Autor Tema: Vulkanizeri u DU  (Posjeta: 89585 vremena)

0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.

Odg: Vulkanizeri u DU
« Odgovori #120 u: 05 Studenoga 2007, 22:25:43 »
Pusti jamasaki sve su to zahebanti koji više ne čačkajupo garažama nego plačaju usluge! I neka je tako bogu hvala!

Razumjeli smo se!

Ej Vas dva, čekajte mene, idem i ja u Bangladesh  :peace:
...zajedni¹tvo stvara snagu, disciplina stvara mir...

Mi nismo ljudska biæa koja imaju "spiritualno iskustvo" - veæ spiritualna biæa koja imaju "ljudsko iskustvo"!

Zemlju nismo naslijedili od svojih predaka, veæ smo je posudili od vlastite djece.

« Odgovori #121 u: 05 Studenoga 2007, 23:06:58 »
za odlazak mene i Cvete u Bangladeš, nikad ne reci nikad  [smilie=lolroll] [smilie=lolroll] A za alternator je lako ako imaš pored sebe žensku u bječvama. A što ako na sebi nema ništa  [smilie=lolroll] [smilie=lolroll]
U tom slucaju sama je kriva pa nek onda gura

« Odgovori #122 u: 05 Studenoga 2007, 23:20:36 »
Nije cudo da f6 i 900rr nikad nece otic motorom u Banglades,previse su HI-TECH :P nebi im poslo za rukom. [smilie=lolroll]
iznenadio bi se da vidiš koliko alata ima u mene i kakve sam ja pizdarije sve s njime radio
kad dođe stani-pani stavim se ja
međutim, od sad pa na dalje, a i ubuće, mislim da je mijenjat doma gume totalno bezveze i nepotrebna zajebancija
CIKLAMA

Offline Dado

• *
  • Africa Twin Adv Sports, Vespa PX, Vespa VL1 1955
    • http://www.du-moto.com
« Odgovori #123 u: 05 Studenoga 2007, 23:29:05 »
Ja na Vespi sam mijenjam gume jer su Talijeni lijepo to smislili pa ti ne treba nego jedan ključ 13  :thumbsup:

Vespa PX - One of the Ten Greatest Motorcycles Ever  :big_smile:

7H3 M345UR3 0F 1N73LL163NC3 15 7H3 481L17Y 70 CH4N63

« Odgovori #124 u: 05 Studenoga 2007, 23:29:52 »
Eto vidiš, sve smo se razumjeli, samo sam moro yamasakiu pojasnit, isprepadaste čovjeka! Mislim da je uopče nepotrebno bilo napominjat da manje više svi koji vozimo i pišemo ođe znamo upotrebit alat,kad dodje stani pani, a i iz zajebancije!

A sad, yamasaki, božezdravlje, ne reci dvaput, nadaj se razglednici iz Bangladesha, i molim te nemoj ih više gadjat bombama jer su momci malo pretemperamentni, primaj srcu i razumiju ozbiljno... Znaš ono - ma ko nemože, sad ču ti pokazat! Testosteronci!  :klanjase: [smilie=lolroll]
...zajedni¹tvo stvara snagu, disciplina stvara mir...

Mi nismo ljudska biæa koja imaju "spiritualno iskustvo" - veæ spiritualna biæa koja imaju "ljudsko iskustvo"!

Zemlju nismo naslijedili od svojih predaka, veæ smo je posudili od vlastite djece.

« Odgovori #125 u: 06 Studenoga 2007, 00:01:29 »
iznenadio bi se da vidiš koliko alata ima u mene i kakve sam ja pizdarije sve s njime radio
kad dođe stani-pani stavim se ja
međutim, od sad pa na dalje, a i ubuće, mislim da je mijenjat doma gume totalno bezveze i nepotrebna zajebancija
Ma uredu je ako je to kod vas jeftino.Nije mi bilo mrsko pa sam nazvao nekoliko radnji,mishelinke pp2ct kostaju 408$ sa ugradnjom,a ja svoje uzeo online za 287$ pred kucna vrata,eto ti pa vidi razliku.

Offline bubson

• KAWASAKI 636
    • http://www.buba-moto-servis.hr
« Odgovori #126 u: 06 Studenoga 2007, 09:20:31 »
oprosti prijatelju da nisi ti možda Američki nobelovac ili misliš da u Hrvatskoj nitko ništa nezna, sve mi to znamo što ti pričaš samo je taj posao toliko jeftin da nije isplativo s tim se zajebavat, đuraš momentalno ima najnoviju balanserku što je izišla na tržište i još ne naplati ni montažu ni balansiranje ne vidim razlog da to uradim sam :roll: :roll: :roll:
APN 6s automatsko paljenje   nogom 6 puta sna¾no !!!

« Odgovori #127 u: 06 Studenoga 2007, 16:58:37 »
Sd se ti pravis mangup jer imas kljuc 13.

Offline bubson

• KAWASAKI 636
« Odgovori #128 u: 06 Studenoga 2007, 21:18:19 »
zajebo si se nemam ja ključ 13 nego Dado, brate mili upeglao si sa tim balansiranjem ko da smo mi svi ovce, svaka balanserka je najobičnija vaga i ništa drugo, možeš vagat ko moja baba što je vagala, a danas imaš digitalne vage, ja ću radije vagat patate na digitalnoj vagi, a što se tiče mangupstva, za tebe sam mangup :joy: :joy: :joy:

« Odgovori #129 u: 06 Studenoga 2007, 21:47:44 »
Ako procitas postove ispocetka vidjet ces da mnogo ljudi nisu zadovoljni radom vulkanizera (izgrebane felge,neizbalansirane gume...itd)pa sam htjeo da objasnim da mozes i sam to uradit,ti mozda znas kako to ide ali neki drugi neznaju i zato nemoras se odmah protiviti temi koja prilici moto-forumu.

« Zadnja izmjena: 06 Studenoga 2007, 23:00:54 od 900rr »

Offline Nix

« Odgovori #130 u: 11 Ožujka 2008, 15:23:58 »
Evo obukli smo Hondu u nove cipele,Michelin Pilot Power.
Sa montažom i balansiranjem 2250. :thumbsup:
Nisam još probao po zavojima,ali na osmicama ili skretanju negdje motor sam pada za razliku od potrošenih Dunlopica.Znam da promijene mora biti,ali ovo je daleko veća promjena nego kad sam stare Bridgestone zamijenio sa novim Qualifer-om.
Uglavnom,ima nešto zašto pišem ovo.Razlog je da pohvalim Djuraša.
ja sam se razmišljao između "običnog" pilot powera i 2CT.čak sam više naginjao na 2CT.
2Ct su bile skuplje za nekih cca 300-tinjak kn.I odlučih njih uzet.Ali Djuraš je preporučio obični power(iako su jeftinije),što hoću reć, da se vidi je prije svega čovjek i biker a onda trgovac.Kad ste zadnji put doživili da vam trgovac ne ide "uvalit" što skuplje pritom ne mareći za isplativost i stvarnu vrijednost?
Zato svaka pohvala i topla preporuka. :thumbsup:
Free Rider

Tetkica racing team

« Odgovori #131 u: 11 Ožujka 2008, 16:07:10 »
Mozda ima vecu marzu na ovim jeftinijima...  :mrgreen:
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

« Odgovori #132 u: 11 Ožujka 2008, 16:59:47 »
Djuras je  :cool2:
i ja sam mijenjo gume u njega i full je ok! :biker2:
:)

Offline bubson

• KAWASAKI 636
« Odgovori #133 u: 11 Ožujka 2008, 17:30:50 »
dobra preporuka ništa bolje nisu 2CT možda jedino gore

« Odgovori #134 u: 12 Ožujka 2008, 20:15:18 »
Ja stavio pilot power na Iveca ima da leži van tako,Žan :thumbsup:  :thumbsup:
nisam brz,ali sti¾em