Autor Tema: Beverly 400ie  (Posjeta: 17798 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Beverly 400ie
« Odgovori #15 u: 19 Kolovoza 2006, 20:24:50 »
Citat: "NiksaRR"
Nemojte jer cemo se na kraju pokacit.Tako nam zavrsavaju teme gdje dolazi do isticanja raznih misljenja.
Sto se tice maxi skutera ja sam imo par mjeseci Beverly 500 i tocno je takav kako si ti naveo OliveRR.Stvarno je odlican,da je imat para imo bi jednog pored CBR-a.Mislim da je i ovaj od 400 jako dobar i da vrijedi te pare.

Pa maxi skuteri su za odmoriti dusu jer sjednes kao gospodin covjek i odes gdje hoces a da te sve ne boli...
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

Beverly 400ie
« Odgovori #16 u: 19 Kolovoza 2006, 22:51:11 »
Citat: "NiksaRR"
Nemojte jer cemo se na kraju pokacit.Tako nam zavrsavaju teme gdje dolazi do isticanja raznih misljenja.
Sto se tice maxi skutera ja sam imo par mjeseci Beverly 500 i tocno je takav kako si ti naveo OliveRR.Stvarno je odlican,da je imat para imo bi jednog pored CBR-a.Mislim da je i ovaj od 400 jako dobar i da vrijedi te pare.

Pametno NiksaRR i Fjaka,zato i nisam ni ja otvara nego sam kurvanjski predlozio da se OTVORI ta tema...a to cemo nazimu kad nebudemo imali sta radit i kad postane dosadno i na Forumu,pa da se malo posvadjamo da bude zanimljivije :mrgreen:

btw danas sam vidio jednu nexus 500 iz Opuzena,leek je stavio neki auspuh,ja sam ga cuo kilometrima i samo cekam sta ce naic,tako hebeno se cuje da je za poludit,ma mislim da necu provalit da kazem da sam mislio da ktm dolazi,svaki takt se cuje,strava,mislim da ga se nebi nijedan plasticar posramio...e ovo je vec glupost :wink:
O tome poslije :wink:
...

Beverly 400ie
« Odgovori #17 u: 20 Kolovoza 2006, 08:09:03 »
Zamisli Plasticari na Nexusima 500,dobra,dobra [smilie=lolroll]  [smilie=lolroll]
“Netko mora nastaviti ostvarivati snove poslije Honde a to je BMW”

Beverly 400ie
« Odgovori #18 u: 21 Kolovoza 2006, 17:51:46 »
koliko imam informacija taj skuter ima naprijed jedan disk ..pa sva poboljšanja padaju u vodu jer sve može ići ali treba i stati. Beverliji i skuteri od 200 ccm i preko muku muće sa kočnicama .a ako su ovome izbacili jedan disk ja sam teški pesimista da to u ekstremnim kočenjima može stati . svakako to je izmišljena  kategorija kako bi bila jeftiniji teh i osiguranje u italiji.

Po meni nevrijedi tih para jer za njih se može kupiti motor.
svakako skuter je za ljude koji oće (imaju para)da se voze a nikako nemogu svladati motoriku šaltanja ujedno nemožemo ignorirati da su to motori za "mozak na pašu" koji nemaju što tražiti u ekstremnim vožnjama.
a relaciji split solin split nekad i do ciova(joke jesi zadovoljan)

Beverly 400ie
« Odgovori #19 u: 21 Kolovoza 2006, 18:11:38 »
Vuka pljuva na maxi skutere jer su brži od njegovog "motora"... :P
ONO racing motorsport

Beverly 400ie
« Odgovori #20 u: 21 Kolovoza 2006, 21:39:47 »
Citat: "KONO racing"
Vuka pljuva na maxi skutere jer su brži od njegovog "motora"... :P

Mislim da ti je Corky sve rekao a ti saltaju nižu variomatom!  :lol:
Zahvaljujem se na PM, sve razumijem!!!
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

Beverly 400ie
« Odgovori #21 u: 22 Kolovoza 2006, 01:16:26 »
Citat: "Vuka"

Mislim da ti je Corky sve rekao a ti saltaju nižu variomatom!  :lol:
Zahvaljujem se na PM, sve razumijem!!!
:mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :lol: a neću pljuvat po skuterima jer i sam sam bio skuteraš  dok nisam sjeo napokon na motor pa znam kako je.....
ali ću bome pljuvat po cijeni!! isto ako 125ccm motori...precjenjeno...pa mislim...kako nije?????

Beverly 400ie
« Odgovori #22 u: 22 Kolovoza 2006, 08:58:47 »
Necu ništa komentirati da se ne ljute neki članovi...
Maxi skuteri... Burgman ili T-Max, to jedino dolazi u obzir! I nije precijenjeno!  :shock:

Beverly 400ie
« Odgovori #23 u: 22 Kolovoza 2006, 09:11:18 »
Citat: "corky"
koliko imam informacija taj skuter ima naprijed jedan disk ..pa sva poboljšanja padaju u vodu jer sve može ići ali treba i stati. Beverliji i skuteri od 200 ccm i preko muku muće sa kočnicama .a ako su ovome izbacili jedan disk ja sam teški pesimista da to u ekstremnim kočenjima može stati . svakako to je izmišljena  kategorija kako bi bila jeftiniji teh i osiguranje u italiji.

Po meni nevrijedi tih para jer za njih se može kupiti motor.
svakako skuter je za ljude koji oće (imaju para)da se voze a nikako nemogu svladati motoriku šaltanja ujedno nemožemo ignorirati da su to motori za "mozak na pašu" koji nemaju što tražiti u ekstremnim vožnjama.

