E ovako....
Krenuh ja danas u djir nakon posla sa frendom....idemo prema slanom...čisto rekreativno...I krenuli mi natočit gorivo u Komolac..i jel idemo kroz čajkoviće,prazna cesta,meni malo skočio adrenalin i po gasu...Rastegnuo treću,šaltam pred blokadu...sve fino...brzina nekih cca 180km/h...idem šaltat petu...i zamislite vi ovo!!!NEMA MJENJAčA!!!!!Bokte e lol!!Ko mi je ukrao mjenjač,ko se ovo šali sa mnom da mu mamicu njegovu!???Pogledah dolje...kad vidim mjenjač visi ko kakva mlohava čuna! i šta sad...žmigavac,kočim...onda sam se opet zaboravio pa sam krenuo šaltat niže

...ali vraga pedalam u prazno....
I stani nasred čajkovića....(ne možete zamisliti moje psovke u tom trenutku)..Zovi Bajca da donese alat...i da vidimo šta sad napravit...Srećom nije ispao onaj glavni nosač sa šarafom...i komad navoja na njemu...i dobro mi malo to sve vratili na mjesto,pritegli...za prvu pomoć(do ASC-a) Kasnije je ispalo da onaj gore spomenuti komad navoja ipak nije navoj nego ne znam ni ja što mi je rekao Marčinko(iako se i njemu iz prve činilo da je to)..i onda je stavio drugi taj šaraf...što li već...premazao ga nekakvom masom plave boje....(ne znam jel to ona dihtun masa,ne razumijem se baš u te stvari)..i kaže sad neće ispast sigurno..I stvarno mjenjač radi normalno..kasnije sam provjeravao dali popušta al ne...drži čvrsto...
Na kraju sve ok,ko da ništa nije bilo...
Al ipak me iznenadilo da se takav banalan "kvar" dogodi novoj HONDI...
Pa svi nadaleko i naširoko pišu o njenoj cjelokupnoj kvaliteti i pouzdanosti....
Pa nisam kupio one vragove Zongšen,kikiway i ostalu ekipu koreanaca ili čega već pa da mi putem ispadaju dijelovi!!!
I zamislite pitaju mene tamo:pa jesi šta radio sa mjenjačem nedavno....
Reko jesam:znam prešaltat brzinu tu i tamo!!
E i još jedan minus da navedem...
Ne znam za ostale..al meni je običaj kad vidiš motocikl i vozača uz cestu nasred ravnice(koji je vidno iznerviran)...red je stati i pitati;jel sve ok,treba li pomoć?Ne očekivam to od ovih u autu,ali od motorista da....No danas su motori bezbrižno prolazili pokraj i tek onako bacili pogled....među njima i dvoje forumaša!I ništa!

Toliko o moto kolegijalnosti pojedinaca!
Au što sam vas upeglao!!