Autor Tema: Grobnik - oprema,oklopi,gume.....  (Posjeta: 14321 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline pAx

Grobnik - oprema,oklopi,gume.....
« Odgovori #15 u: 03 Studenoga 2006, 23:49:52 »
thx, sada kad sam procitao tvoje, pa opet moje, pitam se kako sam to mogao mislit  :thumbsup:

« Odgovori #16 u: 04 Studenoga 2006, 07:47:58 »
Neznam sta da kazem,osim da mi stvarno nije jasno da guma koju je neko iskoristio i kojemu nije mu vise valjala meni bude dobra i cak bolja od nove,recimo Pilot Power.Znam ja da su racing gume bolje od cestovnih za staze ali hocu da kazem da cestovne nisu tako lose kao sto govorite.Covjek sa mog foruma pobjedio dvije trke sa Michelin PP.Nadam se da ste culi za Jason Pridmor-a,ove godine je provozo sve cestovne gume na stazi i najvise od svih mu se svidjela Dunlop Qualifier sa kojima je odvozio 20 krugova i tek zadnja dva kruga mu je zadnja proklizala ali nista opasno(kako on kaze).Ako on moze sa tim gumama 20 krugova ja bi reko da vecina moze citav dan na istim jer on bas VOZI.Vejn Rejni postavio rekord na grobniku 1990 koji jos niko nije oborio,jel mislite da su prije 16 godina njegove gume bile kvalitetnije od danasnjih cestovnih(kako tehnologija napreduje ja nebi reko)Ijos bi samo pitao Aurellia na kojim je to cestovnim gumama vozio na stazi pa da tako zna da nevaljaju

Offline aurellie

« Odgovori #17 u: 04 Studenoga 2006, 09:34:28 »
Citat:
Ijos bi samo pitao Aurellia na kojim je to cestovnim gumama vozio na stazi pa da tako zna da nevaljaju

nisam vozio  :D

Ne montiramo gume sa kojima je netko odvozio 100 krugova pa da vozimo na repima. Ja sam montirao gume koje su imale niti 10 krugova  :thumbsup:

The machine spirit is with me!

Offline pAx

« Odgovori #18 u: 04 Studenoga 2006, 10:39:22 »
Je li ti to onaj koji ih je prodao reko da su vozene 10 krugova?

Offline Dado

• *
  • Africa Twin Adv Sports, Vespa PX, Vespa VL1 1955
    • http://www.du-moto.com
« Odgovori #19 u: 04 Studenoga 2006, 10:57:16 »
Ne moraš bit rocket scientist da bi vidio da su gume skoro nove. Gume koje Lolo stavlja na Grobniku su u takvom stanju da se bez problema može vozit 1-2 dana, Nikša je isto imao Supercorse koje su sigurno napravile ne više od 10-ak krugova.
Jasmine ne možeš uspoređivat staze u SAD sa Grobnikom koji sigurno ima najgrublju podlogu od svih staza. Tu ti cestovne gume ne igraju osim ako se ne vozikaš. Za sve ispod 1:50 trebaju gume za stazu.

7H3 M345UR3 0F 1N73LL163NC3 15 7H3 481L17Y 70 CH4N63

« Odgovori #20 u: 04 Studenoga 2006, 15:12:31 »
Upravu ste,nikad nisam bio na grobniku pa stoga nisam trebao nista ni reci