Autor Tema: policijska nekorektnost  (Posjeta: 10131 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

policijska nekorektnost
« Odgovori #45 u: 11 Rujna 2006, 20:50:26 »
vidio sam.. .sve je to igra rijeci.. a kada se dogodi neki problem na cesti ili drugdje onda upravo te rijeci odlucuju o necijoj sudbini a da ne kazem glavi.. ja vjerujem da su taj zakon sastavljali mnogi iskusni ljudi koji su namjerno htjeli napraviti RUPE u Zakonu pa da se danas sutra moze iz problema izvuci...

policijska nekorektnost
« Odgovori #46 u: 11 Rujna 2006, 22:09:34 »
Ma netreba se na njih tako naglo okomit,svi grjese,a ko zna kud je covjek zurio...

Bude na cesti i gorih situacija,ja sam sad 2 puta sisa s ceste kad sam se vraca iz Zg zbog slepera koji pretice slepera,jedna situacija je bila sred okuke...a za vozace kamiona kazu da su najpazljiviji i znaju sve predvidit jer zive na cesti...a ipak sta izvode...kkazem vam-u okuki,a isa sam 120 i vidim samo ceradu iza cerade i koci vrti lovi jedva nekako se on ubacio...
Za takvima se treba okrenit pa ga nabubat i slomit mu ruke da vise volan nemoze uzet :wink:
...

Offline emirharley

• Harley-Davidson Road King Classic FLHRCI
    • http://www.facebook.com/pages/The-First-Sarajevo-Harley-Davidson-Club/121702474647007 http://www.facebook.com/media/set/?set=a.163078797061414.27691.100000778847200&type=3&l=daf8484f07
policijska nekorektnost
« Odgovori #47 u: 12 Rujna 2006, 12:50:24 »
Citat: "nienna"
@emir.....mislim da bi vi isto tako mogli malo razmisliti prije nego nešto izvalite

fala Bogu, ja sam već puno puta provirila nosom iz svog "sela", iako bi se moje selo moglo zvati Zagreb

podrijetlom hecergovka, i imam tamo još uvijek podosta rodbine. ja sam rekla ono što su mi rekli ljudi koji žive tamo, i iz susreta ljudi kojih su policajci zaustavili u hercegovini

iako kada sam prije tjedan dana bila u mostaru, kažu da se stanje postrožilo.

i stvarno ne znam zašto svaku šalu na račun BiH shvaćate osobno

:?

Kad sa kaze "iz svoga sela", to je fraza u prenesenom smislu, ne mora biti Hercegovina ili Zagreb, moze i San Francisco (ja pojma nemam odakle si i to me ne interesira, mozda si primijetila, ja ljude ne dijelim na crne i bijele).

Obzirom da ja izrazavam postovanje prema Hrvatskoj (neovisno od toga sto je Dalmacija pored BiH moja najdraza "domovina"), ne dozvoljavam da se itko isprdava sa mojom domovinom. To smo vec prosli jednom.

No, lako cemo to rijesiti: ako mislis da je ovo banana, dodji, sjedi u auto u zavrni ga na 200 km/h pa da vidimo da li ces proci sa 20 km kazne (10 EURO). Ja sam prosao sa 200 EURO kazne jer sam parkirao prednji desni tocak na BLATO u gradu. Kazu - zelena povrsina. Ustvari su u pravu - da nije kretena kao sto sam ja bio u tom trenutku, to bi i bila zelena povrsina. NIkada vise nisam ni pomislio da parkiram na travu. Ne samo zato jer ja to ne radim, nego jer mi je i - skupo.

No, ako i dalje mislis da je ovo banana, dodji u Sarajevo sa svojim autom da ti ja pokazem tu zelenu povrsinu pa stisni i parkiraj.

I da, u pravu si, svaku uvredu na racun moje domovine smatram i osobnom uvredom. Da, u pravu si 100%.

Pozdrav i s postovanjem.

Offline emirharley

• http://www.facebook.com/pages/The-First-Sarajevo-Harley-Davidson-Club/121702474647007 http://www.facebook.com/media/set/?set=a.163078797061414.27691.100000778847200&type=3&l=daf8484f07
policijska nekorektnost
« Odgovori #48 u: 12 Rujna 2006, 13:09:48 »
Krampuse, ja sam ti samo pokusao pomoci, jer vidim da te svi napadaju. Ja sam se uspio izvuci jer sam dokazao da policija ne moze raditi sta hoce:  dakle, jednom prilikom me zaustavise (prodjose za mnom) da sam prosao na zuto. Ja im kazem "pa sta ako jesam?", ali obzirom da su bili arogantni i ja sam postao arogantan, tako da oni preformulirase moj prolazak kroz zuto u prolazak kroz crveno, sto nije zaje*ancija. No, da skratim, ja sam dokazao sudu ali i nadleznim u policiji da "ako sam ja prosao na crveno, na koje je onda svjetlo prosla policija"? Na plavo mozda? Jednostavno, dogovorio sam se sa nacelnikom policije da ako meni ide (lazna) prijava, da \ide i njegovim ljudima jer ni oni ne smiju proci na crveno. Nekako smo se dogovorili i sve je "leglo".

