Autor Tema: Aupuh za er5  (Posjeta: 12821 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Aupuh za er5
« u: 12 Studenoga 2006, 02:47:24 »
Dakle,molim pomoć,jes da je još rano ali moram se raspitat!
što staviti na mog eru!
koji top????svi preporučuju šakala ili wingsa hmmm.....
ako se mijenja samo top dali se mora što mašina štelovat?????
želio bih zvuk ali ne opet da buči ko krama neka....

molim vas za savijet!!!

serijski se ne može nekak sredit?????

p.s. akrapa nema za moj motor  :mrgreen:

Aupuh za er5
« Odgovori #1 u: 12 Studenoga 2006, 09:03:32 »
ja ti od topova znam samo za debelu Bertu [smilie=lolroll]
mcho racing company

Offline f6

Aupuh za er5
« Odgovori #2 u: 12 Studenoga 2006, 09:55:32 »
Branko ti za pet minuta preradi standardni. Jačinu deranja biraš tako da nakon svakog pojedinačnog zahvata napraviš probni krug. Za ERA sasvim prihvatljivo i što je veoma važno, ne naplačuje se :big_smile:
pozdrav moto Foruma¹ima-ma gdje bili

Aupuh za er5
« Odgovori #3 u: 12 Studenoga 2006, 10:02:58 »
ne treba stelovat nista a Shacal i wings ti jako buce a mozda je Deak izbacio za tvoj model auspuh ako hoces javim ti broj,al mu trebas naglasit da ti ubaci prigusivace tako ako hoces grmljavinu samo ih skines,a ako ne imat ces opet zvuk ali podnosljiv za uši.
Z-POWER

Metrobiker

Aupuh za er5
« Odgovori #4 u: 12 Studenoga 2006, 11:36:51 »
Citat: "izzy"
ne treba stelovat nista a Shacal i wings ti jako buce a mozda je Deak izbacio za tvoj model auspuh ako hoces javim ti broj,al mu trebas naglasit da ti ubaci prigusivace tako ako hoces grmljavinu samo ih skines,a ako ne imat ces opet zvuk ali podnosljiv za uši.
:thumbsup:  jes imam broj!
sljedeće godine najvjerojatnije ide deak.
samo me zanimalo jel treba karb štelovat pošto se sigurno vrti mlo jče jer je prigušivač,odnosno top otvoreniji ne????

Aupuh za er5
« Odgovori #5 u: 12 Studenoga 2006, 11:49:00 »
Moze proci sa topom bez stelovanja a ako se odlucis jos za filter onda moras jer u suprotnom ti motor nece dobro radit u nizem rezimu rada a za to stelovanje ti je moja preporuka Blazevic u Splitu.
P.S vidio si Kupare
Z-POWER

Metrobiker

Offline f6

Aupuh za er5
« Odgovori #6 u: 12 Studenoga 2006, 11:52:02 »
Citat: "Faber"
:thumbsup:  jes imam broj!
sljedeće godine najvjerojatnije ide deak.
samo me zanimalo jel treba karb štelovat pošto se sigurno vrti mlo jče jer je prigušivač,odnosno top otvoreniji ne????

Zašto moj prijedlog niko ne uzima za ozbiljno :cry:  :cry:
pozdrav moto Foruma¹ima-ma gdje bili

Aupuh za er5
« Odgovori #7 u: 12 Studenoga 2006, 11:59:08 »
Uzmi Deaka,ja cu ti izbiti membrane!  :lol:
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

Offline penny_lane

• *
  • ak zaljevam er5 bu izraso u gsx1400??
Aupuh za er5
« Odgovori #8 u: 12 Studenoga 2006, 14:53:22 »
Citat: "Vuka"
Uzmi Deaka,ja cu ti izbiti membrane!  :lol:
izbit cu ja tebi membrane :food:  
[smilie=lolroll]
fAberOva zeKica

Aupuh za er5
« Odgovori #9 u: 12 Studenoga 2006, 15:06:05 »
S Deakom ne mozete dobiti, mozete samo izgubiti!  :mrgreen:
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

Aupuh za er5
« Odgovori #10 u: 12 Studenoga 2006, 15:20:30 »
također sa wingsom.dokazano ali ne znam za er-5

Aupuh za er5
« Odgovori #11 u: 12 Studenoga 2006, 16:44:32 »
neznam tko ti je to reko za Wings ali ja nemam takvo iskustvo. Vozio sam ga dosta dugo na starom xt-u i sto se tice voznje imam same pohvale!

problem je sto nemoze nitko vozit iza tebe ako putujete jer mu nakon par kilometara glava zvoni strasno a kaciga postane preteska!

drugi nedostatak je sto moras svakih 10 dana kontrolirat sarafe :D , odviju se od vibracija! grmi strasno!

prijo ima Wings na GS 500 i jako je zadovoljan s njim! :wink:
...zajedni¹tvo stvara snagu, disciplina stvara mir...

Mi nismo ljudska biæa koja imaju "spiritualno iskustvo" - veæ spiritualna biæa koja imaju "ljudsko iskustvo"!

Zemlju nismo naslijedili od svojih predaka, veæ smo je posudili od vlastite djece.

Aupuh za er5
« Odgovori #12 u: 12 Studenoga 2006, 16:59:17 »
Mislis li mjenjati grane komplet ili samo top jer s topom nista ne dobijas niti da yoshimuru ugradis!?  :shock:
Deakov auspuh mozes dobiti za 1700 kn ako ne i nize. Wingsove cijene ne znam. Uzmi dobre brage,matice,kontra  navoje,inbuse,federe da ti ne ispali top negdje putem ako ga ne mislis variti!  :joy:

Aupuh za er5
« Odgovori #13 u: 12 Studenoga 2006, 17:42:19 »
sa deakom se lako dogovoris  za jačinu zvuka a i cijena je dobra

Aupuh za er5
« Odgovori #14 u: 12 Studenoga 2006, 18:49:06 »
za vite.....razlika je jel jednocilindraš ....
pa moram vidit koji ću......
otvorit gfa moram....ne dbivam niš osim zvuka?????kako šminkerski......a jel gubim???