Autor Tema: 2 na skuteru...?  (Posjeta: 10939 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

2 na skuteru...?
« Odgovori #15 u: 26 Kolovoza 2006, 12:04:04 »
Citat: "Faber"
:lol:  iii Mirović nam se ukazao! loool!
uglavnom!
ja imam 100 i kusur kila! prave slavonske građe! i nemojte mi se tu širit sjest ću na vas neć vam ppomoć ni Omchov mač! et..taaak da znaaatee!  :lol:  :lol:  :P

Iscurio mi je zadnji amortizer kad sam te vozio na motoru zadnji put!  :P
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

2 na skuteru...?
« Odgovori #16 u: 26 Kolovoza 2006, 12:17:48 »
pa  faberu, pobogu, tebe se ne smije vozit na motoru...

aurelliu si potrosio zadnju rotu, vuki iscurio amortizer...

[smilie=lolroll]  [smilie=lolroll]  [smilie=lolroll]  [smilie=lolroll]  [smilie=lolroll]
Bog i Hrvati

2 na skuteru...?
« Odgovori #17 u: 26 Kolovoza 2006, 12:20:15 »
Citat: "mirovic"
ako tako glupo pitanje možeš postavit nemoj ni sam vozit motor

jeli to ti meni govoriš možda pametnjakoviću... blago ti se ti si se rodio ko rossi pa sad iz svog je.enog iskustva možeš se preseravat...

2 na skuteru...?
« Odgovori #18 u: 26 Kolovoza 2006, 12:21:13 »
:evil:  :lol:  :lol:  :lol:  a konji jedni!!! :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:
šta ću kad sam slavonac! :mrgreen:

2 na skuteru...?
« Odgovori #19 u: 26 Kolovoza 2006, 12:40:07 »
Citat: "joja"

jeli to ti meni govoriš možda pametnjakoviću... blago ti se ti si se rodio ko rossi pa sad iz svog je.enog iskustva možeš se preseravat...

Smirite strasti!
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

2 na skuteru...?
« Odgovori #20 u: 26 Kolovoza 2006, 12:41:11 »
Citat: "Faber"
:evil:  :lol:  :lol:  :lol:  a konji jedni!!! :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:
šta ću kad sam slavonac! :mrgreen:

TI KAD SJEDNEŠ KAO SUVOZAč LJUDI MISLE DA VOZIM NA ZADNJOJ STALNO KAKO PROPADNE ZADNJI KRAJ! :)
 :roll:

2 na skuteru...?
« Odgovori #21 u: 26 Kolovoza 2006, 12:46:16 »
ok oću, ali čovjek se na prvu preserava. ako mu je pitanje glupo ili što tako što onda ima odgovarat išta na nju... to je to što sam reko, nek neko vidi kako je on ispo pametan... :roll:  :?  :lol:

2 na skuteru...?
« Odgovori #22 u: 26 Kolovoza 2006, 12:47:56 »
Citat: "joja"
ok oću, ali čovjek se na prvu preserava. ako mu je pitanje glupo ili što tako što onda ima odgovarat išta na nju... to je to što sam reko, nek neko vidi kako je on ispo pametan... :roll:  :?  :lol:

NE POSTOJE GLUPA PITANJA, SAMO GLUPI ODGOVORI !

2 na skuteru...?
« Odgovori #23 u: 26 Kolovoza 2006, 12:51:51 »
naravno... ali očito ne misle svi tako...

2 na skuteru...?
« Odgovori #24 u: 26 Kolovoza 2006, 18:12:01 »
U mene su stalkeri prešli po 22000 do 25000 ito su RENTA,uglavno se voze po dvoje na motoru i od 2001,koje su godište vozilo ih je miljon ljudi,da ti ne govorim što im talijani rade kad ih iznajme.Mogu ti reć da su "peri-deri" stvarno su čudo.samo natankaj ulje i piči.Tu i tamo auspuh proprdi,ali nije ni čudo.
Mislim da ti nema neke velike veze što voziš dvojicu.
ONO racing motorsport

2 na skuteru...?
« Odgovori #25 u: 27 Kolovoza 2006, 14:33:00 »
kad se sam vozim normalno mi starta, a kad s nekoga vozim, malo težega onda pri startu s uguši i jedno 4 sec davao ja gasa ili ne isto je motor se nekako uguši i neide nikako :oops: , i sad zamislite vi to na semaforima dođeš ko frajer provučeš se između auta, prvi si na semaforu dođe zeleno i  :oops:  :oops:  :oops: katastrofa...
jes da mi je sad kad sam promjenio standardne valjke malosijevima puno bolje :thumbsup:  ali isto nekad osjetim da teško kreće s dvojicom, pogotovo još ako je lagana uzbrdica... :|  :shock:  :)  :D

2 na skuteru...?
« Odgovori #26 u: 27 Kolovoza 2006, 18:24:09 »
ali ocito si zaboravio da tvoj scooter ima 49ccm i 2-3ks
Bog i Hrvati

2 na skuteru...?
« Odgovori #27 u: 27 Kolovoza 2006, 18:35:09 »
ma kanta totalna... valjda će nexus ili beverly bit bolji... :roll:

2 na skuteru...?
« Odgovori #28 u: 27 Kolovoza 2006, 18:36:43 »
a koji nexsus od 250 jel? :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:
ttp://img166.imageshack.us/my.php?image=s4010019xk8.jpg  sadašnjost
http://img522.imageshack.us/my.