No, ja i dalje mislim da nitko ne smije na crveno, osim vozila pod pratnjom: evo situacija - ide hitna ili vatrogasci ili policija na nepreglednoj raskrsnici. Sa druge strane idem ja, imam zeleno, opusteno vozim, u auto dvoje ili troje djece, ulazim u raskrsnicu, kad tamo - vec se nalazi neko voizilo, hitna, vatrogasci, policija.....spasavajuci jedan zivot (hitna) ili hvatajuci nekoga ko nema pojas svezan (policija) dovode u zivotnu opasnoost desetine drugih ucesnika u prometu. Ne, to im se ne moze tolerirati. Proucite vi malo bolje taj zakon ili se raspitajte kod onih koji daju tumacenje zakona. Meni je nelogicno da moze ko kako hoce uci na crveno u raskrsnici (policija, hitna, vatrogasci....imali jos ko da moze? Mozda neki Security? Ili pratnja nacelnika Opcine?)

Screamin' Eagle Performance Mufflers
(Set two: Wild Pig Pipes, 2" baffles)
Ape Hanger
Back Rest
Kuryakyn Spider Light

Offline f6

policijska nekorektnost
« Odgovori #49 u: 12 Rujna 2006, 15:37:31 »
Pa ljudi moji u svakoj auto školi na svijetu se uči da na semaforu ne važi prednost prolaza za vozila s uključenim svjetlosnim i zvučnim signalom. To je međunarodni zakon i nemože ga promjeniti  ni Hrvatska ni Rusija ni Bangladeš a bogami niti Amerika.

P.S. provjereno u auto školi
pozdrav moto Foruma¹ima-ma gdje bili

Offline emirharley

policijska nekorektnost
« Odgovori #50 u: 12 Rujna 2006, 16:12:16 »
Citat: "f6"
Pa ljudi moji u svakoj auto školi na svijetu se uči da na semaforu ne važi prednost prolaza za vozila s uključenim svjetlosnim i zvučnim signalom. To je međunarodni zakon i nemože ga promjeniti  ni Hrvatska ni Rusija ni Bangladeš a bogami niti Amerika.

Potpuno si u pravu, dakle, jedino vozila pod pratnjom, ali pri tome moraju obezbijedjiti SVE raskrsnice kroz koje prolaze. Inace bi ovi "svjetlosni" pobili sve zivo i mrtvo na raskrsnicama sirom svijeta.....

Offline Dado

• *
  • Africa Twin Adv Sports, Vespa PX, Vespa VL1 1955
    • http://www.du-moto.com
policijska nekorektnost
« Odgovori #51 u: 12 Rujna 2006, 20:25:58 »
Citat: "f6"

Jedino se semafori ne spominju u ovom članku 149. Zakona (i ostalim člancima na koje se poziva - hebali vas nekorektni policajci - natjerali ste me da čitam Zakon :mrgreen: ), ali u svim ostalim situacijama mogu radit što hoće i ne možeš im ništa.

7H3 M345UR3 0F 1N73LL163NC3 15 7H3 481L17Y 70 CH4N63

policijska nekorektnost
« Odgovori #52 u: 02 Listopada 2006, 12:39:12 »
Evo da ne otvaram temu,nemojte se zbunit jer se nadovezujem na staru :!:

Ja sad kad sam bio u Du,dolje ispred policiske postaje ispod burbona su me ulovili caje,iso sam negdi oko 90...i nisu mjerili brzinu a ja fino vezan i sve ispravno i samo me cajo upozorio da smanjim brzinu i sve u redu...bili su bas fer i super sve proslo...
ALI,U ISTOM TRENU KAD su mene pustali zaustave nekog kretena,sigurno ga znate jer sam ja bio 2 dana u Du i vec mi je bia upa u oko!
Tip sa liberty 50,sa onom kretenskom frizurom na pruge,pretil,a degenerise se sa skuterom po gradu bez kacige,i svaki put kad sam ga vidio koci zadnjom i baca skripu.

I ja sav sretan nastavim dalje jer me nisu ulovili(a drago mi da je kreten naiso i da ce dobit po novcaniku) kad ispred mene na semaforu dodje kreten i opet zakoci..

Ljudi pustili su ga bez kacige,suvozacica(neka plava cura) bez kacige...i njega puste tako...a lako da je kreten ikako stavi...i eto kreten koji ce jednom nekoga ubit onakom voznjom ispred kafica i koji sve motoriste blati i sramoti,,lagano ga puste bez problema,ma nisu ni rijeci rekli,ono 5 sekundi i on vec kreno!!!
UF,jos sam ljut :evil:
...

policijska nekorektnost
« Odgovori #53 u: 02 Listopada 2006, 13:56:57 »
djabe ti se ljutit...
Bog i Hrvati

policijska nekorektnost
« Odgovori #54 u: 02 Listopada 2006, 18:21:49 »
svakakvih ljudi ima ja poznam jednog ima 400 kaznenih bodova kazni cca 100.000,00 kn sada je uzeja beverlja čovjek jednostavno uživa kad vidi pandure jedenostavno ih provocira i uredno stane kad ga zaustave .... što je više ljudi to bolje.... to je u njegovoj glavi to samo on zna
a relaciji split solin split nekad i do ciova(joke jesi zadovoljan)