Autor Tema: Tužna vijest  (Posjeta: 11102 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline aurellie

Tužna vijest
« Odgovori #15 u: 13 Veljače 2007, 23:46:51 »
Otkad se otključao forum pokušavam nešto napisat o dragom Rudiju, ali riječi jednostavno ne idu iz mene, samo bih gledao u prazan ekran. Rudija sam poznavao nešto malo manje od dvije godine, i ne mogu ni zamislit kako se osjećate vi koji ste ga znali cijeli život. čuo sam da ga sreća nije baš pratila u životu, otkad ga poznam patio je zbog lošeg zdravlja, ali to nikad nije pokazivao, bio je pravi borac uvijek vedar i nasmijan i pun pozitivne energije. Unatoč velikoj razlici u godinama uvijek je volio pričat sa nama klincima i davao nam davao savjete i upute i  strpljivo prenosio svoja iskustva da ispravimo greške u vožnji, a iako je bio najbrži, kada bih išao u đir sa njim vozio je polako i pažljivo pazeći na mene da mi se ništa ne dogodi. Taj čovjek nam svima treba bit uzor. Rudi nećemo te zaboravit, siguran sam da ćeš i dalje sa nama ić u đireve i pazit na nas...pozdrav dragi prijatelju, i nek ti je laka zemljica...

The machine spirit is with me!

Tužna vijest
« Odgovori #16 u: 14 Veljače 2007, 00:18:07 »
počivao u miru
:)

Tužna vijest
« Odgovori #17 u: 14 Veljače 2007, 00:23:08 »
počivao u miru...

Tužna vijest
« Odgovori #18 u: 14 Veljače 2007, 00:25:55 »
Neka mu je laka crna zemlja...
Pokažite njegovoj dječici koliko ste ga voljeli...

Offline bubson

• KAWASAKI 636
    • http://www.buba-moto-servis.hr
Tužna vijest
« Odgovori #19 u: 14 Veljače 2007, 00:26:48 »
Nikada nitko od nas,a i drugih ljudi u ovome gradu neće moći zaboraviti Velikog čovjek,Velikog motoristu,Velikog oca,Velikog sina i Velikog druga kao što je bio Rudi. Svi mi možemo biti ponosni što smo u ovome gradu imali borca kroz život kakav je njegov bio. Svi najbliži njegovi, a pogotovo njegova djeca mogu biti ponosna na velikana poput Rudija.
Volio sam uvijek poći u đir s njim i diviti se njegovoj vožnji i ljubavi prema motoru, divio mu se jer pored svega uvijek je pokušao naći ono malo vremena za motor koji je volio, ukrao bi vrijeme kojega nije bilo, jer ti je neopisiva ljubav.
Dragi Rudi neka ti je laka zemlja i budi uz nas, jer u svakom điru sjećat ćemo se i mi tebe.
Posljednji pozdrav
APN 6s automatsko paljenje   nogom 6 puta sna¾no !!!

Tužna vijest
« Odgovori #20 u: 14 Veljače 2007, 01:59:21 »
Napustio nas je veliki covjek.Malo je rijeci za opisati ga.
Rudi,pocivaj u miru.
Uvijek ces biti s nama.
“Netko mora nastaviti ostvarivati snove poslije Honde a to je BMW”

Tužna vijest
« Odgovori #21 u: 14 Veljače 2007, 02:08:46 »
žalosno mi je ovo jako!  :cry:
iako te nisam znao dugo..zbogom prijatelju.  :cry:

Tužna vijest
« Odgovori #22 u: 14 Veljače 2007, 07:14:48 »
Jako zalosno .... jako ...

pocivao u miru!
Cigo

Offline SLIK

• *
  • TDM 900
Tužna vijest
« Odgovori #23 u: 14 Veljače 2007, 08:50:12 »
Možemo biti ponosni što smo ga poznavali, a pogotovo koji su provodili dane s njime te odlaske na mnoge moto party-e  te đireve.

Sa sigurnosti mogu kazati da su ljudi u gradu imali od koga učiti.To se zvala ljubav prema motoru.

Rudi nek ti je laka Hrvatska zemlja.

Tužna vijest
« Odgovori #24 u: 14 Veljače 2007, 09:30:54 »
čitam ova crvena slova iznad i jednostavno mi se tu nešto ne uklapa.....Gledam i jedostavno ne mogu vjerovati da Rudija više nema.....Teško je napisati sve te riječi koje bi opisale tog hrabrog čovjeka, prijatelja, oca, supruga, bajkera......Ako je itko trebao napustiti ovaj svijet to svakako nije trebao biti Rudi.......................Rudi neka ti je laka Hrvatska i počivao u miru......

Tužna vijest
« Odgovori #25 u: 14 Veljače 2007, 09:45:57 »
Toliko pacjencije i tolerancije u jednom čovjeku, toliko ljubavi i sreče,toliki sjaj na jednom licu nemože proči neopaženo! Takva snaga se rjetko sreče!

Još dok mi je bio kao mulcu karizmatska ličnost u koju sam se želio pretvoriti kad budem veliki,naše dječje velike oči koje su ga gledale i njegov osmjeh i sjaj, ljepa rječ, možda dodir, davali su sreču i uljevali su sigurnost  da če se dječji snovi ostvarit!

I ostvarili su se! I postali smo veliki i ravnopravni, djelili smo snove,učili, pili kave, družili se! Toliki mir i stabilnost rjetko ko može postič u današnje vrjeme! Vremena za svakoga, ljepu rječ i objašnjenje, utjehu, rješenje...  Ljubav   svima!

Rudi dragi, nek ti bude laka zemlja!
...zajedni¹tvo stvara snagu, disciplina stvara mir...

Mi nismo ljudska biæa koja imaju "spiritualno iskustvo" - veæ spiritualna biæa koja imaju "ljudsko iskustvo"!

Zemlju nismo naslijedili od svojih predaka, veæ smo je posudili od vlastite djece.

Offline honda21

• *
Tužna vijest
« Odgovori #26 u: 14 Veljače 2007, 09:51:12 »
Iako ga nisam poznavala teško mi je...  :cry:
Počivao u miru i neka su ti lake nebeske ceste  :cry:
ozim samo honde

Tužna vijest
« Odgovori #27 u: 14 Veljače 2007, 11:32:16 »
Pocivao u miru :cry:  :cry:
Z-POWER

Metrobiker

Tužna vijest
« Odgovori #28 u: 14 Veljače 2007, 11:35:57 »
Kad sam ga upoznala prije nešto manje od dvije godine nisam mogla vjerovat da ljudi poput njega još uvijek ima....nevjerojatno dobar,pošten,zanimljiv i da,velik čovjek...još uvijek ne mogu vjerovat da ga neću sretat u Lapadu i s ponosom mu se javit...
Otišao je svima drag čovjek i nikada ga nećemo zaboraviti, uvijek će biti uz nas...
Počivao u miru Božjem....
®ivot je samo jedan, stoga, pazite na sebe i druge, vozite glavom, a ne rukama i nogama i uvijek se sjetite da ste to mogli biti ba¹ vi...

Tužna vijest
« Odgovori #29 u: 14 Veljače 2007, 11:56:17 »
Laka mu crna zemlja.....
Here I come and Here I go ! ! !