Autor Tema: Vulkanizeri u DU  (Posjeta: 85713 vremena)

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline Rookie

• Z1000 / Piaggio X7 250 i.e./ Piaggio Energy mc1
Vulkanizeri u DU
« u: 29 Prosinca 2006, 20:24:53 »
Dakle odi bi kao trebali dat vas najbolji sud od nekim vulkanizerima u Du.... losa iskustva nebih da se odi pišu tj bar da se nespominju imena tih vulk.

Evo doslo vrjeme izmjene gume i sad eto zanima me dje je najbolje otpeljat motor da mi zamjene gumu.Tj tko ce to naj kvalitetnije odradit, neki dan sam zakrpio gumu u jednog vulkanizera i sad neki od forumasa su mi rekli da su imali losa iskustva s njim. E sad.
 Prvi put se nezelim zahebat i da mi il ostete felgu il disk il da neizbalansiraju sa krpom na felgi [smilie=lolroll]
 Na autu mjenjam u đuraša i on mi se cini najbolji,pohvalili su malog Žana da ima nove strojeve i da bi to on trebao odradit vrhunski.
 Eto guma je danas stigla  pa bi je u utorak-srjedu odnio.

P.S samo pa pohvalim lika iz Krapine sto je stvarno brzo dosla guma uz minimalnu cjenu :joy:
-AKO NEZNAS PSOVAT,KUPI TOMOS-a*  
 :peace:  (èita se ruki)

Vulkanizeri u DU
« Odgovori #1 u: 29 Prosinca 2006, 20:44:04 »
Mislim da svi znamo da ne treba doktorat za promjenit gumu!  Ja moje mjenjam sad u ASC-u, a prije sam ih mjenjo tamo gdje je radio momak koji sad radi u ASC-u! Bero Pušić! čovjek koji to radi jako dugo, dakle gume svih profila i veličina, zaslužuje moje potpuno povjerenje i kad mi je prvi put promjenio gumu,kad sam vidio koliku kontrolu vrši, otad promjenu guma povjeravam samo njemu!

Moje iskustvo: ASC  :thumbsup:  :thumbsup:  :thumbsup:
...zajedni¹tvo stvara snagu, disciplina stvara mir...

Mi nismo ljudska biæa koja imaju "spiritualno iskustvo" - veæ spiritualna biæa koja imaju "ljudsko iskustvo"!

Zemlju nismo naslijedili od svojih predaka, veæ smo je posudili od vlastite djece.

Offline aurellie

Vulkanizeri u DU
« Odgovori #2 u: 29 Prosinca 2006, 21:23:52 »
Jednom prilikom sam mijenjao gumu kad je radio neki krupniji lik, jednom rukom okreće mi gumu a drugom pridržava cigar, lupa s njome od one strojeve, meni znoj ide... tu sam ostao sa iskrivljenim diskom i cijelom felgom izgrebanom. Pitam se kako je taj lik došao uopće tamo. Kod balansiranja gume uhvatio je strojem krpu i vrti je onako zajedno sa gumom.i kad sam mu to rekao, on mi je rekao da što se petljam u posla, jeli on majstor ili ja? I naljepio mi je 75 grama utega i usput mi savjetuje da obavezno kupim novu felgu jer je ova cijela iskrivljena. Sutradan sam opet nosio gume natrag, prednju da se opet balansira a zadnju jer sam doma primjetio da je meštar naopačke stavio.

Kad sam došao opet bio je drugi meštar (Mislim da je to Bero, nikad nisam dobro pamtio imena :oops: ) i on se odmah prihvatio posla i ispravio sve pogreške  :thumbsup:  :thumbsup:  Svaki put kad mi on mijenja gume, sve je bez greške čak i kao da mi misli čita na koji će tlak gume puhat. Svaka čast  :thumbsup:

The machine spirit is with me!

Vulkanizeri u DU
« Odgovori #3 u: 29 Prosinca 2006, 21:59:34 »
U potpunosti se slazem sa Vedrom. :thumbsup:
“Netko mora nastaviti ostvarivati snove poslije Honde a to je BMW”

Vulkanizeri u DU
« Odgovori #4 u: 29 Prosinca 2006, 22:41:23 »
moje iskustvo auto/skuter
đuraš :thumbsup:

2 aurelije: jesu li ti nadoknadili štetu učinjenu na disku felni ?

