Autor Tema: policijska provjera  (Posjeta: 20331 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline bubson

• KAWASAKI 636
    • http://www.buba-moto-servis.hr
policijska provjera
« Odgovori #90 u: 14 Ožujka 2007, 08:37:43 »
Citat: "Vuka"
Ma trebamo napraviti neku forumasku znacku da nas ne zaustavlja!  :big_smile:
Covjek ide do takvih granica da mi na motoru kontrolira broj sasije, ne bi da izgledam sumnjivo!  8)
možda zna da sam ti ja prodao motor :joy:  :joy:  :joy:  :joy:
APN 6s automatsko paljenje   nogom 6 puta sna¾no !!!

policijska provjera
« Odgovori #91 u: 14 Ožujka 2007, 11:31:40 »
Daj Bubsone, morao sam mu poskidati neke dijelove koji su bila viska s tvog motora!  :big_smile:
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

policijska provjera
« Odgovori #92 u: 21 Ožujka 2007, 21:48:48 »
Tko je zahebavao druga policajca godine ovaj vikend od vas?  :evil:
Oni svaki dan vjezbaju voznju motora,sve su bolji i bolji i stat ce nama forumasima u kraj!  :big_smile:
I jel' me netko trazio?  :mrgreen:
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

policijska provjera
« Odgovori #93 u: 21 Ožujka 2007, 22:11:56 »
nemogu nam ništa,mi smo brži :lol:

Odg: policijska provjera
« Odgovori #94 u: 24 Svibnja 2007, 13:21:10 »
Ne mogu naci ono o poreznoj upravi i vezanim kaznama...
Upravo mi je doslo rjesenje da sam dobio povrat poreza 1200 kn, ali slijedi mala napomena ispod da se MUP prisilno naplatio 700 kn zbog sudskih postupaka. Pa sad tko ne vjeruje moze u mene kopirati primjerak!  ;D

« Odgovori #95 u: 24 Svibnja 2007, 13:23:09 »
gle... meni to nije jasno... ne može se mup nikako naplatit... ništa ne ide mup-u... ide ministarstvu financija... i to ti je kad su ti kazne već riješene ;)
ne može se naplatit ništa dok traje sudski proces, odnosno dok prekršajni nalog nije okončan...
ae baš ću iskopirat to u tebe pa ćemo dat ovom mojem pravniku da vidimo što kaže
--
Br¾e nisam mogo, sporije nisam htio

Offline pAx

« Odgovori #96 u: 24 Svibnja 2007, 20:58:04 »
meni je jednom doslo posljednje upozorenje (poslije godine i po otprilike) da moram uplatit u roku 8 dana ili idem na drustveno koristan rad...
Svota je bila minimalna pa sam platio ali bih ubuduce mozda bas i htjeo da za velike iznose "odradim" drustveno koristan rad. A sad... ako sam ja voljan tako odraditi kaznu odakle njima pravo da mi odbiju od.. poreza :D

« Odgovori #97 u: 24 Svibnja 2007, 21:21:22 »
vukin je slučaj očito okončan i nije platio... pa su se ovi naplatili... mislim da će tako i meni bit kad stigne povrat  :big_smile:
--

Offline nienna

• metro xD
« Odgovori #98 u: 26 Svibnja 2007, 12:14:39 »
pa ne bi im dala kune

odoh ja na taj rad  :big_smile:
..........na hladnom sjeveru

« Odgovori #99 u: 26 Svibnja 2007, 12:25:55 »
Ma neka uzimaju od ljudi koji krvavo zaraduju, para na paru,us na fukaru!  :mrgreen:
I danas su me zaustavili, bili fini i pristojni,samo pitali ima li koje drugo mjesto za tablicu staviti!  [smilie=anger]

Offline nienna

• metro xD
« Odgovori #100 u: 28 Svibnja 2007, 15:41:30 »
e nema  :twisted:

:big_smile:
..........na hladnom sjeveru

« Odgovori #102 u: 14 Srpnja 2007, 10:51:29 »
 [smilie=lolroll] ma jeste li vidjeli ovog idiota,treba ovako snimit ove nase gradske,svaki dan naprave barem 50 prekrsaja svaki..a onaj Dario vozi ko manijak 100 km/h preko vojnovica,neki dan je imao dijete pokupit, a sto je najjadnije nije ni skontao..Pavela je bog za njega..  :thumbsdown:

Offline nela

• -
« Odgovori #103 u: 17 Srpnja 2007, 12:06:24 »
Katastrofa...... :evil:  :thumbsdown:
Hocu VN 900

« Odgovori #104 u: 20 Srpnja 2007, 10:19:40 »
Ba1ta je budaletina... prolazi kroz crveno na semaforima, skoro pa se imo par puta zabit u auto... samo ga čekam na podu!!!
--