Autor Tema: Kawa ER-5  (Posjeta: 22995 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Kawa ER-5
« Odgovori #105 u: 19 Travnja 2005, 21:51:59 »
tek sad  :?

Kawa ER-5
« Odgovori #106 u: 31 Ožujka 2006, 01:45:19 »
:shock:  eto ja malo uzo lopatu i iskopo ovu staru temu...koja trenuno sada mene zanima!
eto..zanima me ER-5! pročitao sam topic od prvog posta ali toooliko ste da oprostite zaofftopičkarali da sam ostao šokiran :shock:  ali ajmo..mene sad zanima Kawić ER-5! inačemožda dođem do neke šeme za uzet taj motor.....kad bude bit će...sad još ne..ali razmišljam...više od toga ne mogu dat...želio bih novo! a opet...nije ni bogzna šta taj motorić! zamjerka mi ide eto ima bubanj!!! inače kao skuteRRaš imali smo šeme sa SR 150 inače koji iza ima bubanj ...ugradit Disk što je i uspijelo...e pa možda se i na ovo čudo može?????? :shock:  slab? a ne znam.....ne brine me..mislimd aje to ok konjaža....samooo...hm! potrošnj sam čuo da nije baš pretjerano mala kako sam očekivao! :shock:  i taakoo..nažalost nikada nisam uspio napraviti đira na tom motoru! ma nii sjesti pa ne znam! :?  molim za pomoć!

Offline Rookie

• Z1000 / Piaggio X7 250 i.e./ Piaggio Energy mc1
Kawa ER-5
« Odgovori #107 u: 31 Ožujka 2006, 01:49:04 »
ER5 ti je dost star model i dost je neugledan....  Rdje dodaj jos malo para i uzmi ER6N  ipak je noviji model i daleko ljepsi  ali eto samo nevolim sto je 2-zilinder :twisted:
-AKO NEZNAS PSOVAT,KUPI TOMOS-a*  
 :peace:  (èita se ruki)

Kawa ER-5
« Odgovori #108 u: 31 Ožujka 2006, 01:53:16 »
Citat: "Rookie"
ER5 ti je dost star model i dost je neugledan....  Rdje dodaj jos malo para i uzmi ER6N  ipak je noviji model i daleko ljepsi  ali eto samo nevolim sto je 2-zilinder :twisted:
hahha! a eto baš sad pričm sa "leekom" :mrgreen: na beverlyu..vidiš..ukusi su otalno drugačiji meni je pak ER-6 u banani što se tiče dizajna.... :(  jedino što mi se sviđa je mašina koja je i jača....
moj til motora ti je neki kvazi retro look! znači fakat se napalim na naked stil sa okruglim svjelom naprjed....ko na ženska sopala i prstiće ono..ma luuuud bokte! :mrgreen:  i prijatelju...nemam ja para baš pa moramo i o uzet u obzir....a opet......KLE mi je hmmm....slabiju malo mašinu ima i previsok mi je....i čudan!.....i skuplji!....štaaa šta sad da radim? :(

Offline Laske

Kawa ER-5
« Odgovori #109 u: 31 Ožujka 2006, 02:08:49 »
KLE i ER5 imaju iste mašine
kupi taj ER5 i budi sretan... dva mjeseca !  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:
nakon toga ga prodaj i kupi nešto malo jače-ipak je preslab  :!:  i tvrd  :!:
ali, pravi MOTOR za tu lovu, ako se nema više
Rookie: V power !
Laske

Kawa ER-5
« Odgovori #110 u: 31 Ožujka 2006, 09:55:16 »
Sta kupujes novo ili polovno?
Ako ces novo nemoj nista drugo nego ER 6N.Stavi ER 5 kraj njega pa ces vidit kako ces promjenit misljenje o ovome motoru.I sigurno je da ga neces prodavat nakon dva mjeseca.
“Netko mora nastaviti ostvarivati snove poslije Honde a to je BMW”

Offline Laske

Kawa ER-5
« Odgovori #111 u: 31 Ožujka 2006, 11:47:55 »
Citat: "NiksaRR"
Sta kupujes novo ili polovno?
Ako ces novo nemoj nista drugo nego ER 6N.Stavi ER 5 kraj njega pa ces vidit kako ces promjenit misljenje o ovome motoru.I sigurno je da ga neces prodavat nakon dva mjeseca.

e  :!:  :!:  :!:   baš sam to i ja napravio i bolje da lani nisam kupio er5  :!:
bio sam zaluđen tim motorom, ne zbog motora samoga-već zbog cijene  :!:
ali sam se strpio još godinicu, uštedio malo dinara i uskoro se naručuje er6n  :D  :D  :D
Faberu... i meni su govorili ko tebi sada... ni ja ih nisam slušao... ali znaš onu "sam pao, sam se ubio"  :?:  :!:
Laske

Kawa ER-5
« Odgovori #112 u: 31 Ožujka 2006, 12:23:45 »
paaa...kad bi tako razmišljali nebi nikad bio zadovoljan..onda bi svake godine štedio i štedio...i ostario bi bokte dok nebi kupio RSVa.....a ne znam sad ni sam...puno je to love :(

Offline ntR

Pa
« Odgovori #113 u: 02 Travnja 2006, 22:48:06 »
Meni osobno ovaj er 6n izgleda puno bolje ima agresivan look i dosta je lijep o voznim osobnostima ni jednog ni drugog ne mogu nista reci jer ih nisam vozio ali po izgledu er 6n sigurno  :lol:
ust remember..Where you've spent your time. Can't respect all the tears you have cried. Just remembe