Autor Tema: Capirossi  (Posjeta: 4014 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline pAx

Capirossi
« Odgovori #15 u: 31 Listopada 2006, 21:57:00 »
Oce li mene netko prosvijetlit? [smilie=pandur]  :bash:  :help:

Capirossi
« Odgovori #16 u: 31 Listopada 2006, 23:19:40 »
Citat: "pAx"

To zvuci super, ja nemogu zamislit kocit polugom na desnoj nozi, pretpostavljam da bi ili previse ili premalo kocio (doduse nisam nikad ni provao vozit takve motore)

Samo nagazis svom snagom na polugu!  8)
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

Offline pAx

Capirossi
« Odgovori #17 u: 01 Studenoga 2006, 01:34:20 »
Hahaha, ma nisam mislio na to, nego na ovo dole :thumbsdown:
ne shvacam. jedini nacin da je to desna ruka bi bila da je snimano u zrcalo ispod desne ruke :roll:

Citat: "Vuka"

Kad gledas na tv-u, desno ti je!  :big_smile:

Capirossi
« Odgovori #18 u: 01 Studenoga 2006, 11:43:52 »
Citat: "pAx"
Hahaha, ma nisam mislio na to, nego na ovo dole :thumbsdown:
ne shvacam. jedini nacin da je to desna ruka bi bila da je snimano u zrcalo ispod desne ruke :roll:

Ili da je leća okrenuta kontra!  :wink:
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

Offline pAx

Capirossi
« Odgovori #19 u: 01 Studenoga 2006, 13:11:29 »
Zasto bi neko stavio kontra lecu??? Da sebi oteza poso i zajebe sve druge, jel?
Veca je vjerojatnost da je snimano normalno, a da je poslije redatelj-ili tko vec obrnuo sliku iz, samo njemu znane, umjetnicke fore  :roll:

Offline pAx

Capirossi
« Odgovori #20 u: 01 Studenoga 2006, 13:13:16 »
Sve mi se vise cini da je ovo postala rasprava tipa zasto je nebo plavo, a kamen bijel...