Autor Tema: 9.-11.02.2007. Kotor: regata kutera & maskenbal  (Posjeta: 6085 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline pAx

9.-11.02.2007. Kotor: regata kutera & maskenbal
« u: 11 Veljače 2007, 19:12:09 »
II. Medjunarodna Promonte veslacka regata kutera "Kotor 2007"
9.-11. 02. 2007.

Kisa je padala non-stop, tek je treci dan prestala i pocelo se razvedravat, a tad smo odlazili.
Bili smo smjesteni u jednom hotelu-ljecilistu 10km "preko puta" Kotora, do njega smo dosli tako da smo trajektom presli zaljev pa skrenuli LIJEVO i nastavili malom uskom cestom prema Kotoru. (takodjer dobra ruta za moto djir!)
Prvi dan (petak) smo prosetali Kotorom i navecer izasli u Pub D... (pocinje s 'D'). Taj pub je takodjer prica za sebe isto kao i disko (o tome kasnije ;) Kasnije se nasa ekipa skupila u kaficu Marinaio.
U subotu ujutro je bila regata. Dosli su natjecatelji iz Piaggie, Venezie, Rijeke, Splita, Dubrovnika, Beograda te iz Kotora, srednjoskolci i studenti. 14 ekipa ukupno, 2 po 2, knock-out sistem s malim izmjenama. Mi smo utrku odradili vrlo lezerno (LOL) i rekli da cemo slijedece godine pendulizat i zakantat :-)) ali zato smo dobili najvece ovacije i bili sretni sto smo ispali te nemoramo dalje veslat po kisi (he-he). Popodne smo odlucili poci u obilazak CG, pa prosli kroz Budvu, slikali se u Sv. Stefanu, te rekli: Hej, zasto ne bismo preko Podgorice i Njegusa natrag u Kotor? Na pola puta do Podgorice uhvatila nas magla (na toj visini nije vise magla vec oblaci ;) i jaka kisa, a ostatak puta je bio 4 puta duzi nego da smo se vratili istim putem nazad.

Tu vecer je takodjer tradicionalni maskenbal u Kotoru i svi idu u diskoteku Maximus (isti vlasnik kao i pub D...). Sve dosad u mom zivotu gdje sam bio i vidio nije ni 'd' od diskoteke prema ovoj (u gradu od 15000 stanovnika). S preko 800 m2 i 2 glavna floora, puno velikih prostorija, interijerom, osiguranjem te audio i vizualnom opremom da se mogu posramit mnogi koncerti kod nas, ova diskoteka Maximus je smjestena u samoj gradskoj kuli i zidinama. Toliko zgodnih zena na jednom mjestu nigdje nema, a muski su skoro pa manjina :D Muzika? Samo najbolja strana i domaca! Pod tim domaca mislim na mjesavinu hrvatske, crnogorske i "bokeljske" (*) muzike. Ne znam imena crnogorskih pjesama (nisu folk ako ste to odma pomislili) ali su dobre poput nasih (ili lose, zavisi kakvi su vasi stavovi o nasoj domacoj estradi). Od hrvatskih pjesama moglo se cuti "Srce nije kamen", "Ljubav nije potrosna", "Sve bi seke (ljubile mornare)" i mnoge druge za koje nisam bio svjestan da postoje, a kamoli im znam ime :)

(*) jer kako drugacije svrstat pjesmu:
"... veceras je nasa festa,
veceras se vino pije...
jer 'ko ne pije iz Kotora nije..."

Subota jutro, uoci regate

Poslije trke smo bili slobodni :D

Magla se dize iza brda i zidina povise Kotora:

Sveti stefan:

Njeguski prsut
bit ce dobar kad ponovo dodjemo :D

Diskoteka Maximus [smilie=boobs]  :smoke:

Treci dan je prestala kisa, sunce obasjava Kotor kroz oblake:

Ujutro smo vidjeli rezultat ludiranja po hotelu, (naravno) nije moglo proci bez demoliranja

Na putu (poslije Risana, a prema Herceg Novom)

vise na: http://picasaweb.google.com/Teo.Tomsic/KotorRegataKutera

« Odgovori #1 u: 11 Veljače 2007, 19:25:10 »
Zasjat ce palaci,antike tarace
cakulat ce sjore,cije gracijane
svi oridjinali i sve karampane
doci ce na festu za nas...Kotorane!

He he,kolko je od Du do Kotora?
Pax kako je regata prosla?A zakon ono disko sto si spominja!!!
Kakve su kotoranke???
...

Offline pAx

« Odgovori #2 u: 11 Veljače 2007, 19:31:25 »
E da, da... i ta je pjesma bila vise puta! Zakon!  :lol:

Regata:
1. Srednja pomorska Kotor
2. Studenti iz Rijeke
...
13. Dubrovcani :big_smile:

Du - Kotor sat i po vremena najvise.

