Krampuse, ja sam ti samo pokusao pomoci, jer vidim da te svi napadaju. Ja sam se uspio izvuci jer sam dokazao da policija ne moze raditi sta hoce: dakle, jednom prilikom me zaustavise (prodjose za mnom) da sam prosao na zuto. Ja im kazem "pa sta ako jesam?", ali obzirom da su bili arogantni i ja sam postao arogantan, tako da oni preformulirase moj prolazak kroz zuto u prolazak kroz crveno, sto nije zaje*ancija. No, da skratim, ja sam dokazao sudu ali i nadleznim u policiji da "ako sam ja prosao na crveno, na koje je onda svjetlo prosla policija"? Na plavo mozda? Jednostavno, dogovorio sam se sa nacelnikom policije da ako meni ide (lazna) prijava, da \ide i njegovim ljudima jer ni oni ne smiju proci na crveno. Nekako smo se dogovorili i sve je "leglo".
No, ja i dalje mislim da nitko ne smije na crveno, osim vozila pod pratnjom: evo situacija - ide hitna ili vatrogasci ili policija na nepreglednoj raskrsnici. Sa druge strane idem ja, imam zeleno, opusteno vozim, u auto dvoje ili troje djece, ulazim u raskrsnicu, kad tamo - vec se nalazi neko voizilo, hitna, vatrogasci, policija.....spasavajuci jedan zivot (hitna) ili hvatajuci nekoga ko nema pojas svezan (policija) dovode u zivotnu opasnoost desetine drugih ucesnika u prometu. Ne, to im se ne moze tolerirati. Proucite vi malo bolje taj zakon ili se raspitajte kod onih koji daju tumacenje zakona. Meni je nelogicno da moze ko kako hoce uci na crveno u raskrsnici (policija, hitna, vatrogasci....imali jos ko da moze? Mozda neki Security? Ili pratnja nacelnika Opcine?)
Screamin' Eagle Performance Mufflers
(Set two: Wild Pig Pipes, 2" baffles)
Ape Hanger
Back Rest
Kuryakyn Spider Light