Autor Tema: MK vs MC  (Posjeta: 31167 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

MK vs MC
« Odgovori #15 u: 25 Studenoga 2006, 20:20:52 »
Emire,što si se ti nakostriješio?očito je to neka  čupava tema mk vs mc.Ja poštivam klubove i njihove zakone i zato NE ŽELIM biti član tj. imati još i te obaveze.Jesi li ti čuo za prijatelje kluba?Mislim da me poznaju obližnji klubovi jer su njihovi članovi svaki petak u mojoj garaži. hamburgere ne volim, a i nismo djeca da se prepucavamo ovako.kad dođeš na parti upoznat ćemo se,popit koju i ispričati :thumbsup:
nisam brz,ali sti¾em

Offline emirharley

• Harley-Davidson Road King Classic FLHRCI
    • http://www.facebook.com/pages/The-First-Sarajevo-Harley-Davidson-Club/121702474647007 http://www.facebook.com/media/set/?set=a.163078797061414.27691.100000778847200&type=3&l=daf8484f07
MK vs MC
« Odgovori #16 u: 25 Studenoga 2006, 20:55:32 »
Ama covjece, sta ti je? Ja se NE PREPUCAVAM, to mi nije niti na kraj pameti. Ja samo diskutiram i branim svoje misljenje i stav. Ne znam sta je problem? I otkud ideja nekome da sam nakostrijesen? Nemam razloga. No, mozda cu i imati ako neko nastavi da imputira stvari koje nisu takve. Pa, jebo te, smije li covjek reci svoje misljenje, ili jos vlada komunizam gdje svako ko nije "sa nama" (u ovom slucaju, sa vama u vasem misljenju), postaje automatski neprijatelj.

Sta vam je? Samo razgovaramo, objasnio sam svoje stavove, zasto "pumpanje" atmosfere, kada to nije potrebno? Zasto? Neka balun ide malo na zemlju.

Offline aurellie

MK vs MC
« Odgovori #17 u: 25 Studenoga 2006, 20:59:02 »
Emire nemoj se ljutit to je samo do vremena nekakvog danas. Vidiš da nam je forum pun svakakvih rasprava ovih dana pa su se ljudi malo nabrijali  :D

The machine spirit is with me!

MK vs MC
« Odgovori #18 u: 25 Studenoga 2006, 21:09:30 »
Nije Emir nesto promjenjen,ja ga takvog poznam,samo je objasnio to,a vama je cudno jer izgleda ko neka velika nauka...a uopce nije,on je tome vrlo ozbiljno pristupio :thumbsup:

Emire  [smilie=clap]
...

Offline pAx

MK vs MC
« Odgovori #19 u: 26 Studenoga 2006, 01:39:34 »
Ovo je tipicni slucaj situacije kad covjek nije zivcan, a drugima se cini da jest, pa ga pitanjima 'sto si zivcan' i 'nemoj biti zivcan' dovedu do toga da mora reci 'JA NISAM ZIVCAN'  :mrgreen:

Emire, ja te shvacam i u potpunosti si u pravu. Evo i ja sam, zahvaljujuci tebi, naucio razliku izmedju MC i MK  :thumbsup:

Btw, MC = motors club?

MK vs MC
« Odgovori #20 u: 26 Studenoga 2006, 02:00:39 »
Baš lijepo napisano! svaka čast!
i o da! itekako sam upoznat sa tom scenom  ovdje u Zagrebu.....

i dobro si rekao....ako želiš u klub moraš to željet svim srcem i živit za to...

a nisam rekao da sam ozbiljno razmišljao o ulasku u MK Osijek jer kako god da god...imam osjećaj pripadnosti Slavoniji.odnosno mom gradu....Prihvatili su me ljudi iz tog kluba jako dobr...izlazio sam par puta  bio u điru...a koliko znam osoba iz Dubrovnika i okolice da su iz MK????jako malo......što ne znači da nisam upoznao krsne ljude sa ovog foruma kojima zahvaljujem na svemu!
Pričao sam sa glavnim i složio se....reko je zašto ne,dapače! dokle god sa ponosom nosiš boje na jugu di živiš i ovdje ! zašto ne?!
Obaveza nemam oim jednom godišnje bit u Osijeku....otprilike onda kad organiziraju moto susret

a neeeš ti! ionako sam svake godine u Osijeku....

i to je sve stalo do sljedećeg puta kad odem u Osijek.

samo eto nisam sa nikim pričao još.osim sa Bajcem i Nikšom.....kak će to neko prihvatit od mojih(osim što mi je stari reko da bi bio ponosan a i mati!)tak da ne znam za prijatelje još..loool! sad ispd da sam prvo pitao tatu za dopuštenje hahahhaha! nisam nego sam mu spomenio! 8)) lolčina!itd....
ali ako osjetim već duže nešto..i ako sam ekipu upoznao.....i ako bih sa ponosom bio u tom MK.....ne vidim razloga zašto ne.Dobro je Emir rekao i poštujem ga! ako želiš u MC(e nemoš samo tako ....li osobno nebih volio....)

nije da je vezano ali sam se eto nadovezao¨! [smilie=lolroll]  :thumbsup:
ostalo ne znam!i ne želim pričat o bilo kojem MC.
pusa svima  ne samo njima

:mrgreen: :mrgreen:  :thumbsup:

Offline pAx

MK vs MC
« Odgovori #21 u: 26 Studenoga 2006, 03:22:08 »
je li istina da MC-jevi ne primaju zene kao clanove?

Bilo je u nasim lokalnim novinama nedavno kako je jedan moto klub (zaboravio koji) presao iz MK u MC, pa zbog ljutnje i prijetnjama otkazivanjem clanstva jednog dijela clanova sto zbog strogih pravila MC-a zene nemogu postat clanovi, i jos vaznije one koje su dotad bile vise nisu smjele bit clanicama, su se opet prebacili na MK kako je i bilo  :D

MK vs MC
« Odgovori #22 u: 26 Studenoga 2006, 11:22:32 »
da

i?

Offline emirharley

• http://www.facebook.com/pages/The-First-Sarajevo-Harley-Davidson-Club/121702474647007 http://www.facebook.com/media/set/?set=a.163078797061414.27691.100000778847200&type=3&l=daf8484f07
MK vs MC
« Odgovori #23 u: 26 Studenoga 2006, 16:29:19 »
Faber je rekao da bi rado bio clan MK "Osijek" (MK) i da bi mu jedina obaveza bila pojaviti se jednom godisnje u Osijeku i to je super, zelim mu da to i realizira.

E, upravo tu je razlika. To moze u MK, dogovoris se sa predsjednikom, preda ti boje i sve si zavrsio.

Za prijem u MC treba da prodje duzi vremenski period upoznavanja i pripremnog/prijemnog rada u tvome buducem klubu, a prisutnost je obavezna, sto se prije svega i izmedju ostalog odnosi na OBAVEZE posjecivanja minimum 5 rallya, oliti moto-susreta godisnje.  Obzirom na nase uvjete "finansijskog bitisanja", ovaj broj od minimum 5 moto-susreta je ipak "harmonika". [smilie=motor]

U principu, uzimajuci u obzir sve navedeno (prezauzatost ljudi svojim obavezama, ne postojanje finansijskog aspekta, opcenito nizak nivo kulture i moralnih normi, kao i stvarne ljubavi ka motociklizmu i zajednistvu), "kod nas" je prilicno tesko konstituirati, voditi i ORZATI jedan MC klub, no ima dosta izuztenih, pozitivnih i uspjesnih primjera.

MK vs MC
« Odgovori #24 u: 26 Studenoga 2006, 18:46:25 »
Pa moram te malo ispravit emire sve je ok sto si napiso ali isto vrijedi za neke nije bas da mozes bas tako dobit boje i to je to ipak ima neke obveze koje buduci clan mora ispunit
Z-POWER

Metrobiker

Offline emirharley

MK vs MC
« Odgovori #25 u: 26 Studenoga 2006, 19:24:29 »
Pa to je normalno, niko nece kretena (u moralnom smislu)  u svome klubu, mada su se mnogi  za*e*ali,  pa su onda dooooobro kukali, ali nemaju muda da tog i tog odstrane, vec trpe plodove svoje pogreske i brzopletosti.

Za one koji ne znaju, posebno u Hrvatskoj je JASNO izdiferencirana razlika izmedju MK i MC, tako da u pojedinim dijelovima Hrvatske osnivanje MC klubova NIJE dozvoljeno bez suglasnosti DOMINANTNOG kluba, sto je takodjer vec odavno obicaj u Sloveniji, a o Njemackoj ili opcenito Europi - da ne govorimo.

MK vs MC
« Odgovori #26 u: 26 Studenoga 2006, 19:30:52 »
pa ne vidim tu problem ako su pogrijesili i ako taj tip ne zadovoljava uvjete zna se ide mu opomena ako i dalje nastavi dizu mu se boje kluba ili mu ide suzpenzija
Z-POWER

Metrobiker

Offline emirharley

MK vs MC
« Odgovori #27 u: 26 Studenoga 2006, 19:37:44 »
Citat: "izzy"
pa ne vidim tu problem ako su pogrijesili i ako taj tip ne zadovoljava uvjete zna se ide mu opomena ako i dalje nastavi dizu mu se boje kluba ili mu ide suzpenzija

Nisam siguran da to tako ide OVDJE, jer je ovo Balkan (u onom losem smislu rijeci) i biti ce na zalost jos pooooodugo. No, tesko je nekoga istjerati iz kluba, kazem, Balkan je ovo, tada se zamjeris sa pola sela, da ne kazem grada, zamjeris mu se sa bratom , ocem, zenom, sestrom i svim rodjacima.

Zato je najbolje - preventivno - paziti koga se prima u klub, a najopasnija je ona situacija "ma znam ja covjeka, dobar je covjek, garantiram za njega, ajmo ga primit". To je najpogubnije. Neka se svako dokaze za sebe. To je najpostenije.

MK vs MC
« Odgovori #28 u: 26 Studenoga 2006, 19:42:49 »
da i ja sm tu pogresku napravio i preporucio momka a on zauzvrat k... ali mi smo to rjesili jednostavno i mislim da nam nije nista zamjerio jer je shvatio da to nije za njega.
Z-POWER

Metrobiker

MK vs MC
« Odgovori #29 u: 26 Studenoga 2006, 19:46:05 »
ma meni se pomalo para... ako nisi u klubu onda si niko i nista, ako si u MK ono moze stat, a ako si MC onda si biker i vrijedis nesto i drugi te postuju
Bog i Hrvati