Autor Tema: Nemreš bilivit!!!  (Posjeta: 8442 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline aurellie

Nemreš bilivit!!!
« Odgovori #30 u: 28 Prosinca 2006, 20:51:17 »
dramatične li situacije  :D Pa zar nema nikoji drugi način da se uspori pred bogen, osim šaltanja brzina   :big_smile:

The machine spirit is with me!

Offline Nix

Nemreš bilivit!!!
« Odgovori #31 u: 28 Prosinca 2006, 20:51:54 »
Da,i ako si u 4. ili 5. u zavoju,nosi te prema vani,malo otpustiš gas i ode u pm(nije pravilo).......a da si u 2. ili 3.-oj motor na puštanje gasa ima veću deakceleraciju,te imaš više vremena da ga srušiš,tj,korigiraš putanju....
Free Rider

Tetkica racing team

Offline aurellie

Nemreš bilivit!!!
« Odgovori #32 u: 28 Prosinca 2006, 21:04:20 »
Pokušavam smislit neko pitanje koje bi sličilo na nešto ali mi ne ide. U čemu je problem ako pred bogenom ostanem u prevelikoj brzini. Zašto ne bi usporio kočnicama ako već nemam mjenjač?

Offline Nix

Nemreš bilivit!!!
« Odgovori #33 u: 28 Prosinca 2006, 21:15:24 »
Zato što bi time usporavanje pred zavoj bilo otežano a time i pravilna putanja....jer nisam siguran da ti znaš pravilno kočit do duboko u zavoj kao i ja i većina nas ovdje.....
Relja ne govorimo ovdje o primjeru da ideš preko pravca,skužiš da nema mjenjača,a prvi bogen je kilometar ispred tebe,već o malo "brže"odvijajućoj situaciji...kad se npr.brzinom od 150,160 kmh približavaš jakom bogenu(bilo desnom ili lijevom) koji si sposoban proći npr.90kmh....Žišku? :wink:
A i da ne spopinjem da bi se ja smantro dok bi u čudu gledao gdje mi je mjenjač! :big_smile:
Free Rider

Tetkica racing team

Offline aurellie

Nemreš bilivit!!!
« Odgovori #34 u: 28 Prosinca 2006, 21:31:33 »
Dobro pa kočenje sa spomenutim brzinama motorom traje 300 metara a kočnicama 30. Tako i da se ostane bez mjenjača neznam zašto je "piši kući propalo"  [smilie=fiuu]

Offline Nix

Nemreš bilivit!!!
« Odgovori #35 u: 28 Prosinca 2006, 21:43:25 »
Citat: "aurellie"
Dobro pa kočenje sa spomenutim brzinama motorom traje 300 metara a kočnicama 30. Tako i da se ostane bez mjenjača neznam zašto je "piši kući propalo"  [smilie=fiuu]

Uf....zamisli ovako....voziš se po cesti dosta oštrim tempom,(tu cestu znaš ko svoj džep),znaš točno dokle možeš kojom brzinom,kad češ počet kočit,kad prešaltat nižu,uglavnom voziš tu dionicu rutinski....i približava se zavoj velikom brzinom no ti si miran jer znaš da ćeš uspjet smanjit na brzinu dovoljnu za svoj prolazak(smanjivaš brzinu kočnicama i motorom ušaltavajući jednu,dvije,tri niže,ovisi koliko je potrebno),stisak na prednju kočnicu,stišćeš kuplung,nogom pritiščeš polugu mjenjača prema dole-zapravo pedalaš u prazno WTF :shock: ...dakle ništa od kočenja motorom koje ti je u tom trenu bilo neophodno,ne da bi samo njime usporio već "potpomogao"kočnice.....
Ne mora značit da bi se dogodilo sra*e al opasno svakako jest!
Free Rider

Tetkica racing team

Offline aurellie

Nemreš bilivit!!!
« Odgovori #36 u: 28 Prosinca 2006, 21:47:38 »
Opasno mi tu zvuči jedino iznenađenje otkrićem da nema mjenjača. Sve ostalo - samo gaaaas
 :mrgreen:  :joy:

Offline Nix

Nemreš bilivit!!!
« Odgovori #37 u: 28 Prosinca 2006, 21:54:40 »
Ovoliko sam pisao i *rao gluposti,a ti me zezaš???? :twisted:  :twisted:  :twisted:  :big_smile:  :big_smile:
Free Rider

Tetkica racing team

Offline aurellie

Nemreš bilivit!!!
« Odgovori #38 u: 28 Prosinca 2006, 21:59:12 »
Možda malo  :mrgreen:

čak se možeš hvalit okolo kako imaš frenda koji je na 140 ubacio u prvu  :thumbsup:  :mrgreen:

Offline Nix

Nemreš bilivit!!!
« Odgovori #39 u: 28 Prosinca 2006, 22:17:20 »
e....i onda ti meni reci da ti ne treba mjenjač da kočiš! [smilie=lol]  :big_smile:  :big_smile:
Free Rider

Tetkica racing team

Nemreš bilivit!!!
« Odgovori #40 u: 29 Prosinca 2006, 00:35:26 »
dragi Nix imaš kvalitetan motor i nitko nije mogao da povjeruje da si u kvaru ... da sam ja sta sa kawasakijem i ili F6 sa svojom yamahom svi bi nam stali jer je to normalno  :big_smile:  [smilie=lolroll]  [smilie=lol]  :mrgreen:  svakako F6 se to toliko svidilo da je uzeja tomosakija pa i kad vozi ljudi staju da mu pomognu [smilie=lol]  [smilie=lolroll]  :D
a relaciji split solin split nekad i do ciova(joke jesi zadovoljan)

Offline honda21

• *
Nemreš bilivit!!!
« Odgovori #41 u: 19 Siječnja 2007, 09:40:30 »
Ajde ajde šta ste ko stršljani odma ste se okomili protiv honde  :evil:
 :mrgreen:  ...dešava se i najboljima.
Ali ono što si napisao da nitko od bajkera nije stao...  :shock:  :shock:  :shock: ... nije lijepo.
Ja bi stala i motorm i autom,iako su male šanse da bi pomogla,ali svejedno bi stala...takva sam  :wink:
ozim samo honde

Nemreš bilivit!!!
« Odgovori #42 u: 19 Siječnja 2007, 19:48:16 »
Citat: "f6"
Yamahu sine, yamahu kupi :mrgreen:

:mrgreen:  :wink:  :thumbsup:
ijem,padam,ustajem ali ne odustajem!!!

Nemreš bilivit!!!
« Odgovori #43 u: 19 Siječnja 2007, 19:50:22 »
Citat: "Kojan"

:mrgreen:  :wink:  :thumbsup:

e jes ti motor [smilie=lol]  [smilie=lolroll]  [smilie=lolroll]