Pitao si jednom za Pirelli, ako sam dobro zapamtio. Malo sam čitao što kažu talijanci i za Diablo sve same pohvale...
A onda sam našao i simpa tabelu koja dava podosta odgovora na neka pitanja, a i koju bi admin mogao negdje na portal puknuti iako je malo stara, izvolite:

Od 2005 je krenula proizvodnja 2CT (Two Compound Tecnology) guma za nas smrtnike, dakle cestovnih dvokompozitnih guma, baš ono što trebam, je li: tvrđa sredina za dužu trajnost i mekši rubovi za bolji grip na magistrali

Npr. 2005 Michelin je izbacio prvu takvu gumu sa cestovnom homologacijom, Pilot Power Race. 2006 ju je naslijedila Pilot Power 2CT, a sada je tu Pilot Road 2.
Bridgestone kaže za BT-014: Battlax BT-014 is a new ultra-high performance radial designed for the aggressive street rider.
Neznam za BT-014, ali novi proizvod Bridgestone BT-021 također dvokomponentna tehnologija, koju Bridgestone naziva SACT (Straight And Cornering Technology)
Sada su u užem izboru Michelin Pilot Road 2, Bridgestine Battlax BT-014 i BT-021 i preporučena od strane Forumaša Dunlop Qualifier...
Što više čitam strane forume i Bridgestonova objašnjenja, razne testove, najbliži sam odluci o kupnji BRIDGESTONE BT-021. Ima li je itko od nas ?