Autor Tema: WANTED: broj i adresa butige za Kawasaki u Splitu  (Posjeta: 10778 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Rookie

• Z1000 / Piaggio X7 250 i.e./ Piaggio Energy mc1
WANTED: broj i adresa butige za Kawasaki u Splitu
« u: 27 Lipnja 2005, 22:34:05 »
Pozdrav.
Evo se nakanio kupit motor i otiđoh do naseg DANTE-a...... dosavsi tamo odmah u oci upao mi prekrasni zeleni Z 1000 :shock:   Malo sam kruzio butigom al nikako pogled odljepit od "ILJADARKE".. Nakon 10min zagledavanja napokon sam uhvatio priliku doc na red do prodavaca..... ja na prvu "dobar dan kupio bih Kawasakija Z-750" a ona meni "bas Z-750 ili Z-750S?" JA "ne 750-s nego Z-750" ON "nema ti ih vise u prodaji..... mozda nesto bude u 9-om mjesecu ali nista ti neznam" JA "molim? nemoreš vjerovat koja sam ja pegula.... daj jel to sigurno da ih nema vise u prodaji i da cu cekat 9-ti mj?"  ON "sori stari neznam ti nista tocno,evo ti vizitka pa zazovi il navrati" JA "ok,hvala i dovidjenja,vidimo se"
  Dakle ovog Z-750 nema u prodaji vise neg mozda u 9-om mj. :?  pa eto da pokusam vidjet u Splitu... tako da vas molim ako tko zna broj i adresu butige koja prodava Kawasaki pa nek napise.
-AKO NEZNAS PSOVAT,KUPI TOMOS-a*  
 :peace:  (èita se ruki)

Offline Dado

• *
  • Africa Twin Adv Sports, Vespa PX, Vespa VL1 1955
    • http://www.du-moto.com
« Odgovori #1 u: 27 Lipnja 2005, 22:44:18 »
MOTORI BLAŽEVIć, vlasnik Dragan Blažević
Podčelina 36, 21312 Strožanac
Tel/fax: 021 333 758, kontakt osoba D. Blažević
E-mail: dadoblazevic@net.hr

Evo ti ostalih butiga u HR:
http://www.kawasaki-kms.hr/centri.htm
http://www.kaptolcargo.hr/prodavatelji.html

7H3 M345UR3 0F 1N73LL163NC3 15 7H3 481L17Y 70 CH4N63

Offline aurellie

« Odgovori #2 u: 28 Lipnja 2005, 12:04:53 »
Dobro da je topic stavljen pod "važno" da se ne izgubi u mnoštvu drugih topica   [smilie=lol]

Sorry na OT  :wink:

The machine spirit is with me!

« Odgovori #3 u: 28 Lipnja 2005, 16:12:19 »
najbolje je da kontaktiraš direktno KMS. svi koje sam pitala su prezadovoljni i uslugom a bogami i cijenama.
a osim toga su jedini ovlašteni uvoznici za HR (ma šta o tome kaptol i ostali imali za reći)
evo npr.
odem ja neki dan kod dantea
isto tako , pola ure čekam da me neko pogleda, a kad sam rekla da oću kupit ER5, morala sam zblanutom čovjeku još tri puta ponovit.
a sad najbolje.
kms (od kojega dante nabavlja kawu) ima akciju o kojoj se ovdje "ništa nezna" tako da je kod nas cijena za 2000kn viša.
pa smo (vitez linza i ja :D ) se fino zaputili u karlovac, uzela predračun , ubili se janjetinom u zdihovu i još uštedila koju kunu  :mrgreen:

Anonymous

« Odgovori #4 u: 28 Lipnja 2005, 19:14:49 »
Oprostite na upadu ali zelio bih zainteresiranim reci da kad zele saznati sta je na akciji da pogledaju prvo njemacku i austrijsku stranicu za doticne dvije rote ( nemore biti zgoreg). Primjera radi Bandit (veliki) stoji cijelu godinu 8000 eura a inace oko 11000.
----------------------------------------------------------------------------------
kad porastem kupit cu mali motorin :wink:

Offline Rookie

« Odgovori #5 u: 30 Lipnja 2005, 18:08:49 »
Zvao Captol Cargo u splitu i simpaticna zenskica mi se javila i rekla mi isto sto i ovaj u Dante-a.. al eto kod nje ima Z-750 sive boje...... tako da nastavljam potragu. Cujem KMS-ov centar u Karlovcu dobro posluje tako da neznam bili da poksam tamo jer je ipak Karlovac daleko....
Al nekužim kako neki model motocikla jednostavno moze ispast iz prodaje..... da dolazi novi model pa bi nekako i shvatio.  :evil: [/quote]

