Autor Tema: Izduv za Naked  (Posjeta: 11491 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Izduv za Naked
« Odgovori #60 u: 04 Veljače 2007, 17:27:34 »
Ja kad sam god cuo svi kazu da prigusuje snagu motora,uvjek vicu da nevalja
...

Izduv za Naked
« Odgovori #61 u: 04 Veljače 2007, 18:21:04 »
2 dubandit: jedina zemjerka, po meni, da je mogo stavit kakvu kvalitetniju vunu, ako je do vune inace sve 5 od cijene, izrade...

2 oliver: ne vidim logiku da nakon originalnog topa koji je "zacepljen" dode otvoreni i onda motor ide slabije  [smilie=think]

a more bit svasta :mrgreen:  :mrgreen:
Bog i Hrvati

Offline aurellie

Izduv za Naked
« Odgovori #62 u: 04 Veljače 2007, 18:22:12 »
Ljudi svašta govore  :mrgreen:  Jeli prigušuju snagu, ili ne, za većinu auspuha možemo znat samo preko "čini mi se..."   Akrap, Yoshimura, i još rijetki, su oni koji imaju muda iznijet mjerenja sa dyno stola, dok svi ostali mudro šute, a čim šute one crveno plave krivulje sigurno ne izgledaju baš najbolje  :mrgreen:

Ali glavna finta svima, je da kod njih rade inžinjeri koji su pošli ća iz Akrapoviča  :mrgreen:

The machine spirit is with me!

Izduv za Naked
« Odgovori #63 u: 04 Veljače 2007, 18:23:20 »
Citat: "grga"

a more bit svasta :mrgreen:  :mrgreen:

[smilie=lolroll]
...zajedni¹tvo stvara snagu, disciplina stvara mir...

Mi nismo ljudska biæa koja imaju "spiritualno iskustvo" - veæ spiritualna biæa koja imaju "ljudsko iskustvo"!

Zemlju nismo naslijedili od svojih predaka, veæ smo je posudili od vlastite djece.

Izduv za Naked
« Odgovori #64 u: 04 Veljače 2007, 18:31:26 »
Citat: "aurellie"
Ljudi svašta govore  :mrgreen:  Jeli prigušuju snagu, ili ne, za većinu auspuha možemo znat samo preko "čini mi se..."   Akrap, Yoshimura, i još rijetki, su oni koji imaju muda iznijet mjerenja sa dyno stola, dok svi ostali mudro šute, a čim šute one crveno plave krivulje sigurno ne izgledaju baš najbolje  :mrgreen:

Ali glavna finta svima, je da kod njih rade inžinjeri koji su pošli ća iz Akrapoviča  :mrgreen:

Ti si kume stavio dyno i yoshimuru pa ti je motor izgubio svu snagu koju je imo :mrgreen:

A i mjerio si nešto na dyno stolu pod maslinom kad si zavezo španerima motor za granu [smilie=lolroll]
CIKLAMA

Offline aurellie

Izduv za Naked
« Odgovori #65 u: 04 Veljače 2007, 18:35:41 »
Nije mala cbr-ka izgubila snagu nego samo spava zimski san   :thumbsup:  Poć ću je ujutro vidjet  :D

Offline Rookie

• Z1000 / Piaggio X7 250 i.e./ Piaggio Energy mc1
Izduv za Naked
« Odgovori #66 u: 04 Veljače 2007, 18:37:40 »
Heheh 900RR :thumbsup:    Al ne.... stvarno i taj eventualni dobitak 3-4ks il nesto vise u kombinaciji s ostalim preinakama to se moze iskoristit na stazi uz eventualno nesto malo bolje vrjeme  al kad je motor 95% za cestu onda tih par ks nema isplatljivosti. Neki kupiju te razvikane marke zbog ono imena a neki zbog tih par ks a to im puno znaci (izgleda).
Uglavnom moje misljenje je da svi auspusi s nekim certifikatom imaju neku kvalitetu uz eto tih par ks vise.....
-AKO NEZNAS PSOVAT,KUPI TOMOS-a*  
 :peace:  (èita se ruki)

molim komentar!!
« Odgovori #67 u: 04 Veljače 2007, 19:19:57 »

Offline Edo

Izduv za Naked
« Odgovori #68 u: 05 Veljače 2007, 08:53:55 »
Citat: "vekyzzr"
Gle jadni čovjeće u nevolji nemoj pljunuti brdo para za full akrapovića jer ne voziš utrke a na cesti i na toj prasici x-LL ti 2-3 konja ne znači baš niš....odi kod nekog tipa Shacal, Wings, ili Sebring ili ma kupi si top akrapović i  dobit češ što želiš a to je zvuk....i mirna bosna...i onak se nemaš kud voziti selske ceste su u kurcu pune blata i rupa......na glavnima murija i kojekakve kamikaze ...autoputi pomalo zagušeni i ko da češ sa nakedom se vozit 270 cijelo vrjeme..... :thumbsup:

Zahvaljujem na prijedlogu  :thumbsup: Mislim da ću samo topove uzeti i ti je to  :mrgreen:
Nema labavo

Izduv za Naked
« Odgovori #69 u: 06 Veljače 2007, 01:53:28 »

Izduv za Naked
« Odgovori #70 u: 06 Veljače 2007, 02:54:17 »
Pa kako to da ni JA a ni moderatori do sad nisu skužili da sam slučajno postao post u krivi topic(dyno..)a ne u "izduv za naked"hebo te izduv!! :roll:
dakle....ovaj post ide ovdje

sad sam se sjetio..buraz...ako nemaš para a htjeo bi nešto....pa su ti i deak i shacal skupi onda ti predlažem Kucelj! jeftino a dobro....  :thumbsup:
izrađuje i crashbarove i ostale điđe...
info i kontakt:gosp. Nedjeljko Kucelj
049/282-328
091/503-1633
098/9616-769

[smilie=lol]  komedija!

Re: molim komentar!!
« Odgovori #71 u: 06 Veljače 2007, 02:56:23 »
Citat: "markan1000"
Slika u citatu je zamijenjena linkom: [url]http://upload6.postimage.org/94047/Picture005.jpg[/url]

možda pomogne koja kremica za hemeroide  :shock:  [smilie=lolroll]

Re: molim komentar!!
« Odgovori #72 u: 06 Veljače 2007, 08:29:11 »
Citat: "Faber"

možda pomogne koja kremica za hemeroide  :shock:  [smilie=lolroll]

[smilie=lolroll]  [smilie=lolroll]  [smilie=lolroll]  [smilie=lolroll]

Ili Donat MG  :lol: očeplja najzačepljenije
--
Br¾e nisam mogo, sporije nisam htio

Offline aurellie

Izduv za Naked
« Odgovori #73 u: 06 Veljače 2007, 11:27:21 »
Jesi siguran ti da je to prava Yoshimura. Nešto je previše začepljena  :mrgreen: