Autor Tema: GP of Valencia  (Posjeta: 1919 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

GP of Valencia
« u: 29 Listopada 2006, 16:42:10 »
Kentucky kid je napokon uspio!  :joy:
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

GP of Valencia
« Odgovori #1 u: 29 Listopada 2006, 18:11:42 »
Imo je dosta srece danas sto je Rossi pao inace mu ne bi bilo lako.
“Netko mora nastaviti ostvarivati snove poslije Honde a to je BMW”

Offline f6

GP of Valencia
« Odgovori #2 u: 29 Listopada 2006, 18:22:39 »
Ove sezone izgubiše svi za koje sam navijao  [smilie=shrug]
pozdrav moto Foruma¹ima-ma gdje bili

Offline MARIO

• Aprilia Sportcity 200
GP of Valencia
« Odgovori #3 u: 29 Listopada 2006, 18:58:06 »
Citat: "f6"
Ove sezone izgubiše svi za koje sam navijao  [smilie=shrug]

To sam i ja nakon utrke prvo promislio. "Moguće" da smo za iste navijali ! :thumbsup:

GP of Valencia
« Odgovori #4 u: 29 Listopada 2006, 19:33:08 »
A Rossi ipak nije sto i Schummi,da je vozio onako ko i Schummacher prosle nedilje stigo bi i do 8.mjesta..svakako drago mi je radi Honde

Ljudi ja mislim da ovo nije za DOJMOVE IZ DJIREVA I VIDEO...ili u Moto teme ili stavit ko nastavak u ono MOTO GP :!:  :!:  :!:
...

GP of Valencia
« Odgovori #5 u: 30 Listopada 2006, 09:40:23 »
Citat: "OliveRR"
A Rossi ipak nije sto i Schummi,da je vozio onako ko i Schummacher prosle nedilje stigo bi i do 8.mjesta..svakako drago mi je radi Honde

Ljudi ja mislim da ovo nije za DOJMOVE IZ DJIREVA I VIDEO...ili u Moto teme ili stavit ko nastavak u ono MOTO GP :!:  :!:  :!:

Da je vozio formulu umjesto motora zadnjih par krugova stigao bi s 13-og do 8-og mjesta, sigurno!  8)
Cudim se kako Capirossi nije slucajno zakacio negdje Haydena da pomogne najboljem prijatelju Rossiju!  :shock:
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

GP of Valencia
« Odgovori #6 u: 30 Listopada 2006, 11:44:10 »
Nije Capirossi Shumaher...