« Odgovori #6 u: 01 Srpnja 2005, 10:36:24 »
Pocetkom sezone trgovci predvidjaju koliko trebaju kojih modela. Mogu oni naknadno narucivati i to rade samo ako nemaju dobar rajting ostanu znaju ostati bez atraktivnih modela.
Svakim danom sve sam blizi vretenastoj ribi

« Odgovori #7 u: 01 Srpnja 2005, 12:46:02 »
Citat: "linza"
Pocetkom sezone trgovci predvidjaju koliko trebaju kojih modela. Mogu oni naknadno narucivati i to rade samo ako nemaju dobar rajting ostanu znaju ostati bez atraktivnih modela.

To se svake sezone dogadja i kod drugih proizvodjaca. Jednostavno imaju odredjeni broj motora za tu sezonu i to je to. Svaka naknadna narudzba ide veoma tesko, i ako se uradi, onda se povlaci motor sa nekog drugog prodajnog mjesta... :|

« Odgovori #8 u: 01 Srpnja 2005, 12:51:41 »
Citat: "Gasho"

To se svake sezone dogadja i kod drugih proizvodjaca. Jednostavno imaju odredjeni broj motora za tu sezonu i to je to. Svaka naknadna narudzba ide veoma tesko, i ako se uradi, onda se povlaci motor sa nekog drugog prodajnog mjesta... :|

Po mome mišljenju to su obični krkani, kako oni mogu znati koliko će se motora i kojeg tipa prodati.
Na ovaj način samo gube mušterije i tjeraju ljude da uzimaju motore drugog tipa i marke jer nemaju drugog izbora ili da čekaju iduću sezonu i voze se cijelo ljeto sa autom i novcima u džepu koje do kraja ljeta potroše.

« Odgovori #9 u: 01 Srpnja 2005, 13:20:34 »
Citat: "Raga"
Citat: "Gasho"

Po mome mišljenju to su obični krkani, kako oni mogu znati koliko će se motora i kojeg tipa prodati.
Na ovaj način samo gube mušterije i tjeraju ljude da uzimaju motore drugog tipa i marke jer nemaju drugog izbora ili da čekaju iduću sezonu i voze se cijelo ljeto sa autom i novcima u džepu koje do kraja ljeta potroše.

Moj je prijatelj 2003. htio kupiti TDM-a neke boje, neznam koje. Tada mu je receno da ih za tu godinu vise nema. Zvali smo Slovence jer su oni glavni za prodaju Yamahe na eks Yu prostorima i receno je da ga ima negdje, ali da ga ne mogu odmah povuci, nego kada ne bude vise potraznje u tom mjestu. Onda je on otisao u Italiju i kupio sebi motor, takav kakav je zelio... :|

Offline Rookie

« Odgovori #10 u: 01 Srpnja 2005, 20:20:49 »
Citat: "Raga"

Imamo isto misljenje..... i ako nista neiskopam onda cekam dok nedodje ponovno u prodaju.A vjerovatno se mozda i predomislim ako budem tako dosta cekao
 Hvala vam na pomoci a ako tko sto sazna nek mi javi

Offline Rookie

« Odgovori #11 u: 19 Srpnja 2005, 20:27:18 »
evo samo malo osvjezavanje teme.....   Zovem Dante-a bar 2put mjesecno nebili mi rekao da je opet u prodaji Z-750  al nista.. uvjek isti odgovor...... Ovo ljeto nista izgleda al eto onda se uzima pred zimu. Su tad motori najpovoljniji?

« Odgovori #12 u: 19 Srpnja 2005, 23:42:53 »
OK. zoveš i zoveš i zoveš Dante-a(ništa novo) . a daj mi reci jesi možda zvao KMS (karlovac) ?

Offline Rookie

« Odgovori #13 u: 24 Srpnja 2005, 21:13:20 »
Zvo sam Split i valjda Karlovac... broj sa nasao u Motopuls-u  Cak sam i kontaktirao i Vujičića :lol:

Anonymous

« Odgovori #14 u: 27 Srpnja 2005, 13:50:38 »
provaj zazvat u IngKart, oni odnedavno uz Aprilije u prodaji imaju i Kawasaki