Autor Tema: Pitanje u vezi Xt 660 ???  (Posjeta: 2498 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Pitanje u vezi Xt 660 ???
« u: 09 Veljače 2007, 13:28:28 »
Dakle jer ko zna kako bi se dao spustiti Xt 660 nije moj pa neznam uopće kako ima riješen ovjes ..pa je svaka inf. dobrodošla.....a u pitanju je niža ženska osoba i ne baš teška !!! :mrgreen:
ttp://www.forumbikers.com/
Kad bi svi imali isto mišljenje nebi trebali forumi!!! :)

« Odgovori #1 u: 09 Veljače 2007, 13:32:37 »
čekić i udariš malo poviše zadnjeg svjetla!  :big_smile:
Ma vjerovatno ima jedan zadnji amortizer koji se šteluje po visini... nemoj da bude motor premekan kao fotelja!  :roll:
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

« Odgovori #2 u: 09 Veljače 2007, 13:38:39 »
Dakle Vuka  :thumbsup: upravo tako!

Mala ispravka, odnosno korekcija gospodinovog savjeta, neka udarac čekićem bude bliže sicu nego vrhu zadnjeg kraja, što bude udarac jačito če ostat manje zadnjeg kraja!  :wink:

Zadnji amortizer se šteluje... Ako ne uspijete postič željene rezultate čekićem  :big_smile:
...zajedni¹tvo stvara snagu, disciplina stvara mir...

Mi nismo ljudska biæa koja imaju "spiritualno iskustvo" - veæ spiritualna biæa koja imaju "ljudsko iskustvo"!

Zemlju nismo naslijedili od svojih predaka, veæ smo je posudili od vlastite djece.

« Odgovori #3 u: 09 Veljače 2007, 13:39:16 »
Citat: "Vuka"
čekić i udariš malo poviše zadnjeg svjetla!  :big_smile:
Ma vjerovatno ima jedan zadnji amortizer koji se šteluje po visini... nemoj da bude motor premekan kao fotelja!  :roll:
   :thumbsup: Slazem se u vezi cekica!!! :big_smile: Pazi kod stelovanja na tvrdocu jer kod spustanja moze postat pre tvrd!
Dezurni kamikaza !!!  A.K. ZUPA DUBROVACKA
MK Dvije Rote

« Odgovori #4 u: 09 Veljače 2007, 13:50:46 »
OFff ate najte deca  :thumbsdown:   Za zadnji kraj nije problem to sam i pretpostavio ....
da ima tvz. duple matice i samo se otpusi opruga ili po domaći feder

a ovo sa čekićem oćito je nekog mama previše tukla kupusom po glavi [smilie=lol]

« Odgovori #5 u: 09 Veljače 2007, 15:00:26 »
Citat: "spaVe"
   :thumbsup: Slazem se u vezi cekica!!! :big_smile: Pazi kod stelovanja na tvrdocu jer kod spustanja moze postat pre tvrd!

Ja ne znam ništa koje kod spuštanja postaje pretvrdo pa tako ni amortizer!  [smilie=lol]  [smilie=lolroll]  :mrgreen:
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

« Odgovori #6 u: 09 Veljače 2007, 16:14:13 »
Citat: "Vuka"

Ja ne znam ništa koje kod spuštanja postaje pretvrdo pa tako ni amortizer!  [smilie=lol]  [smilie=lolroll]  :mrgreen:

ja znam... zove se opruga!
--
Br¾e nisam mogo, sporije nisam htio

« Odgovori #7 u: 09 Veljače 2007, 16:47:28 »
Prednji kraj se moze spustit tako da mu se spuste trokuti vilice prema dole u odnosu na teleskope.
“Netko mora nastaviti ostvarivati snove poslije Honde a to je BMW”

« Odgovori #8 u: 09 Veljače 2007, 19:54:44 »
Citat: "NiksaRR"
Prednji kraj se moze spustit tako da mu se spuste trokuti vilice prema dole u odnosu na teleskope.

To me interesialo.... :thumbsup: