Autor Tema: Benelli TNT 1130  (Posjeta: 23586 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Nix

Odg: Benelli TNT 1130
« Odgovori #60 u: 10 Svibnja 2007, 22:37:45 »
A i ja bi ga htio vratit svakako da sam na njegovom mjestu....a opet kad pogledaš da sam na njihovom ne bi ga htio uzet,htio si,dobio si,što je sad...niko ga nije prisilio...
Uvijek i sve samo provjereno! :thumbsup:
Free Rider

Tetkica racing team

« Odgovori #61 u: 10 Svibnja 2007, 22:48:42 »
kad kupiš nešto i to dobro platiš, onda očekuješ da to i valja
ne mora imat vrhunske performanse, ali se ne treba kvarit

ako kupac nije zadovoljan robom, servisom, uslugom i brinom otklanjanja kvara mislim da može i vratit kupljenu robu

ima nekakav zakon o zaštiti potrošača pa kome se da neka ga prouči  :roll:

Pa neka nas prosvijeti  ;)
CIKLAMA

Offline Dado

• *
  • Africa Twin Adv Sports, Vespa PX, Vespa VL1 1955
    • http://www.du-moto.com
« Odgovori #62 u: 10 Svibnja 2007, 22:50:27 »
ALEEEEEEEEEEK
Znaš li nešto o ovome s Benellijem  :?:

7H3 M345UR3 0F 1N73LL163NC3 15 7H3 481L17Y 70 CH4N63

« Odgovori #63 u: 10 Svibnja 2007, 22:52:23 »
Je li ti rekao sretni vlasnik tog TNT-a koliko je popusio para kad je vratio motor ili da ti ja kazem?  [smilie=anger]
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

Offline Nix

« Odgovori #64 u: 10 Svibnja 2007, 22:53:36 »
Biće minimalno 30 tauzenki....... :?: :?: :roll:
Free Rider

Tetkica racing team

« Odgovori #65 u: 10 Svibnja 2007, 22:59:20 »
Svasta je bilo tom motoru, pumpa vode, far,elektronika, struja... plus neke djecje bolesti... Ne znam koliko je postotak kvarova u Benellia,ali on nije imao srece... Popusio,koliko se sjecam 23 000 kn.  :thumbsdown: Usput, moj dobar prijatelj...
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

Offline Nix

« Odgovori #66 u: 10 Svibnja 2007, 23:02:15 »
Katastrofa!  :thumbsdown:  Izuzev tih dječjih bolesti koje su uobičajene kod svakog novopristiglog modela na tržište(većina marki)...To je više manje normalno....zato proizvodjač riješi te probleme prije sljedeće isporuke...
Zato je uvijek najbolje malo pričekat a ne trčat pred rudo... :thumbsup:
Free Rider

Tetkica racing team

Offline Rookie

• Z1000 / Piaggio X7 250 i.e./ Piaggio Energy mc1
« Odgovori #67 u: 10 Svibnja 2007, 23:03:11 »
Da.. znam neke cifre al eto nisam htjeo o tome. Snalazljiv je lik pa vjerujem da je prosao najbolje kako moze.  
Nemoze se sad zbog jednog odmah ocrnit kompl Benelli ko Benelli al eto ocito je on bio "srečković".
-AKO NEZNAS PSOVAT,KUPI TOMOS-a*  
 :peace:  (èita se ruki)

Offline Nix

« Odgovori #68 u: 10 Svibnja 2007, 23:09:09 »
ako je pošlo sve ovo što je Vuka napisao je onda definitivno Benelli kao Benelli jedno veliko njesra!
Jer nije do servisera ili koga već tko je sklapao dijelove pa da je do njega već općenito do ugrađenih dijelova u taj motor...
Free Rider

Tetkica racing team

« Odgovori #69 u: 10 Svibnja 2007, 23:29:55 »
a jes...a kad sam ja bio reko da je jednom rječju talijansko smeće...     ;)

Offline Nix

« Odgovori #70 u: 10 Svibnja 2007, 23:33:08 »
To su DVIJE riječi! [smilie=lolroll] [smilie=lolroll] [smilie=lolroll] [smilie=lolroll]

Oprostite ali morao sam! :oops:
Free Rider

Tetkica racing team

« Odgovori #71 u: 11 Svibnja 2007, 00:00:59 »
To su DVIJE riječi! [smilie=lolroll] [smilie=lolroll] [smilie=lolroll] [smilie=lolroll]

Oprostite ali morao sam! :oops:
:shock: [smilie=anger] [smilie=anger] [smilie=anger]

Offline aurellie

« Odgovori #72 u: 11 Svibnja 2007, 00:06:31 »
Motor je i talijan i kinez, svakako kombinacija koja ne zvuči baš uvjerljivo  :mrgreen:

Žao mi je vlasnika, valjda će sa idućim motorom bit bolje sreće...

The machine spirit is with me!

« Odgovori #73 u: 11 Svibnja 2007, 00:34:43 »
mislim da su to gluposti... pa nisu sastavili prototip... učinili s njim 100km i počeli prodavat... prošlo je neke testove sigurno, niko danas sebi ne može dopustit velike probleme, a da bar nije osiguro ako ništa brzo servisiranje i ostale ustupke kupcima... vjerojatno tip nije imo sreće... pa događa se i drugim motorima, autima... nikad niko ne bude pošteđen, samo je pitanje postotka u kojem se neki problemi događaju...
ne kupit taj motor nego čekat da izaće noviji model koji ima otklonjene ne ke boljke... hmmm... pa to je isto ko čekanje mobitela... jednostavno hoćeš nešto imat prvi i to je jače od tebe, ma koliko god da košta... znam ljude kojima je svejedno što se nešto kvari, svejedno će to kupit...
--
Br¾e nisam mogo, sporije nisam htio

« Odgovori #74 u: 11 Svibnja 2007, 08:55:57 »
Zaintrigirala me ova tema,zao mi je vlasnika zbog toga sto mu se dogodilo,covjek ne moze povjerovati da se danas takve stvari mogu dogadjati,u high-tech vremenu se ne smiju dogadjat ovakvi propusti,pa makar kupovo i Sung-chung.
Ja bih na njegovom mjestu platio veliki oglas u talijanskim novinama i ocrnio recenu firmu i vise takvima ne bi palo na pamet slati poluproizvode u "nekim tamo balkanskim zemljama" [smilie=anger].Ne volim  bas vjerovati u teorije urota ali brate treba tim skart stvarima stati na kraj.Valjda ce nas ulazak u EU nesto pridonijeti tome jer pouzdano znam da se slicne pizdarije tamo ne dogadjaju.Hvala na paznji!!!
Sex,bikes & rock'and'roll !!!
Shanki manijak.
Bogu mil,a ni vragu nije mrzak.