Autor Tema: PH Oroslavje  (Posjeta: 4519 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

PH Oroslavje
« u: 10 Rujna 2006, 21:03:31 »
Bilo bi lijepo kad bi se neki ovakav hapenning dogodio u nas...
Klase do 125 ccm,250ccm,500ccm,600 ccm, do 1000 ccm, preko 1000 ccm , motori s prikolicom i oldtimeri...
Vrhunski dozivljaj ulicne kruzne utrke...
Naravno, nemam niti jednu sliku nazalost!  :(
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

Offline f6

PH Oroslavje
« Odgovori #1 u: 10 Rujna 2006, 21:29:25 »
E, hebi se!
pozdrav moto Foruma¹ima-ma gdje bili

Offline Dado

• *
  • Africa Twin Adv Sports, Vespa PX, Vespa VL1 1955
    • http://www.du-moto.com
PH Oroslavje
« Odgovori #2 u: 10 Rujna 2006, 21:29:47 »
A imaš li barem zvanične rezultate jer je još nejasan poredak u SST 1000. Saša izgleda izgubio prvenstvo za 1 bod.

7H3 M345UR3 0F 1N73LL163NC3 15 7H3 481L17Y 70 CH4N63

Offline aurellie

PH Oroslavje
« Odgovori #3 u: 10 Rujna 2006, 22:16:44 »
Priča se da je vozio na Matinoj Suzi  :mrgreen:

The machine spirit is with me!

PH Oroslavje
« Odgovori #4 u: 10 Rujna 2006, 22:39:25 »
Tebi Vuka stvarno treba crtat. Drugi put kad budes iso na put dodji u susjestvo da ti daju foto aparat. Ovaj put si proso liso jerbo si novi, jos jedna greska ovog tipa i sljedi izgon.

Mislim stvarno nam sramotis selo!
...zajedni¹tvo stvara snagu, disciplina stvara mir...

Mi nismo ljudska biæa koja imaju "spiritualno iskustvo" - veæ spiritualna biæa koja imaju "ljudsko iskustvo"!

Zemlju nismo naslijedili od svojih predaka, veæ smo je posudili od vlastite djece.

Offline zed

PH Oroslavje
« Odgovori #5 u: 10 Rujna 2006, 22:48:20 »
Na HRT 1 vijestima rekli da je Erdec prvak

PH Oroslavje
« Odgovori #6 u: 11 Rujna 2006, 09:07:13 »
Citat: "aurellie"
Priča se da je vozio na Matinoj Suzi  :mrgreen:

Pa da,vidio sam na Motori Forumu da mu je navodno ukraden motor.Jeli to istina?
Ovo je bila neka sala,nasjeo sam.
“Netko mora nastaviti ostvarivati snove poslije Honde a to je BMW”

Offline Dado

• *
PH Oroslavje
« Odgovori #7 u: 13 Rujna 2006, 08:11:55 »
A što se na ovoj trci svega događalo  :shock:
Vuka ništa ne pišeš o raznim neregularnostima.... jesi li ti primijetio išta  :mrgreen:

Offline MARIO

• Aprilia Sportcity 200
PH Oroslavje
« Odgovori #8 u: 13 Rujna 2006, 09:21:00 »
Ovakvih utrka ima samo kod nas Hrvata ! Od organizatora, predstavnika vozača za utrku, sudaca, pa i samih gledatelja koji sjede s unutarnje strane ograde na izlasku iz zavoja...
Sve je bilo " izvorno Hrvatsko ". Da ne govorim o transpoderima koji "ispadaju" i propuštanju vozača u zadnjoj, odlučujućoj utrci. A opet na kraju, izgubiš prvenstvo za 1 bod, a pamte se samo prvaci ! I Kec i Saša su vrhunski vozači, Kec je osvojio dosta toga ove zadnje tri godine, a sada će Saša doći na red !
 Gradske utrke su jako zanimljive za gledatelje, možda u nekim detaljima i atraktivnije od Grobnika, ali biti vozač motora na gradskoj utrci... Kod utrka automobila je nešto sasvim drugo, tamo su ugroženiji gledatelji koji stoje nekontrolirano blizu staze pa čak i u zonama izlijetanja. Kod utrka motora promjena podloge, zakrpe na asfaltu, prelasci preko iscrtanih djelova (pješačkog prijelaza, raznih crta i sl.) zaista donose stalnu opasnost u brzinskom motociklizmu ( iznimku bih napravio možda samo kod supermoto discipline ) ! A tek umjetne,loše napravljene šikane, stupovi umotani u vreće sa slamom( koja je i Grobniku digla svjetsko prvenstvo ), a ta slama je postavljena tako "dobro" da kada proletiš brzo kraj stupa, cijela se okrene i pomakne od vjetra. Strašno !
Ponavljam, gradske utrke su full zanimljive, i osobno bih gledao svaku da mogu ! Ali biti vozač, e to, ne - hvala ! Zato svaka čast momcima koji se odvaže i voze na nož gradske utrke, iako svaki od njih nerado sudjeluje u njima, ali onda odoše bodovi ! A ovdje je 1 bod riješio prvenstvo ! ! ! Pa ti pričaj poslije- nismo smijeli voziti, bilo je preopasno, mnogo organizacijskih propusta, tko je dozvolio da vozimo...

