu misao na ovome istom topicu, ali neka.....necu je brisati, neka stoji kao podsjetnik......

Offline Dado

• *
  • Africa Twin Adv Sports, Vespa PX, Vespa VL1 1955
    • http://www.du-moto.com
Smrtonosni dar!
« Odgovori #19 u: 20 Listopada 2005, 23:29:46 »
Znao sam ja... bit će nešto od toga Aurellia  :mrgreen:

a jurica777... pravilo je da se prvo predstaviš u podforumu za nove članove :evil:

7H3 M345UR3 0F 1N73LL163NC3 15 7H3 481L17Y 70 CH4N63

Smrtonosni dar!
« Odgovori #20 u: 21 Listopada 2005, 06:53:13 »
E moj jurica još ti moraš puno pure pojest da bi shvatio neke stvari, samo da ti dotad ne bude kasno.

Smrtonosni dar!
« Odgovori #21 u: 21 Listopada 2005, 13:59:07 »
Citat: "emirharley"

P.S.
Evo tek sada kada editiram ovaj post, vidim da sam vec ranije bio izrekao istu ovu misao na ovome istom topicu, ali neka.....necu je brisati, neka stoji kao podsjetnik......

Godine... [smilie=alright]
 :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

2aurellie: fino, fino... :wink:
meni je bilo simpaticno, kad smo u Kotoru svi bili spremni za polazak, jedino je aurelie pravio krugove po plocniku vozeci klince... :mrgreen:

Anonymous

Smrtonosni dar!
« Odgovori #22 u: 22 Listopada 2005, 08:36:13 »
Odmah se idem predstaviti ali....

BMatijaW vjeruj mi vec sam promjenio misljenje i cuvam se ali jos prije 1god.
JOs i dan danas mi se neki smiju zbog kacige i zbog toga sto motor ne bruji u zavojima.
Vjerujem da ovakvi forumi pomazu mladim motoristima. I da to nije tipicno razmisljanje 16 godisnjaka......!

Bajker 4 EVEr

Offline aurellie

Smrtonosni dar!
« Odgovori #23 u: 22 Listopada 2005, 11:06:28 »
Svaka čast...ali ipak registriraj motor i položi  :wink:

Offline emirharley

• Harley-Davidson Road King Classic FLHRCI
    • http://www.facebook.com/pages/The-First-Sarajevo-Harley-Davidson-Club/121702474647007 http://www.facebook.com/media/set/?set=a.163078797061414.27691.100000778847200&type=3&l=daf8484f07
Smrtonosni dar!
« Odgovori #24 u: 22 Listopada 2005, 11:12:29 »
Evo Jurice posto si pametno malo spustio tenzije, da ti i ja nesto kazem:  to sto netko misli ili ne misli da TVOJ motor bruji ili ne bruji u zavoju - nabij ti to sve na onu stvar. Ti imas svoju pamet i ponasaj se na motociklu KAKO TREBA, a to sto drugi govore, je8es to.  Evo vidi moj primjer, svi mene na ovome forumu zezaju da sam ja sporaner, ali me zezaju ljudi koji su dobronamjerni i koji JESU sampioni u voznji brzih motora. A zasto se ja ne ljutim?  Zato sto ja JESAM sporaner i to je moj film i moze mi sav svijet govoriti da ja vozim sporo.....ali ja VOZIM sporo i ja u tome uzivam i boli me  'urac sta drugi misle.

Kontas?  Vozi SVOJ film, a drugi mogu samo mahat usima.....

Pozdrav i sretno i pamet u glavu.....i ne zaboravi da je glavna moto disciplina tko ce voziti duze, a ne tko ce voziti brze !

Offline aurellie

Smrtonosni dar!
« Odgovori #25 u: 22 Listopada 2005, 11:38:23 »
Brzi, kako ko...jebemu miša ja nemogu stić ni Freeridera a kamoli ove što su na motore ugradili krila, ali baš me briga :) Emire hoćeš mi bit prijatelj  :mrgreen:

Anonymous

Smrtonosni dar!
« Odgovori #26 u: 22 Listopada 2005, 19:06:18 »
Hvala vam decki na savjetima.
Najbolji ste!!!!!
Imam jedno pitanje za sve vas...
POZDREVITE VI DRUGE MOTORISTE ILI STE KAO ONI KOJI NIKOG NE POZDRAVLJAJU?????
Mislim ,ja pozdravljam ali nemam odgovora:..

"Zivot na motoru je zivot zato ne vozi brzo nego zivi dugo"

Anonymous

Smrtonosni dar!
« Odgovori #27 u: 22 Listopada 2005, 19:10:46 »
Ljudi dal mozda znate koju stranicu gdje ima nesto kao skola voznje.

Offline aurellie

Smrtonosni dar!
« Odgovori #28 u: 22 Listopada 2005, 19:51:36 »
Pozdravim kad mogu. Pojma nemam zašto točno, smatram da je to ipak neka vrsta kulture. vjerojatno još jedan od stvari koje su mi ušle pod kožu kad sam tek počeo vozit. Evo kad već hoćete baš čut priču...kad sam se prvi put usudio s motorom otić do dubrovnika (imao sam 200-300km iskustva koje sam napravio po Slanom) i na sred Ratca je prošla grupa motorista i svi su mi se javili. Ja sam naravno pod cijenu života grčevito držao obje ručke, pa sam sam stao trubit ko luđak :)))))))))

Offline Dado

• *
  • Africa Twin Adv Sports, Vespa PX, Vespa VL1 1955
    • http://www.du-moto.com
Smrtonosni dar!
« Odgovori #29 u: 23 Listopada 2005, 19:11:30 »
Citat: "jurica777"
Ljudi dal mozda znate koju stranicu gdje ima nesto kao skola voznje.

www.motori.hr
www.motostil.com

7H3 M345UR3 0F 1N73LL163NC3 15 7H3 481L17Y 70 CH4N63