Te eto vec kad je izmjena na vidiku..... zanimaju me vasa saznanja o Dunlop Sportmax Qualifier RR gumi
I eto usporedba s Bridgestone Battlax BT-016 ,Bridgestone Battlax BT-021
Bridgestone Battlax BT-002 Racing Street (skuplja cca 150kn od ovih poviše)
Razlika je u cca 150-200kn po gumi dakle ne velika pa cisto provjeravam unaprijed.
Inače zadnja je qualifier i ima jos dosta mesa pa tako da nije potreba mjenjat je al onda bi po svakoj logici trebalo prednju opet stavit istu ko i do sad. Al problem je sto kod mene gume izdrzu 10 000km i vise pa vazda je jedna nova dok je druga celava....
Il dal pokusat prvo sa RR-om pa se onda prebacit na Bridgestone ako je dost bolji iako to kod mene nema efekta kad ih neiskorištavam toliko da bi osjetio razliku.... 

(neke su ure pa nezanjerajte ovu moju zavrzlamu)

Ajme sta si ti sve napisaooooo

Dunlopa nikada nisam probao posto mi vjera tako zabranjuje, ili drugim rječima, moja brutala nikako ne podnosi gumu tako slabog gripa. Zvuci cudno, ali RSV provrti Dunlop kao od šale. Govorim o cestovnim... Iako ova nova, GP racer (ako sam pogodio) je navodno izvrsna (tako mi prica Goran G. - trenutno vodeci u Dunlop Cupu klasa FUN - Tuono Factory).
Jednostavno nemam nikakve zelje probati Dunlop...
Ovo sto cu ti napisati uopce ne mora biti vazno tebi posto je u pitanju cetverocilindras...
Na Bridgestone BT-002 Racing PRO se vozim otkad sam kupio motor! Guma je prokleto dobra na Grobniku. Kada je topla lijepi kao blesava i daje apsolutnu sigurnost na cesti. Na Grobniku nisam dozivio puštanje niti u jednom trenutku. Treba imati na umu da se radi o racing gumi homologiranoj za cestu.
Prirodno stanište pista, a na cesti kao da je u rezervatu (oprezna).
Na cesti je treba malo više zagrijati. No za pojam Bridgestonea, govorimo o minuti-dvije

Najpouzdanija guma koju bez razmisljanja stavljam na motor. Jedino na kisi na cesti je pušiona totalna. Pogotovo na RSV. Mokar grobnicki asfalt joj uopce ne smeta...
I zbog malo cudnjikavog profila sama pada u zavoj do ruba. Samo mali pokret i vec si u dobranom nagibu.
Pandan BT002Pro je Pilot Power koji sam probao takodjer na RSV. Doduše, ne na svom, vec na malo blesavijem od mog. Nikako mi nije sjela. Potrebno ju je duze grijati, cak predugo kad se naviknes na bridgestone

Jedino joj hvalim preciznost i linearnost pada u nagib.
Sada se vozim na BT002 Racing STREET i imam same pohvale za cestovnu uporabu. U biti je to ista BT002Pro, ali modificirana kako bi se prije grijala na cesti i duze trajala. nekih 5000-6000km i to je to. Fajrunt. Ipak je to guma visokih performansi.
Prvi set sam probao na Grobniku, na Bridgestone day. eh.. Prvi izlazak na stazu i odmah lagano razocaran u odnosu na PRO verziju. Guma dok se ne zagrije, mjesi! Mjesi, nije bas ugodno za nekoga tko bi se prvi puta našao na stazi s njom. Kada se ugrije, ima performanse skoro kao PRO. Razlika samo u nijansama.
na cesti druga prica. Zagrijavanje trenutacno, full performanse, ali za nijansu manje od PRO verzije. ako nisi odvezao barem dva seta PRo, neces ni primjetiti...
BT016 nisam vozio, ali ima dobar test kod mene:
http://www.apriliabase.com/content/view/90/29/Inace sam zadrti fan Bridgestonea, pa mi oprostite na subjektivnosti

a i svatko tko me poslusao prilikom preporuke guma i stavio bt016, kasnije ju je hvalio u nebesa. Zasad najbolja cestovna guma na tržištu...