PH Oroslavje
« Odgovori #9 u: 13 Rujna 2006, 19:33:12 »
Citat: "Dado"
A što se na ovoj trci svega događalo  :shock:
Vuka ništa ne pišeš o raznim neregularnostima.... jesi li ti primijetio išta  :mrgreen:

Ovdje ljudi pretrcavaju preko staze dok je trka...
Imas 4 okuke a ispred svake je zebra... i zakrpa naravno... zona izljetanja je zbunje ako ne pogodis neku kucu usput... Ne znas ni koja se klasa vozi i koliko krugova jer kad prvi zavrsi ostale tjeraju sa staze zbog nedostatka vremena...
Najzanimljivija klasa je bilo 500 ccm, mnostvo sudionika i borba do kraja,a svi voze na noz.
Bio sam u drustvu covjeka koji je prije 30 godina vozio te trke pa me uputio u cijelu povijest na ovim prostorima.
A jebiga, nemam aparat kod sebe, inace bih sve slikao!
Ionako ne znam uploadati slike!  :oops:
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

PH Oroslavje
« Odgovori #10 u: 15 Rujna 2006, 20:25:35 »
Eto me djecaci ... vjerujem da ste vise manje sve mogli procitati na motorima ... sta da vam kazem, razocarala me organizacija i kompletna priredba u kojoj sam izgubio prvenstvo za jedan bod. No bez obzira na to, sretan sam jer znam da smo postigli nesto sto vec jako dugo nitko nije. Za iducu godinu cu se pripremit jos bolje i uz sve ostale vozace, pokusat cemo stat na kraj ovim gradskim ludorijama koje stvarno nemaju smisla i pokusat dobit jedno kvalitetno prvenstvo pa neka pobjedi bolje, konstantniji a ne ludji vozac. U Oroslavju je doslovce nakon svakog zavoja shikana drugacije stajala ... a u ostalom, dovoljnoje reci da su skoro svi ostali bez fuzeva i mjenjaca .. kaj je to utrka ? Za drugu godinu u koliko nam ne priuste kvalitetne utrke, necu niti voziti PH vec samo Alpe Adria prvenstvo i to cu pokusat sudjelovati u svim utrkama vani. Naravno, happeninzi su nezaobilazan dio.
U biti meni je glavni cilj iduce godine barem jednom proci Keca. Nek mi vrati ali hocu ga proci. ove godine sam mu se jako priblizio a u jednojutrci ga cak i ugrozio... mislim da ce iduce godine biti jako interesantno gledati borbu izmejdu Alde Keca i mene, a toplo se nadam i Zuje kada sjedne na bolji motor. Ne iskljucujem ovdje i druge vozace, ali nas cetvero smo za sad pokazali da bi to mogli. Jedva cekam drugu sezonu makar me jako zanima i zadnji happaning gdje me ceka jos jedna utrka za prvaka Djuro stock kupa gdje vodim 18 bodova i viceprvaka u nolimit klasi u kojoj samvec sad drugi a Kec prvi.

Offline aurellie

PH Oroslavje
« Odgovori #11 u: 15 Rujna 2006, 21:31:54 »
Gledajući te slike (i inače slike trka po gradovima) meni se ledi krv u žilama kad vidim te jurilice kako idu po asfaltu koji zgleda kao led.
Jedno je kad ide trka starih odltimera, a drugo kad vidim vas kako visite na motorima u nemogucim pozama a izletna zona ugao kuce, javna rasvjeta ili postanski sanducic
brrr.

Drago mi je da nemam muda za takve stvari  :mrgreen:

The machine spirit is with me!

Offline Dado

• *
PH Oroslavje
« Odgovori #12 u: 16 Rujna 2006, 10:51:45 »
čitao sam cijelu raspravu na motorima, ali nitko nije objasnio zašto nije Zujo kao predstavnik vozača, ako ne odmah onda barem nakon treninga, stopirao utrku u takvim uvjetima kakvi su bili.

Offline doktor

• **
PH Oroslavje
« Odgovori #13 u: 16 Rujna 2006, 11:01:20 »
Zar Sasa ne racunas na mene i Taubija.........

PH Oroslavje
« Odgovori #14 u: 16 Rujna 2006, 12:42:44 »
Citat: "aurellie"
Gledajući te slike (i inače slike trka po gradovima) meni se ledi krv u žilama kad vidim te jurilice kako idu po asfaltu koji zgleda kao led.
Jedno je kad ide trka starih odltimera, a drugo kad vidim vas kako visite na motorima u nemogucim pozama a izletna zona ugao kuce, javna rasvjeta ili postanski sanducic
brrr.

Drago mi je da nemam muda za takve stvari  :mrgreen:

Nisi nikad nikome pokucao s motorom na ulazna vrtna vrata(kapiju) ?  8)
To je prava zona izljetanja!  :D