Neslazem se nimalo,nexus 500 ima 2 diska naprijed,vidio sam svojim ocima na ovom sta sam ga spomenuo,ima integralne kocnice-kad kocis desnom koci prednji 1 disk,a kad lijevom koci 2.prednji i zadnji!!!!
A usput gleda sam Majcana kad je testira nexus 250-i kaze da je kocenje za 5.
al stari nikako to nije istina sto kazes,jesi li ikad vozio takav skuter,ko je god sjeo na veci skuter rec ce ti koja je to sloboda,mislim da su maxi skuteri izmisljeni da bi zamjenili tourere i cruisere,jer kome god je do putovanja a ne do ludovanja po cesti prvo ce uzet maxi skuter.
Mozda jesu preskupi,al kad gledas svi su motori preskupi..nisu motori,al jesu dadzbine i taxe.
...

Beverly 400ie
« Odgovori #24 u: 24 Kolovoza 2006, 01:05:22 »
neznam prenosim izjave da kočnica kod beverlija 500 (konbinirana) ima problem zagrijavanje pa dosta vlasnika pribjegava promjeni koč. crijeva  i kvalitetnijih pločica. što implicira.....

Beverli 400 ima samo jedan!!!!! prednji disk

Moj KLE ima za mene dobre kočnice u usporedbi sa f6 nema kočnica , a sad ti izvuči zaključak .

:shock:  :mrgreen: možda u dodatnoj opremi nude padobran

svakako moj izbor bi bio 500 .
Isto kao za kruzera do 500 ccm moj izbor bi bio skuter ne motor jer puno više daju od motora dok za ekstremne vožnje moj izbor bi bio motor nikako skuter.
svak zna kako vozi i gdje vozi prema tome će uzeti i motor. Svakako moja vožnja i razmišljanje polako idu prema skuteru ili čoperu ,,,,,ako bude ispod 500 ccm bit će skuter ako bude preko bit če čoper..... :lol:

Beverly 400ie
« Odgovori #25 u: 24 Kolovoza 2006, 13:33:44 »
istina...slazem se 8)

:lol:
...

Beverly 400ie
« Odgovori #26 u: 24 Kolovoza 2006, 14:44:51 »
Citat: "corky"
Beverli 400 ima samo jedan!!!!! prednji disk

x8 400 ima dva diska :)
Citat:

Moj KLE ima za mene dobre kočnice u usporedbi sa f6 nema kočnica , a sad ti izvuči zaključak .

e vidis tu će me biti strah kada pređem na što jače, jer na x8 uopce i ne upotrebljavam kočnice, eventualno pustim gas....

Citat:

Svakako moja vožnja i razmišljanje polako idu prema skuteru ili čoperu ,,,,,ako bude ispod 500 ccm bit će skuter ako bude preko bit če čoper..... :lol:

a da li je čoper za ekstremnije vožnje  ? :wink:

gledaj ovu situaciju idem ja u djir sa maruderom 800
100km/h ravnica, kada vidim ostaje on iza mene,
-što je bilo što si zaostao
-nisamo te mogao pratiti jer bi izgubio bubrege... (cesta je bila malo lošija)

jeli ti treba takav motor koji ce ti slomiti svaki bubrežni kamenac  :wink:

Beverly 400ie
« Odgovori #27 u: 24 Kolovoza 2006, 19:38:14 »
KLE kao motor ima najgore kočnice na svijetu, nikako stati...
Neki ljudi su pokušali sve da bi smanjivali zaustavni put,ali nikako...
Skuteri su druga priča, uglavnom svi jači imaju duple diskove!

Beverly 400ie
« Odgovori #28 u: 24 Kolovoza 2006, 23:33:41 »
Citat: "fjaka"

Fjaka pa daj mi jedan motor koji ce slomit svaki bubrezni kamenac,i ja i ti cemo zaradjivat ljececi ljude :lol:  :lol:  :lol:
Kamenci i jesu da se lome i ispisaju.nisu oni djelovi bubrega,to je ....bolest :lol:
Fjakone :wink:
...

Beverly 400ie
« Odgovori #29 u: 25 Kolovoza 2006, 21:49:35 »
Citat: "fjaka"

a da li je čoper za ekstremnije vožnje  ? :wink:

gledaj ovu situaciju idem ja u djir sa maruderom 800
100km/h ravnica, kada vidim ostaje on iza mene,
-što je bilo što si zaostao
-nisamo te mogao pratiti jer bi izgubio bubrege... (cesta je bila malo lošija)

Fjaka jesi li ti svemirac ili me ono      

ovo je slika gdje ja ne vidim dva diska a ti si je objavio.... :wink:
http://www.motori.hr/forum/index.php?action=dlattach;topic=20138.0;attach=20553
citat jednog od sudionika rasprave:  Meni ga je jedan sumještan neki dan dopeljal doma (isti ko sa ove slike)
Prvo mi je ta kočnica upala u oko
Za 500-ku sam čuo da kočnice nisu neka sreća, a oni na ovom idu šparat taj jedan disk

da li je čoper za ekstremne vožnje pročitaj sve ne izvlači iz kontersta ,a za svoje zaključke mene nemoj pitati
svakako mene kičma zaboli kad vozim jedan sat , a mog malog ništa ne boli a vozi se cili dan što po tvome znači da je od malog bolja bicikla nego...................................j...m ti logiku :oops:   :oops:   :oops:

2 vuka KLE ima slabe kočnice to je realnost ali ko je vozija vespe lako će se naučiti na kočnicu KLE-a