Offline aurellie

Vulkanizeri u DU
« Odgovori #5 u: 29 Prosinca 2006, 23:01:03 »
Nisam nikad ni pitao. Disk sam skontao tek nakon 2 dana, kad sam montirao felge - išao sam na probnu vožnju i skoro se zaljepio u parkirano auto jer sam ostao bez prednje kočnice. Taman bi mi i to trebalo  [smilie=pray]

The machine spirit is with me!

Vulkanizeri u DU
« Odgovori #6 u: 29 Prosinca 2006, 23:08:28 »
Ja imam iskustva sa ASC i đurašom
U ASC-a Bero je jedini kome bi dao da mi radi oko motora i čovjek fakat ima iskustvo i znanje, to se vidi.
S druge strane Žan je opet poseban, na koji način uopće pristupa motoru jer i sam vozi motor.
S toliko pažnje čovjek radi da je to za ne vjerovat (u mene su oči ko kolači u toj situaciji - bijele felne!!!)
I kad sam u njega mijenjo prednju gumu, nisam osjetio potrebu da provjeravam zategnutost vita što zatežu kliješta i osovinu...
CIKLAMA

Vulkanizeri u DU
« Odgovori #7 u: 29 Prosinca 2006, 23:08:51 »
2vedro ne bih se slozio da je to tako jednostavno promjenit gumu barem ne u du, a kad bih poceo pisat sto mi se svaki put nesto dogodi kad mi mjenjaju gumu mislim da bi trebo knjigu napisat ali radi nekih ljudi ne zelim iznosit gdje sam imo tako losa iskustva i zalosno je da u dubrovniku ne mozes ni j.....gumu promjenit a da ti nesto ne zahebu :thumbsdown:  :thumbsdown:  :thumbsdown:
Z-POWER

Metrobiker

Vulkanizeri u DU
« Odgovori #8 u: 30 Prosinca 2006, 18:06:24 »
Citat: "izzy"
2vedro ne bih se slozio da je to tako jednostavno promjenit gumu barem ne u du, a kad bih poceo pisat sto mi se svaki put nesto dogodi kad mi mjenjaju gumu mislim da bi trebo knjigu napisat ali radi nekih ljudi ne zelim iznosit gdje sam imo tako losa iskustva i zalosno je da u dubrovniku ne mozes ni j.....gumu promjenit a da ti nesto ne zahebu :thumbsdown:  :thumbsdown:  :thumbsdown:
Smisao moto foruma i je da se napiše loše ili dobro o nekim serviserima,u ovom slučaju vulkanizeru....a ti sad vidi...
pogledaj malo kako se radi na motori.hr
da nisam čuo da je kaptol cargo jako loš za servis i svako je iznio svoja sranja,ja bi pošo tamo servisiratpa bi poslije možda plako!
zato na forumu slobodno možeš imenovat servisere ,prodavaonice,vulkanizere i sve to skupa...jer svi smo motoristi i to se mora znat! a iskreno....što će nemu pososlabije ić meni ti puca kita! ja svoj novac cijenim.

eto!

Vulkanizeri u DU
« Odgovori #9 u: 30 Prosinca 2006, 19:45:05 »
Problem je sto ljudi imaju razlicita iskustva... neki su zadovoljni sa tim servisom s kojim drugi nije i obrnuto...
Vidio sam vec par puta kako u ASC-u mjenjaju gumu i ona ne ucini "puk" i ne nasjedne na felgu i kazu da vozis... pogines tako i kazu da si vozio brzo a guma ti ispala s felge...
Osobno, vozim u Durasa, odradi brzo a i s gustom kad vidi motor...i jeftino...
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

Vulkanizeri u DU
« Odgovori #10 u: 30 Prosinca 2006, 19:54:12 »
djuras   :thumbsup:  :thumbsup:
Bog i Hrvati

Vulkanizeri u DU
« Odgovori #11 u: 01 Siječnja 2007, 16:52:27 »
mogo bi nabrojat desetak jako loših iskustava sa ASC mojih i mojih kolega iz kluba a mislim da je Izo isto na to mislio.

đuraš :thumbsup:  :thumbsup:  :thumbsup:

Offline Rookie

Vulkanizeri u DU
« Odgovori #12 u: 01 Siječnja 2007, 17:14:22 »
Odnesem je u đurasa sutra-prekosutra i nadam se da ce sve bit OK

Vulkanizeri u DU
« Odgovori #13 u: 01 Siječnja 2007, 18:36:36 »
Djuras :thumbsup:
@rookie: Pricekaj par dana, koliko znam Zan je na putu...

Offline Rookie

Vulkanizeri u DU
« Odgovori #14 u: 02 Siječnja 2007, 00:59:17 »
cancy thnx na info