Autor Tema: Pelješac (by Vedro & Jasna) dio drugi  (Posjeta: 5216 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Pelješac (by Vedro & Jasna) dio drugi
« Odgovori #15 u: 31 Listopada 2006, 23:23:02 »
OBOŽAVAM SLIKU  br.2!!!!!!!!!
Najviše volim marendat na parkingu :mrgreen: draže neko bilo kakav restoran.Koji gušt radi toga mi je draga vukojeb..... i napušteni krajevi. :thumbsup:  :thumbsup:  :thumbsup: Di lipše nego na klupi ili na kuferu smotat sendvić.Vedro napravi jedan sndvić za mene
 :mrgreen:

« Odgovori #16 u: 01 Studenoga 2006, 08:21:12 »
haha slazem se :-)

« Odgovori #17 u: 01 Studenoga 2006, 08:53:52 »
Citat: "Bajac"
a koji je ono motor na prikolici......

nekakav je 350, mislim da je yamaha, nije mi bilo bitno, bio sam ocaran kombinacijom!
...zajedni¹tvo stvara snagu, disciplina stvara mir...

Mi nismo ljudska biæa koja imaju "spiritualno iskustvo" - veæ spiritualna biæa koja imaju "ljudsko iskustvo"!

Zemlju nismo naslijedili od svojih predaka, veæ smo je posudili od vlastite djece.

« Odgovori #18 u: 01 Studenoga 2006, 11:50:23 »
Citat: "Vedro"

nekakav je 350, mislim da je yamaha, nije mi bilo bitno, bio sam ocaran kombinacijom!

Yamaha ha ha, Suzuki 400 DR!  :big_smile:
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

« Odgovori #19 u: 01 Studenoga 2006, 13:22:52 »
Citat: "Vedro"

Dobro si ono rekao....
kam prikolicu da imas gdje zivit i motor da mozes uzivat i tako na kraj svijeta.... :thumbsup:

« Odgovori #20 u: 01 Studenoga 2006, 19:55:13 »
Citat: "joke1311"
OBOŽAVAM SLIKU  br.2!!!!!!!!!
Najviše volim marendat na parkingu :mrgreen: draže neko bilo kakav restoran.Koji gušt radi toga mi je draga vukojeb..... i napušteni krajevi. :thumbsup:  :thumbsup:  :thumbsup: Di lipše nego na klupi ili na kuferu smotat sendvić.Vedro napravi jedan sndvić za mene
 :mrgreen:

stvarno istina jedino mi je ža što nemogu jist i vozit ....... eh te kacige [smilie=lol]  :big_smile:  [smilie=lolroll]
a relaciji split solin split nekad i do ciova(joke jesi zadovoljan)