Autor Tema: SERVISI U GARANTNOM ROKU  (Posjeta: 7828 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

SERVISI U GARANTNOM ROKU
« Odgovori #15 u: 19 Rujna 2006, 10:41:02 »
Citat: "titanic_1"
Meni je prijatelj ima isti problem za garancijom, misec dana prije nego mu je isticala odveo je  motor na servis i trebalo je minjat remen, valjčiće možda i još neke djelove iz variomata a serviser mu reče da je to ništa da tako mora bit. I kad je istekla garancija odveze on motor u isti servis kad tamo 1000kn popravka! I KAD MU JE NAPRAVIJA MOTOR UZEA JE KLJUč I OŠA ćA! IMA I PRAVO NEBI MU NI JA PLATIJA NI KUNE!

Nije ti valjda prijatelj pomislio da su remen i valjcici u garantnom roku ???
 :roll:
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

Offline MARIO

• Aprilia Sportcity 200
SERVISI U GARANTNOM ROKU
« Odgovori #16 u: 19 Rujna 2006, 11:07:04 »
Ako se remen i valjčići moraju zbog nekog razloga izvanredno promijeniti (oštećenje, pucanje i sl.), npr. remen se mijenja recimo na cca 10000 km, a puknuo je na 3500 km - e takve izmjene pokriva garancija, da je puknuo na kilometraži propisanoj od proizvođača za redovnu izmjenu onda ga plaća vlasnik skutera u sklopu redovnog servisa, jer je remen samo potrošni materijal i u takvom slučaju ne bi bio pokriven garancijom !

SERVISI U GARANTNOM ROKU
« Odgovori #17 u: 19 Rujna 2006, 11:48:00 »
nema ništa bolje na forumu nego kad neko nešto lijepo objasni a da post nije veći od 4 reda... :wink:  :wink:  :wink:

SERVISI U GARANTNOM ROKU
« Odgovori #18 u: 19 Rujna 2006, 12:04:27 »
meni je nakon 7 dana sto sam kupio motor pukla sajla od kvacila i to odma kraj kuglice gora na dominki, tako ja odem do naseg veselog servisera i on mi kaze da to ne spada pod garanciju :shock: , da pod garanciju spada samo masina.   sto ces drugo nego poso do tomia i naruci novu.  par dana iza zazvo servis u split i oni kazu da to spada pod garanciju.    

toliko o nasim serviserima :thumbsdown:

cast pojedincima :wink:
Bog i Hrvati

SERVISI U GARANTNOM ROKU
« Odgovori #19 u: 19 Rujna 2006, 15:17:43 »
Mislim da se iz gornjih postova vidi dobro ko je SERVISER [smilie=lolroll]
...

SERVISI U GARANTNOM ROKU
« Odgovori #20 u: 20 Rujna 2006, 00:14:01 »
Citat: "joja"
nema ništa bolje na forumu nego kad neko nešto lijepo objasni a da post nije veći od 4 reda... :wink:  :wink:  :wink:

slažem se u potpunosti! :thumbsup:
ttp://img166.imageshack.us/my.php?image=s4010019xk8.jpg  sadašnjost
http://img522.imageshack.us/my.

SERVISI U GARANTNOM ROKU
« Odgovori #21 u: 20 Rujna 2006, 11:53:06 »
Sajla u garanciji?
Pa pise u svakoj servisnoj knjizici da sajle ne idu u garanciju, citaj ono sto ti daju kad kupis motor! :evil:
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

SERVISI U GARANTNOM ROKU
« Odgovori #22 u: 20 Rujna 2006, 12:03:00 »
a ja ne znam ko je tu lud jer mi svak drukcije prica.
ovi sto sam ih zvao na telefon kazu:  "ako nema vidljivih mehanickih ostecenja onda spada pod garanciju, a ako ti je neko ispilo namjerno onda ti je puska", pa sto god im to znacilo...

mozda imaju kakvu babu gataru koja gata jeli bilo namjerno ili... :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:
Bog i Hrvati

SERVISI U GARANTNOM ROKU
« Odgovori #23 u: 20 Rujna 2006, 12:05:10 »
Meni bi bilo logično da je pod garancijom sajla od kuplunga... nikad nisam čuo da nije... ali eto
--
Br¾e nisam mogo, sporije nisam htio

SERVISI U GARANTNOM ROKU
« Odgovori #24 u: 20 Rujna 2006, 12:19:27 »
Citat: "SuperHik"
Meni bi bilo logično da je pod garancijom sajla od kuplunga... nikad nisam čuo da nije... ali eto

pa jel tako

ma popisam ti se na sajlu ako ne moze izdrzat dvije godine
neka onda stave kljuc u bravu i ostave se proizvodnje motora, neka rade bubnjeve i sintisajzere :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:
Bog i Hrvati