Baš lijepo napisano! svaka čast!
i o da! itekako sam upoznat sa tom scenom ovdje u Zagrebu.....
i dobro si rekao....ako želiš u klub moraš to željet svim srcem i živit za to...
a nisam rekao da sam ozbiljno razmišljao o ulasku u MK Osijek jer kako god da god...imam osjećaj pripadnosti Slavoniji.odnosno mom gradu....Prihvatili su me ljudi iz tog kluba jako dobr...izlazio sam par puta bio u điru...a koliko znam osoba iz Dubrovnika i okolice da su iz MK????jako malo......što ne znači da nisam upoznao krsne ljude sa ovog foruma kojima zahvaljujem na svemu!
Pričao sam sa glavnim i složio se....reko je zašto ne,dapače! dokle god sa ponosom nosiš boje na jugu di živiš i ovdje ! zašto ne?!
Obaveza nemam oim jednom godišnje bit u Osijeku....otprilike onda kad organiziraju moto susret
a neeeš ti! ionako sam svake godine u Osijeku....
i to je sve stalo do sljedećeg puta kad odem u Osijek.
samo eto nisam sa nikim pričao još.osim sa Bajcem i Nikšom.....kak će to neko prihvatit od mojih(osim što mi je stari reko da bi bio ponosan a i mati!)tak da ne znam za prijatelje još..loool! sad ispd da sam prvo pitao tatu za dopuštenje hahahhaha! nisam nego sam mu spomenio!

) lolčina!itd....
ali ako osjetim već duže nešto..i ako sam ekipu upoznao.....i ako bih sa ponosom bio u tom MK.....ne vidim razloga zašto ne.Dobro je Emir rekao i poštujem ga! ako želiš u MC(e nemoš samo tako ....li osobno nebih volio....)
nije da je vezano ali sam se eto nadovezao¨!
ostalo ne znam!i ne želim pričat o bilo kojem MC.
pusa svima ne samo njima