Autor Tema: Srđanov pad  (Posjeta: 3118 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Srđanov pad
« u: 23 Rujna 2006, 10:09:26 »
Zna li tko o Srđanovom padu s ktm-a jer mi je došao kolega u Zagreb i rekao da je bio s njim i jos s par ljudi u điru pa da je bio domino efekt na nekom ulju prema Hercegovini?
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

Srđanov pad
« Odgovori #1 u: 23 Rujna 2006, 10:10:29 »
ja ne! odoh ga zvat!
...zajedni¹tvo stvara snagu, disciplina stvara mir...

Mi nismo ljudska biæa koja imaju "spiritualno iskustvo" - veæ spiritualna biæa koja imaju "ljudsko iskustvo"!

Zemlju nismo naslijedili od svojih predaka, veæ smo je posudili od vlastite djece.

Srđanov pad
« Odgovori #2 u: 23 Rujna 2006, 10:18:06 »
Kapetanić je bio s njim, došao je u Zagreb pa mi je natuknuo... Još je nekog pomeo ispred sebe...
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

Srđanov pad
« Odgovori #3 u: 23 Rujna 2006, 11:22:34 »
kaze da nije bilo nista, da radi da je sve ok, da je s motorom doso na poso!

Mi nismo ljudska biæa koja imaju "spiritualno iskustvo" - veæ spiritualna biæa koja imaju "ljudsko iskustvo"!

Zemlju nismo naslijedili od svojih predaka, veæ smo je posudili od vlastite djece.

Offline Dado

• *
  • Africa Twin Adv Sports, Vespa PX, Vespa VL1 1955
    • http://www.du-moto.com
Srđanov pad
« Odgovori #4 u: 23 Rujna 2006, 11:36:23 »
a jeste radio mileva  :mrgreen:

7H3 M345UR3 0F 1N73LL163NC3 15 7H3 481L17Y 70 CH4N63

Srđanov pad
« Odgovori #5 u: 23 Rujna 2006, 11:47:30 »
Da radio Mileva :lol: ..

Ajde Bogu hvala nek mu nije nista :joy:
...

Offline Srđan

• *
  • KTM Super Duke 990
Srđanov pad
« Odgovori #6 u: 23 Rujna 2006, 12:35:04 »
Ljudi moje sta je ovo?   [smilie=phone_talk]

Zovu me ljudi i pitaju sta je? da su vidili na portalu za neki pad ovo-ono? Srđan, KTM, ima li jos koji Srđan sa KTM-om u Dbk ili pricate o meni?

Ukoiko je prica o meni onda samo mogu reci .... PATKA,  ziv sam i zdrav a neko siri dezinformacije!?

VUKA morat cemo malo popricat!  :bash:

Srđanov pad
« Odgovori #7 u: 23 Rujna 2006, 15:37:03 »
jupiiiiiiiiiiii, prebit cemo ga zajedno! :boxing:

Offline Laske

Srđanov pad
« Odgovori #8 u: 23 Rujna 2006, 18:20:15 »
zamisli ti odakle on (čitaj Vuka babetina) širi priče o padovima !!!
Ajde Vuka šetaj pačiće !  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:
Laske

Offline f6

Srđanov pad
« Odgovori #9 u: 23 Rujna 2006, 18:26:00 »
Ja idem sutra gore. Hočeš Srđane da ga ja malo protrljam. Primjerice da mu sjednem u krilo ili skočim na nogu ili nešto slično [smilie=zviz]
Joj, kako bi izgledao :eek:
pozdrav moto Foruma¹ima-ma gdje bili

Srđanov pad
« Odgovori #10 u: 23 Rujna 2006, 19:26:47 »
A pitaj prijatelja Kapetanica, tko jos ima narancastog ktma?
Nemoj f6 skakati mi po nogama!  :shock:

Offline Srđan

• *
  • KTM Super Duke 990
Srđanov pad
« Odgovori #11 u: 24 Rujna 2006, 09:41:33 »
Vuka: Sta ja znam kao je ta informacija dosla do Zagreba, ali ima puta do gore a onda i sam znas kako to ide, svako uho koje cuje nesto iskrivi u prici! ...

A F6 bi ti mogo samo koji prst na ruci okrenut naopako? a? , necemo noge ovaj put dirat!  [smilie=chainsaw]

:lol:

Srđanov pad
« Odgovori #12 u: 24 Rujna 2006, 16:40:47 »
Citat: "Srđan"
Vuka: Sta ja znam kao je ta informacija dosla do Zagreba, ali ima puta do gore a onda i sam znas kako to ide, svako uho koje cuje nesto iskrivi u prici! ...

A F6 bi ti mogo samo koji prst na ruci okrenut naopako? a? , necemo noge ovaj put dirat!  [smilie=chainsaw]

:lol:

A znam kako to nazalost ide u nasem gradu... price i pricice... ja sam se samo zabrinuo za tvoje zdravlje!  :roll:
Ne dirajte mi prste, znas da ne mogu bez motora pa ih nemojte zavrtati a f6 c potkupiti kad ga odvedem na gablec! Kaj ne?  :food:
 :joy: