Autor Tema: Metkovic, Opuzen i Mostar 18.11. 2006  (Posjeta: 14290 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Metkovic, Opuzen i Mostar 18.11. 2006
« Odgovori #30 u: 18 Studenoga 2006, 20:06:27 »
Citat: "Nix"
2vuka:zamisli,čak imam i kočnice na motoru.... :shock: Možda sam stao jer imam neke veze,ha? :thumbsup:

Pa izgleda da su te dosta prije ugledali, nisu na prepad istrcavali!  :big_smile:
Nisu nikad zaustavljali ljude na motorima pouceni iskustvima da im ne staju,pa zasto bas tebe onda?  :shock:
Sigurno si dobar s njima kad se stalno vozis bez kacige po gradu!  8)
Ne pale ti vise veze u policiji...
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

Offline Nix

« Odgovori #31 u: 18 Studenoga 2006, 20:11:48 »
2vuka: ne znam gdje su me vidjeli ali mi je istrčao na put,druga stvar,kako ti znaš da meni ne pale veze u policiji,jer sam dosad svaku lišo prošao...i treće slažem se za kacigu da nije sigurno ali kad ćemo po propisima gdje su ti žmigavci na motoru? :roll:  :tongue: A dobro,tebe se ionako ne može falit.... [smilie=lolroll]
Free Rider

Tetkica racing team

« Odgovori #32 u: 18 Studenoga 2006, 20:29:48 »
pa sto ce me zmigavci,zar tko treba znati gdje ja idem?  :big_smile:
pa moras priznati da je ljepsi bez zmigavaca!  8)
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

Offline Nix

« Odgovori #33 u: 18 Studenoga 2006, 20:32:51 »
Pa jest!Al moraš i ti priznat da sam i ja ljepši bez kacige! [smilie=lolroll]  [smilie=lolroll]  [smilie=lol]  [smilie=lol] Za*ebavam se malo... :thumbsup:
Free Rider

Tetkica racing team

« Odgovori #34 u: 18 Studenoga 2006, 20:46:51 »
Ja mislim da nije za izazivat vraga i svadjat se sa njima...lipo stani i tuzivaj se na kaznu i proc ce te 2 godine do zastare bez problema :wink: ,al sad da izvodis pizdarije i ne stanes,ko zna na kojeg "prljavog Haria" mozes naic pa ce te izhebat naveliko...nevrijedi im se zamjerat,jer smo zakljucili da se s rogatim nije bosti:thumbsup:

A i NIX cudi me vise da neznas di su,od Ploca do Dubrovnika su uvijek na istom mjestu,al nisi mogo tu usporit :evil:  :!: Ustvari uvjek i svugdje su skoro na istom mjestu,vrijedi usporit,nista te ne kosta,pa prodjes ko faca kraj njih i jos im mahnes :thumbsup: A mozemo otvorit u Ostale teme ovu rapravu,ako mislite da je to OK...

Nemoj se zamjerat i ne stajat...a ako vam je tolki problem to da bjezite od njih kupite si antilaser za par kkn :big_smile:

Super dijir stvarno,blago vam,ajd Joke nabaci slike!!!
...

« Odgovori #35 u: 18 Studenoga 2006, 20:49:21 »
Pa usporio je!!!  :lol:

« Odgovori #36 u: 18 Studenoga 2006, 20:55:42 »
Sad če slike kuvaju se  [smilie=lolroll]  [smilie=lolroll]  [smilie=lolroll]

« Odgovori #37 u: 18 Studenoga 2006, 21:10:16 »
Vuka :thumbsup:  [smilie=lolroll]

Joke [smilie=lolroll]  :thumbsup:
...

« Odgovori #38 u: 18 Studenoga 2006, 21:28:07 »
Evo vidim da Vas slije zanimaju pa dok čekam da se skuvaju mogu nešto i napisat.Odlično proveden dan .Mostar me oduševio kao da sam se vratija 500 godina unatrag.Šetajuči se oko mosta očekiva san Smail Agu da mi iskoči iza kantuna  :mrgreen: tamo ka da je vrime stalo i mislim da se nemože opisati trebamo poč opet tamo da utvrdimo gradivo :mrgreen: Upoznao sam dva forumaša što me i najviše veseli kod ovakvih susreta.Važna napomena ako idete u obilaske povedite Pax-a sve zna o starim pričama naučili smo nešto o mostu i Mostaru Pax sva čast.Klopa je ka šta je Krampus napisa nikakava u Babilona ali je zato burek(upravo ga kusam) ludilo e sad šta je burek-meso ili sir  [smilie=lol]  [smilie=lol] .Ona slika pri kraju je zeljanica to me Doktor častija ali smo je pojeli zajednički.Evo skuvalo se pisat čemo posli sad probajte uživat ka šta smo mi uživali sa obe strane mosta.
P.S.Predzadnja  slika je mutna po Paxovoj naruđbi.
i

___

____

___

___

___

___

___

___

___

« Odgovori #39 u: 18 Studenoga 2006, 21:34:10 »
pa jeste li bili na ćevapima :shock:
ster

« Odgovori #40 u: 18 Studenoga 2006, 21:35:09 »
Citat: "aster"
pa jeste li bili na ćevapima :shock:

Nažalost jesmo  :mrgreen: tribalo je ič na burek

« Odgovori #41 u: 18 Studenoga 2006, 21:36:34 »
Joke odlicno si je obradija,strava je ova zadnja :wink:

Aji blago vam se...a sta je bilo sa kartingom? :roll:
...

« Odgovori #42 u: 18 Studenoga 2006, 21:40:50 »
Citat: "OliveRR"
Joke odlicno si je obradija,strava je ova zadnja :wink:

Aji blago vam se...a sta je bilo sa kartingom? :roll:

Je ta je bila za moju dušu ali puno je bolja u full formatu-svakako HVALA na komplimentu

Offline Nix

« Odgovori #43 u: 18 Studenoga 2006, 23:16:46 »
Citat: "Vuka"
Pa usporio je!!!  :lol:

Tako je! [smilie=lolroll]  :thumbsup: Al očito ne dovoljno! :oops:
Free Rider

Tetkica racing team

« Odgovori #44 u: 19 Studenoga 2006, 00:27:21 »
lijepo lijepo :thumbsup:

prosli put kada sam bio na u mostaru na street raceu isto su cevapi bili uzasni