Autor Tema: DYNO JET  (Posjeta: 2479 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline emirharley

• Harley-Davidson Road King Classic FLHRCI
    • http://www.facebook.com/pages/The-First-Sarajevo-Harley-Davidson-Club/121702474647007 http://www.facebook.com/media/set/?set=a.163078797061414.27691.100000778847200&type=3&l=daf8484f07
DYNO JET
« u: 01 Siječnja 2007, 20:32:40 »
Ko zna (ah, niko, niko nista ne zna,
Krhko je znanje!)
Mozda je pao trak istine u me,
A mozda su sanje!

Elem, kupih ja MOTO PULS KATALOG 2007, kad tamo - na sranici 56 ponuda za podesavanje motora na DYNO JET masini, firma JANBO doo Zagreb!!!

Otvorih stranicu 286, kad tamo mi se i Grigic hvali da radi rekalibacije elektronskog ubrizgavanja i tuning!

Je*o te, sto je evolucija i 21-vi vijek!!!

Samo da jos znaju raditi sve to za sto se hvale, ne kazem da ne znaju, samo se unaprijed radujem AKO zaista znaju! I ako imaju programe za SVE kombinacije i motore, u sto sumnjam. No, treba nazvati i raspitati se, a ja cu to uraditi uskoro.

A, da, ima i neki na 149-oj strani koji kaze da moze dosta toga.

Nadajmo se, nadajmo se....ja se nadam......i radujem se ako je to sve tako kako pisu. :joy:  :thumbsup:

DYNO JET
« Odgovori #1 u: 02 Siječnja 2007, 17:52:04 »
ja sam se bio raspitivo i imaju ti internet stranicu ustvari ovaj frend mi je reko da svi oni uglavnom koriste iste stranice tj. ti rečeš tip motora i on skine sto mu treba  te ti ga instalira a koliko sam upučen sa svaku vrstu povečanja snage prvi ti je korak ispuh i filter zraka :thumbsup:

SNAGE NIKAD DOSTA 8)

DYNO JET
« Odgovori #2 u: 02 Siječnja 2007, 19:25:35 »
Prenosim izjavu jednog kolege: "Ni jedan tjuner koji nema barem nekoliko motora koji su slagani od nule - znaci samo hrpa zeljeza ispred njega jos nije ispekao svoj zanat..." Sačekaj malo ako su još zeleni u tjuniranju... Ja bi volio vidit malo kako oni to rade... znaju li oni što su samodetonacije... i tako  :D
Mogu ti se ja raspitat koliko su ovi do sada i čega skurili!  :lol:
--
Br¾e nisam mogo, sporije nisam htio

DYNO JET
« Odgovori #3 u: 03 Siječnja 2007, 14:38:49 »
Citat: "SuperHik"
Prenosim izjavu jednog kolege: "Ni jedan tjuner koji nema barem nekoliko motora koji su slagani od nule - znaci samo hrpa zeljeza ispred njega jos nije ispekao svoj zanat..." Sačekaj malo ako su još zeleni u tjuniranju... Ja bi volio vidit malo kako oni to rade... znaju li oni što su samodetonacije... i tako  :D
Mogu ti se ja raspitat koliko su ovi do sada i čega skurili!  :lol:

razumijem što su samodetonacije ali neznam sto ih uzrokuje :?:

DYNO JET
« Odgovori #4 u: 03 Siječnja 2007, 14:53:48 »
Citat: "dubandit"

ako znaš što su samodetonacije, onda ti neće bit problem razumjet sljedeće razloge koji dovode do te pojave:

prerano paljenje, oktanska vrijednost, velika kompresija...

rješenje npr... obogaćivanje smjese, hlađenje zraka, smanjivanje kompresije, kasnije paljenje

eto valjda sam bar približno odgovorio  :wink:
--

Offline emirharley

• Harley-Davidson Road King Classic FLHRCI
    • http://www.facebook.com/pages/The-First-Sarajevo-Harley-Davidson-Club/121702474647007 http://www.facebook.com/media/set/?set=a.163078797061414.27691.100000778847200&type=3&l=daf8484f07
DYNO JET
« Odgovori #5 u: 03 Siječnja 2007, 15:34:50 »
:thumbsup:

DYNO JET
« Odgovori #6 u: 03 Siječnja 2007, 15:40:47 »
Citat: "emirharley"
:thumbsup:

hvala  :wink:

idem ti hictalera nazvat da vidim što autronic ima u ponudi za standalone management
--

DYNO JET
« Odgovori #7 u: 03 Siječnja 2007, 16:49:31 »
Citat: "dubandit"

Zar fitilj ne uzrokuje detonacije?!  :shock:  :mrgreen:
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

Offline aurellie

DYNO JET
« Odgovori #8 u: 03 Siječnja 2007, 17:20:09 »
Kako je krenulo, do ujutro ćemo imat žešće tunere od ovih što se reklamiraju u novinama. Svladali smo pojmam samodetonacija, još samo treba zamjenit motor kojeg smo već uništili, i nakon toga natjerat ga da dobro radi, što je naravno pi.... dim u usporedbi  sa detonacijama [smilie=lol]

The machine spirit is with me!

DYNO JET
« Odgovori #9 u: 03 Siječnja 2007, 23:48:48 »
vuka, relja... ništa pametnije nemate za reć?

emir: vidio sam da je nlo-racing diler autronica i za BIH pa ti provjerim rade li ovi to  :wink:
--

DYNO JET
« Odgovori #10 u: 04 Siječnja 2007, 12:28:39 »
zbilja kad saznate javite, jer ja ne vidim drugu filozofiju do stavit auspuh filtere, pc za vas tip motora i eto ga sasvim dosta snage, eventualno turbinu krknut i to pasuju turbine od auta lagano na motore , sa svim ovim nece faliti ni detonacija nit snage ni9t ichega
Here I come and Here I go ! ! !