Citat: "OliveRR"
Kakve su kotoranke???

Uh...  Prvo je bilo  :shock: pa  :shock:  :shock: a onda  :big_smile:
 [smilie=lol]

E, zaboravio sam reci, 24.og (za 2 tjedna) je opet Maskenbal u Maximusu, valjda ultimi i navodno bit ce jos bolje, pa vec planiram s prijateljima poci ponovo  :joy:

« Odgovori #3 u: 11 Veljače 2007, 20:22:41 »
Drago mi je da ti se svidjelo...
Diskoteka je fascinantna, a fešte su upravo sinoć počele. Sad će po svim gradovima da krene veselje, a završni karneval je 24.02. ponovo u Maximusu...
U Kotoru je do skoro bila diskoteka Secondo porto u kojoj su gostovali svi veći muzičari iz bivše Juge. Takodje reprezentativan objekat, ali je vlasnik odlučio da napravi još bolju u starom gradu i tako od prošle godine postoji Maximus...
Što se tiče pjesama, ove koje ste čuli sinoć su namjenske, za karnevalske fešte. Tako se u zavisnosti od tematike večeri pušta razna muzika, ali mislim uglavnom kvalitetna...

« Odgovori #4 u: 11 Veljače 2007, 21:03:21 »
fascinantne su mi neke slike..one sa maglom..
pa oni pršuti...pa....sve je to jako lijepo,jako lijepo

Offline Rookie

• Z1000 / Piaggio X7 250 i.e./ Piaggio Energy mc1
« Odgovori #5 u: 11 Veljače 2007, 21:49:39 »
Pršut :food:  :food:  :thumbsup:   Disco :thumbsup:  :joy:  :thumbsup:

Sto se tice puta to kad s trajekta sidjes pa ljevo.... taj put nebi preporucio.... em je kroz naseljeno mjesto em je uzak.. i preuzak za malo auto... a ima svakakvih rupetina i reli vozača.... Jednom iso i nikad vise.. jedina prednost sto je dosta kraci put al nemoze mi to zamjeniti one bogene preko Perasta prema Ko. :thumbsup:
-AKO NEZNAS PSOVAT,KUPI TOMOS-a*  
 :peace:  (èita se ruki)

« Odgovori #6 u: 11 Veljače 2007, 22:03:33 »
Može se Rookie i tuda proći. Put je popravljen, mada je tačno da je uzan i ide kroz naselja uz obalu. Ali motorom nema problema, čak mi se i sviđa tuda. Mada su krivine kroz suprotni dio obale i dalje naj...

Offline Rookie

• Z1000 / Piaggio X7 250 i.e./ Piaggio Energy mc1
« Odgovori #7 u: 11 Veljače 2007, 22:11:19 »
Put popravljen.. hm.. isao prije nekih 20dana... nisam uocio da je popravljen a ljudi tocno iz kuce paf na put.. ko muhe bez glave :shock:
-AKO NEZNAS PSOVAT,KUPI TOMOS-a*  
 :peace:  (èita se ruki)

« Odgovori #8 u: 11 Veljače 2007, 22:13:53 »
Ja sam danas prošao. Bar pola je novo asfaltirano, a ljudi ko ljudi, neka se paze... :mrgreen:
Uz Akrapovicha nema ljudi na cesti...

Offline pAx

« Odgovori #9 u: 12 Veljače 2007, 00:08:16 »
Gasho, reko si da ces stavit neki video? ili sam ja krivo shvatio?

« Odgovori #10 u: 12 Veljače 2007, 00:35:49 »
Citat: "pAx"
Gasho, reko si da ces stavit neki video? ili sam ja krivo shvatio?

Sinoć su mi prijatelji snimali po diskoteci, pa ću uzeti taj video i postaviti, ali sjutra...

Offline pAx

« Odgovori #11 u: 12 Veljače 2007, 00:41:36 »
Odlicno!  :thumbsup:

Bio je jedan covjek sa kamerom snimao po cijeloj diskoteci, vjerojatno je to taj. Mozda i mene bude  :joy: a mozda bolje i da nebude  :oops:

Offline aurellie

« Odgovori #12 u: 12 Veljače 2007, 00:43:01 »
Odlično 13. mjesto! čestitam  :mrgreen:

The machine spirit is with me!

« Odgovori #13 u: 12 Veljače 2007, 00:56:41 »
dobre slije  :thumbsup:

pitanje za admina:
da li se u ovaj forum mogu ići i ne-moto djirevi ?

Offline honda21

• *
« Odgovori #14 u: 12 Veljače 2007, 08:33:58 »
:thumbsup:  vjerujem da vam je bilo lijepo,zvuči primamljivo  :mrgreen:  a i neke slike su doista fascinantne  :thumbsup:
ozim samo honde