Autor Tema: Beverly 400ie  (Posjeta: 17990 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Beverly 400ie
« u: 17 Kolovoza 2006, 13:22:11 »
baš sam saznala za Beverly 400ie. nisam znala da ćemo imati i tu verziju.
molim malo komentare. cijena 38.990 kn.
opravdava cijenu ili?

Beverly 400ie
« Odgovori #1 u: 17 Kolovoza 2006, 14:59:47 »
Naravno da ne opravdava cijenu. Mozes kupiti motor za tu lovu. I jos injection, dosta nerijesenih problema, vjerovatno...
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

Beverly 400ie
« Odgovori #2 u: 17 Kolovoza 2006, 15:20:40 »
2 vuka: ne znam baš da beverly 500 ima problema sa injekšnom, ako on nema, sigurno ni 400 nema
--
Br¾e nisam mogo, sporije nisam htio

Beverly 400ie
« Odgovori #3 u: 17 Kolovoza 2006, 15:43:07 »
Citat: "SuperHik"
2 vuka: ne znam baš da beverly 500 ima problema sa injekšnom, ako on nema, sigurno ni 400 nema

... kad voziš Piaggio moraš šutati kad imas probleme,a ti Beverly su skuplji od svih vecih motora za odrzavati... Znas Hik kako to vec ide, stvar prestiza...a prestiza nigdje... zato Talijani Piaggia voze vrlo rijetko...
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

Beverly 400ie
« Odgovori #4 u: 17 Kolovoza 2006, 16:08:49 »
Pa ako znaš za probleme sa injection-om kod skutera ili motora, a da to nije kvaliteta goriva onda iznesi.
Slažem se s tobom za piaggio... nikad nebi kupio nešto takvo... kupio sam liberty-a silom prilika i mislim da nije nešto precijenjen.
Ovaj Beverly 400ie je itekako previše love!!! :wink:
--
Br¾e nisam mogo, sporije nisam htio

Beverly 400ie
« Odgovori #5 u: 17 Kolovoza 2006, 18:35:05 »
Citat: "Vuka"
...Mozes kupiti motor za tu lovu. ..

nikad nisam shvatio niti mislim da cu shvatiti ovu recenicu koju sam cuo podosta puta, ali to je sad neka druga tema...

Offline Laske

Beverly 400ie
« Odgovori #6 u: 17 Kolovoza 2006, 19:37:39 »
evo provaj shvatiti da je FabER kupio MOTOR (to o ćemu se priča i što ti voziš je SKUTER) za toliko para, Kawasaki od 500 ccm... Znaš ono na dvije rote, a ima i brzine, ali to je sad neka druga tema... :mrgreen:
Laske

Beverly 400ie
« Odgovori #7 u: 18 Kolovoza 2006, 09:02:31 »
Citat: "Laske"
evo provaj shvatiti da je FabER kupio MOTOR (to o ćemu se priča i što ti voziš je SKUTER) za toliko para, Kawasaki od 500 ccm... Znaš ono na dvije rote, a ima i brzine, ali to je sad neka druga tema... :mrgreen:

Krampus, je li ti sad sve jasno?  :lol:
Skuter nije motor nego mikser!  :lol:

Beverly 400ie
« Odgovori #8 u: 18 Kolovoza 2006, 11:05:34 »
Nema potrebe bit drzak cijenjeni kolege.

Neko ima motor pa se samo voza bez kacige po gradu i fali se potresima mozgova, a opet ima nekih koji odu do metropole i nase u jednom danu s mikserom i sličnih tura...
CIKLAMA

Offline Dado

• *
  • Africa Twin Adv Sports, Vespa PX, Vespa VL1 1955
    • http://www.du-moto.com
Beverly 400ie
« Odgovori #9 u: 18 Kolovoza 2006, 11:17:25 »
[smilie=lolroll] :thumbsup:

7H3 M345UR3 0F 1N73LL163NC3 15 7H3 481L17Y 70 CH4N63

Beverly 400ie
« Odgovori #10 u: 19 Kolovoza 2006, 11:39:04 »
Citat: "900rr"
Nema potrebe bit drzak cijenjeni kolege.

Neko ima motor pa se samo voza bez kacige po gradu i fali se potresima mozgova, a opet ima nekih koji odu do metropole i nase u jednom danu s mikserom i sličnih tura...

Rijetko sam ja bez kacige... Kako me svako vidi dvaput godisnje bez kacige!  :(
Potres mozga je od skateboarda!  :lol:
Imam ja ipak malo vise tura od skuterasa ili da vratim kilometrazu!?  :cry:

Beverly 400ie
« Odgovori #11 u: 19 Kolovoza 2006, 11:57:13 »
Citat: "Laske"
 :twisted:  da..a ovo ostalo..to su usisavači sa variomatom :mrgreen:  :P  :wink:

uglavnom da se vratim na temu....pa nije to loše ali po meni neopravdana cijena....hvala ne hvala

Beverly 400ie
« Odgovori #12 u: 19 Kolovoza 2006, 16:23:23 »
Ocemo otvorit temu skuter/motor...Ja mislim da se dosta o tom moze napisat,nije ni skuter za bacit,stari sjedi ti na jednoga od 500 ccm veceg skutera,i podji na duzi put,bome sigurno da ce bit udobniji od 2/3 motora!!!!   Svak ima svoje ukuse i ono sta mu pase,al nije u redu blatit skutere,ja sam isto tako razmislja al kad sma malo sa Fjakom o tome razmislja...e zamisli se covjek.

Od pola cruisera je udobniji kakvi veci skuter pa vi pricajte...ajmo nek neko otvori temu pa cemo nastavit.
A ima i razloga zasto je skuplji...Fjaka,ocemo ih sredit?
...

Beverly 400ie
« Odgovori #13 u: 19 Kolovoza 2006, 17:46:39 »
Nemojte jer cemo se na kraju pokacit.Tako nam zavrsavaju teme gdje dolazi do isticanja raznih misljenja.
Sto se tice maxi skutera ja sam imo par mjeseci Beverly 500 i tocno je takav kako si ti naveo OliveRR.Stvarno je odlican,da je imat para imo bi jednog pored CBR-a.Mislim da je i ovaj od 400 jako dobar i da vrijedi te pare.
“Netko mora nastaviti ostvarivati snove poslije Honde a to je BMW”

Beverly 400ie
« Odgovori #14 u: 19 Kolovoza 2006, 18:19:49 »
Citat: "OliveRR"

A ima i razloga zasto je skuplji...Fjaka,ocemo ih sredit?

ma neda mi se svadjat... neka svatko misli što oće...

po meni vrijedi para