Autor Tema: GLUPI PAD  (Posjeta: 2912 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

GLUPI PAD
« u: 27 Listopada 2006, 00:26:16 »
Evo upravo san doša doma i razmišljan kako san pao s "motora". Ja i prijatenj smo se vozili po pravcu brzinom od 60-70km/h i meni izleti auto ja stisnem kočinicu i ubacin u 3 brzinu, nakon toga točak na mojoj vespi blolkira i počne nosat motor ja sam ga pokušao lovit al nije bilo šanse pali smo i malo sastrugali sebe malo motor!!!  I to van je moj prvi glupi pad sa vespon nadan se da neću još dugo vozit ovo smeće!!!
ttp://img166.imageshack.us/my.php?image=s4010019xk8.jpg  sadašnjost
http://img522.imageshack.us/my.

GLUPI PAD
« Odgovori #1 u: 27 Listopada 2006, 00:27:58 »
bas mi je zao sto to cujem... opreza nikad dosta.. dobro da vam se nije nista ozbiljno dogodilo... :shock:

GLUPI PAD
« Odgovori #2 u: 27 Listopada 2006, 08:27:29 »
Važno je da ste vi dobro prošli. Vespa je jako opasna zbog svojih malih točkova,a i motor je na jednoj strani, pa i to doprinosi nestabilnosti, ali to su situacije iz kojih se teško izlazi sa bilo kojim motorom, tako da ti je ovo ipak dobra škola za ubuduće...

Offline pAx

GLUPI PAD
« Odgovori #3 u: 27 Listopada 2006, 11:40:29 »
Zao mi je sto ste pali i meni izlijecu auti svakodnevno, nego kako ti je uspio tocak blokirat pri 60-70km/h i to jos kazes da si promijenio u 3., pa u kojoj si vozio?? 60-70 je malo previse za 2. a premalo za 4.

GLUPI PAD
« Odgovori #4 u: 27 Listopada 2006, 16:40:54 »
Citat: "pAx"
Zao mi je sto ste pali i meni izlijecu auti svakodnevno, nego kako ti je uspio tocak blokirat pri 60-70km/h i to jos kazes da si promijenio u 3., pa u kojoj si vozio?? 60-70 je malo previse za 2. a premalo za 4.

To je Vespa!!! Zna iznenaditi, zato je i imaju u auto skolama!  :oops:
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

Offline pAx

GLUPI PAD
« Odgovori #5 u: 27 Listopada 2006, 16:45:32 »
Polago sam na njoj, ali me nije nikad iznenadila. Mozda se njemu blokirao kotac zbog jakog pritiska na noznu (straznju) kocnicu, a da se zbog soka ne sjeca.
Zaista nevidim ikakve logike da bi se kotac blokirao zato sto je u trecoj brzini pri 60-70 na sat.

GLUPI PAD
« Odgovori #6 u: 27 Listopada 2006, 16:54:37 »
Ja sam je vozio jedno ljeto, vjeruj mi da iznenadi... kako tek skace na zadnju kad prifali mjesavine!  :joy:
Najbolji motor za poligon i za polaganje.
A vjerovatno je stisnuo malo i papucicu kocnice...mahinalno...
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

GLUPI PAD
« Odgovori #7 u: 27 Listopada 2006, 22:33:16 »
Bilo je malo žala a blokirala je neznam ni ja kako možda san iša malo brže nisan siguran!
ttp://img166.imageshack.us/my.php?image=s4010019xk8.jpg  sadašnjost
http://img522.imageshack.us/my.

GLUPI PAD
« Odgovori #8 u: 29 Listopada 2006, 14:04:37 »
Vazno da je liso proslo, a kad odvrtis film, svaki pad ti se cini glup... to je zato sto je i jest glup...ali j..i ga dok je motora bit ce i padova.

Offline Rookie

• Z1000 / Piaggio X7 250 i.e./ Piaggio Energy mc1
GLUPI PAD
« Odgovori #9 u: 30 Listopada 2006, 20:46:08 »
Nisam je vozio nego u auto skoli... nije mi se pokazala nesto stabilnom i za vece brzine od 50.... Polagao sma po kiši i vozio sam ko po jajima al đaba... prilikom stajanja na semafor straznja prolkizala 2put po onoj bljuzgari.... Nikad vise :thumbsdown:
-AKO NEZNAS PSOVAT,KUPI TOMOS-a*  
 :peace:  (èita se ruki)

GLUPI PAD
« Odgovori #10 u: 11 Studenoga 2006, 16:39:46 »
dobro a koji pad nije glup

GLUPI PAD
« Odgovori #11 u: 11 Studenoga 2006, 17:47:30 »
Dobro je pa se niste nista ozbiljnije polupali! Ugodan oporavak zelim!
A o vespi i padovima jos uvjek nista ne znam,o prvom nemam ni volje da ucim,a ovo drugo cu izgleda morati nekad da proucim iz prve ruke!?
ad porastem bicu Gasho!?