Autor Tema: naginjanje u zavoju  (Posjeta: 33740 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

naginjanje u zavoju
« Odgovori #45 u: 10 Studenoga 2006, 02:14:14 »
Citat:
Početnik na Kawasakiu jesam....bar mislim da još jesam iako sam eto cijlu Hrvatsku prešao.li ima se strh! to je zdrav razum..ali kao što reče,meni je problem što ja lijepo znm uć u lijevi zvoj bez strah...ali desni!...morat u kod psihijatra!  

Kod mene isto,samo sto su u pitanju lijeve krivine,sada manje,ali jos uvjek!?
Do sada sam namirio oko 5000km i jos sam zelen,ali ne sekiram se,samo sigurno,uvjek oprema i pamet u glavu,mozda ja sebe u voznji malo potcjenjujem,ali racunam bolje tako,nego da me skidaju sa necije haube!?
ad porastem bicu Gasho!?

naginjanje u zavoju
« Odgovori #46 u: 10 Studenoga 2006, 03:53:22 »
http://www.hardpacksc.com/pizza.wmv   evo pogledajte kako covjek vozi skuter

naginjanje u zavoju
« Odgovori #47 u: 10 Studenoga 2006, 11:55:43 »
Ja sam lud...... :thumbsup:
Ja sam sebi nogare isturpijao na kle-u a i bocnu nogaru sam napola istrugo, jos je malo ima.....
Meni treba nesto drugo.... :mrgreen:

naginjanje u zavoju
« Odgovori #48 u: 10 Studenoga 2006, 12:09:57 »
male rote su mi na X9... 14''.. ali eto.. ionako se ne naginjem previse..

Trebate vidjeti Fjaku kako slaze bogne .. siguran sam da njemu ne smeta sto su rote male .-)  :thumbsup:

naginjanje u zavoju
« Odgovori #49 u: 10 Studenoga 2006, 12:11:22 »
Citat: "Bajac"
Ja sam lud...... :thumbsup:
Ja sam sebi nogare isturpijao na kle-u a i bocnu nogaru sam napola istrugo, jos je malo ima.....
Meni treba nesto drugo.... :mrgreen:

I onda kazu ljudi da se ne moze!  :shock:
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

naginjanje u zavoju
« Odgovori #50 u: 10 Studenoga 2006, 12:52:25 »
Citat: "Vuka"

I onda kazu ljudi da se ne moze!  :shock:

Moze budem ti pokazao nogare a i bocnu, uocljivo je....... :thumbsup:
samo sta taj motor nije za zaljegat......

Kad sam isao oko 160-170 u laganom bogenu, samo sam osjetio kako lagano valja.....ko na moru....
i onda pusti gas i uspori.... :mrgreen:

naginjanje u zavoju
« Odgovori #51 u: 10 Studenoga 2006, 12:56:28 »
Dobar je on za zaleci da sve struze,nizi je jos od moga... uvijek brze od 140 valja kao na moru, sigurno super izgleda ovima iza nas kad gledaju,misle da to namjerno radimo!  [smilie=lol]
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

Offline Laske

naginjanje u zavoju
« Odgovori #52 u: 10 Studenoga 2006, 13:00:59 »
ja sam koliko toliko umjeren u tim naginjanjima, a nakon nezgode još i više ! kada sam vozio beverlya, igrao sam se njime ko s igračkom-u bogenima sam izbacivao koljeno i pola tijela van motora, a rukama potezao-silio motor u nagib ! he he ! ali sa malo večim motorom kojeg sada vozim, postoji respect ! naravno da se naginjem do maximuma svojih mogučnosti, što i nije maximum motora, ali smatram da ne treba radi toga dizati neku buku. svak prema svojim mogućnostima: krampus malo, ja srednje, izzy do poda...  :mrgreen:  i opet svi skupa sjednete za stol u Orebiću i družite se...
a da se povežem i na priču o lijevim i desnim bogenima: meni su oduvijek bili slađi lijevi bogeni, ali neki dan sam išao do neuma i čudio se kako mi taj dan ne ležu baš lijevi, a desni su mi ležali ko saliveni ! he, čak je desna noga malo zagrebala asfalt...  :shock:
Laske

naginjanje u zavoju
« Odgovori #53 u: 10 Studenoga 2006, 13:11:50 »
Citat: "Vuka"
sigurno super izgleda ovima iza nas kad gledaju,misle da to namjerno radimo!  [smilie=lol]

Bas to....... :thumbsup:
Napocetku mi je bilo fora...... :mrgreen:
ali kasnije mi je pocelo ic na zivce....
jer mi noge struzu, moram ih drzat skoro pa u zraku.... :mrgreen:

ali nadam se da za sljedecu sezonu dolazi naked, prema planovima stize..... :thumbsup:

naginjanje u zavoju
« Odgovori #54 u: 10 Studenoga 2006, 14:54:32 »
a koji bi se motor od nase ekipe mogao najvise nagnuti u zavoju?

Offline Nix

naginjanje u zavoju
« Odgovori #55 u: 10 Studenoga 2006, 15:34:16 »
A to je svakako neki r-motor...I nije stvar toliko u samom nagibu već brzini prolaska zavoja...Kao što Bajac kaže da mu struže sve u zavoju,jednom prilikom kad smo bili zajedno u djiru,bili smo skoro jedan do drugog u zavoju,njegov kle je iskrio ko lud dok ja nisam imao kontakta sa asfaltom,a prošli smo ga istom brzinom,i više njih na taj način....A r-motocikli imaju i kvalitetniju ciklistiku,povišenije oslonce,i neka "pomagala" kao npr,amortizer volana (koji se doduše može ugraditi i na neke druge vrste motora)...Uglavnom mirniji su i imaš veći osjećaj sigurnosti prilikom brzih prolazaka....A i rađeni su s tom namjerom jer su oni prvenstveno za stazu...
Free Rider

Tetkica racing team

naginjanje u zavoju
« Odgovori #56 u: 10 Studenoga 2006, 15:49:55 »
Citat: "krampus"
a koji bi se motor od nase ekipe mogao najvise nagnuti u zavoju?

Honda Hornet!  :thumbsup:

Offline aurellie

naginjanje u zavoju
« Odgovori #57 u: 10 Studenoga 2006, 16:21:56 »
vozač je jedna od stvari zašto motor struže. Dobrim položajem tijela može se jako puno smanjit nagib motora a bilo kakvo kočenje ili igranje sa gasom, mrdanje na motoru nakon ulaska u zavoj, i promjene putanje, će zeznut federe i motor će strugat.

The machine spirit is with me!

naginjanje u zavoju
« Odgovori #58 u: 10 Studenoga 2006, 16:40:06 »
Citat: "aurellie"
vozač je jedna od stvari zašto motor struže. Dobrim položajem tijela može se jako puno smanjit nagib motora a bilo kakvo kočenje ili igranje sa gasom, mrdanje na motoru nakon ulaska u zavoj, i promjene putanje, će zeznut federe i motor će strugat.

Ima profija koji struzu motorom, neki vise sjede na rezervaru,neki struzu cjevanicom,neki koljenom,a neki i laktom!  :lol:
A sto se tice Honde Hornet, svugdje spominjan kao motor koji najbolje stoji u krivini.  :thumbsup:

naginjanje u zavoju
« Odgovori #59 u: 10 Studenoga 2006, 17:38:08 »
Cestovni motorcikli sa cestovnim gumama se mogu nageti do 45 stepeni, sa trkackim gumama je ta granica 55 cini mi se (misli se na ugao izmenju uspravne ose motorcikla i ose motorcikla u nagibu)